NIEUW! LIVE cv-coachingstraining
‘Recente activiteit bekijken’ op LinkedIn
Zó werkt Boolean Search op LinkedIn!
View this email in your browser
Facebook
LinkedIn
Twitter
Website
Email
YouTube
Loopbaan- en cv-adviezen in de pers
Vanaf oktober geef ik weer zeer waardevolle en up-to-date trainingen voor iedere loopbaanprofessional. Naast de twee succesvolle bestaande trainingen lanceer ik op vrijdag 28 oktober de nieuwste training ‘LIVE cv-coaching voor loopbaanprofessionals’. Dit is het programma voor komend najaar:
  • Advanced Jobmarketing voor Loopbaanprofessionals | 4-daagse training, start op 7 oktober
  • Werk vinden met social media | 1-daagse training op 14 oktober
  • NIEUW
    LIVE cv-coaching voor loopbaanprofessionals | 1 dagdeel op 28 oktober
A.s. donderdag mail ik je alles hierover. 

Annemieke Rexwinkel evalueert zo de Advanced Jobmarketing Training:
Bekijk de activiteit: wat boeit hen? 
Asscher in gesprek met professionals die via LinkedIn werk vonden
Natuurlijk bekijk je de LinkedIn-profielen van de mensen met wie je het sollicitatiegesprek gaat voeren.

Nog beter is het om ook hun recente activiteit op LinkedIn te bekijken. Dan weet je wat hen nu bezighoudt. Wie weet kun je juist daarop inspelen in de antwoorden die je geeft of bij de vragen die je stelt. Dit is één van de twintig tips die je vindt in de prachtige visual van het (e)boek ‘Sollicitatiegesprekken doe je zo’, dat met lovende recensies is ontvangen.
Download deze prachtige visual met 20 top tips
Zó werkt Boolean Search op LinkedIn!
Op LinkedIn kun je op drie manieren zoeken:
  • Eenvoudig zoeken via de bovenbalk;
  • Geavanceerd zoeken in meerdere zoekvelden tegelijk;
  • Geavanceerd zoeken met boolean operators;
Boolean operators zijn handig! Zij helpen je jouw zoekresultaten te verbeteren, doordat je beter kunt aangeven wat je wel én wat je niet zoekt. Deze manier van informatie zoeken is genoemd naar George Boole (1815-1864). Lees meer in mijn blog over hoe je hiermee, bijvoorbeeld, slim vacatures vindt op LinkedIn, en ook over hoe selecteurs, zoals intercedenten, ermee werken om jou te vinden!
Lees en gebruik dit ook!
Clinic: Solliciteren & Jobmarketing
De LinkedIn Profiel Checklist voor Solliciteren
Het lukraak reageren op vacatures op vacaturesites is echt niet meer van deze tijd. De innovatieve sollicitant weet hoe vacatures bekend worden gemaakt en bovenal hoe je via netwerken ‘in het echte leven’ en via online netwerken als LinkedIn, Twitter en Facebook aan de sollicitatietafel komt. Glassdoor wint terrein en de nieuwe innovatieve algoritmen verklaren uit social- en big data al zo ongeveer jouw toekomst voordat je ook maar boe of bah kunt zeggen.
 
Daarom tijd voor een verhelderende clinic over werk vinden en kandidaten voor dit werk werven. Twee werelden komen samen, de jobmarketing van de werkzoeker en de jobmarketing van de selecteur of recruiter.
Deze clinic geef ik samen met Egbert Jan van Bel, bestsellerauteur van marketingboeken en hij helpt organisaties en marketingstudenten slimmer en effectiever met marketing om te gaan. HR neemt daarbij een zeer belangrijke rol in om de juiste skills aan boord te krijgen én te behouden.
 
De clinic is voor loopbaan- en HR-professionals! Kom op vrijdag 30 september naar deze bijzondere clinic. De clinic wordt gehouden van 09.30 uur tot 11.30 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 09.10 uur. 

Deelname is gratis!
Meld je aan voor de clinic!
Spreekuur voor alle werkveroveraars
Elke maandag tussen 09.00 en 10.00 uur, ben ik telefonisch bereikbaar om al je vragen te beantwoorden. Je krijgt mij persoonlijk aan de lijn en ik sta je graag te woord! Telefoonnummer: 06-30446827. Mocht ik in gesprek zijn, dan word je later teruggebeld!
Share
Tweet
Share
Forward
+1
Read Later
Copyright © 2016 Aaltje Vincent & Company, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences