LinkedIn nu ook voor middelbare scholieren
Namen noemen in de LinkedIn Updates werkt
30 sep.: 4-daagse training Advanced Jobmarketing voor Loopbaanpro's

Aaltje Vincent & Company
                                                                           

Jong geLinked….

 

Jong gelinked is oud gedaan”, moeten de beslissers van LinkedIn gedacht hebben toen ze het besluit namen de minimumleeftijd te verlagen van 18 naar 16 jaar. Een prima besluit, het maakt jonge mensen bewust van het opbouwen van een netwerk en kennisdelen, zoals in een oogopslag zien waar een studie je brengt!


 30 september: 4-daagse training Advanced Jobmarketing voor Loopbaanprofessionals

ACTIE is verlengd: bij aanmelding voor 10 september 2013 is er € 300,- korting!

● Training ‘Advanced Jobmarketing voor Loopbaanprofessionals’ 4-daags
Op maandag 30 september 2013 start de 10e open leergang Advanced Jobmarketing Training voor Loopbaanprofessionals. Aanmelden voor 'proeverij'-gesprek of deelname kan op info@aaltjevincent.nl .

LinkedIn Profiel Checklist voor Solliciteren – zomer 2013Download de LinkedIn Checklist voor Solliciteren nu in pdf en deel hem met alle werkzoekers!

Trainingen voor loopbaanprofessionals – 1-daags cv en social media

● Cv schrijven voor Loopbaanprofessionals 1-daags
Wilt u ook samen met uw cliënten cv’s schrijven waarin zij in 15-seconden tot hun recht komen en worden uitgenodigd? Met deze 1-daagse hands-on training op donderdag 7 november 2013 kunt u het ook!● Training ‘Werk vinden met social media’ 1-daags
Wilt u ook uw leren hoe u social media als LinkedIn, Twitter en Facebook effectief inzet voor nieuw werk? Met deze 1-daagse hands-on training op vrijdag 8 november 2013 kunt u het ook!
Aanmelden voor deelname kan op info@aaltjevincent.nl .

ACTIE: bij aanmelding voor beide 1-daagse trainingen 10% korting!

Jobmarketing 2.0 Masterclass’ open inschrijving, nu op 16 november a.s.

 De Jobmarketing 2.0 Masterclass - 'Slim Nieuw Werk Veroveren', op zaterdag 15 juni 2013 in Utrecht kende 150 deelnemers. Zowel werkzoekers als loopbaanprofessionals.
 
En dat vraagt om een herhaling, de nieuwe datum is op zaterdag 16 november.
Naast de vele in-company masterclasses, is deze open inschrijving een unieke kans voor iedereen om Aaltje live te horen met de belangrijkste praktische adviezen uit de bestsellers ‘Jobmarketing 2.0’, ‘Solliciteren via Linkedin’ en ‘Werk vinden met Social Media’.
 
Je kunt je nu al aanmelden en maak kans op de speedcoaching!

Nu ook namen noemen in LinkedIn UpdatesNu ook in het Nederlands: type de naam van een connectie in je LinkedIn update. Krachtige verbindingen worden op deze manier nog zichtbaarder!
De genoemde krijgt een bericht hiervan, zie onderstaand voorbeeld:Veel LinkedIn nieuws gemist?

 In de nieuwsbrief van 26 juli j.l. stond veel nieuws en tips over LinkedIn. Heb je die door je vakantie gemist, klik dan hier.

Copyright © 2013 Aaltje Vincent & Company, All rights reserved.