Terugblik op het seminar van 15 december: foto's en Storify newspaper
Mijn best gelezen update op LinkedIn ooit > 19.000x!
Nieuw: onzichtbaar 'Beschikbaar' op LinkedIn. Wat ziet de recruiter?
Vaardigheden en - nieuw - ook endorsements nu cruciaal op LinkedIn
View this email in your browser
Facebook
LinkedIn
Twitter
Website
Email
YouTube
Terugblik op 'State of the art in recruitment'

8 sprekers, 8 keer presentaties over online gedrag, LinkedIn, video en gaming in recruitment. Zo vat ik het seminar van 15 december in het kort samen. Samen met meer dan 200 bezoekers heb ik genoten. Het was TOP! 

Lees waarom...
Lees de highlights op social media in Storify!
Bekijk alle foto's op Facebook
Meer dan 19.000 keer...!

Tips voor een goede foto op LinkedIn. Mijn meest gelezen update ooit!

Lees de update en het artikel
Nieuw: onzichtbaar 'Beschikbaar' op LinkedIn. Wat ziet de recruiter?

Heb jij de nieuwe functionaliteit voor werk zoeken van LinkedIn al ontdekt? Bij Vacatures kun je bij Voorkeuren aangeven dat je Beschikbaar bent voor nieuwe carrièrekansen. Onzichtbaar voor iedereen, ook voor recruitment van je huidige werkgever*. Wél zichtbaar voor de recruiter die jouw vakmanschap zoekt. 

Jacco Valkenburg, recruitment architect en co-auteur, en ik nemen je graag mee in hoe het werkt voor recruitment en voor jou.

Waar en hoe stel je het in?

Dat lees je hier!
Vaardigheden en - nieuw! - ook endorsements cruciaal op LinkedIn

Vaardigheden zijn cruciaal als zoekwoord en – nieuw – LinkedIn stemt ze ook af op degene die jou bekijkt! Ik neem je mee in hoe het voor je werkt om gevonden te worden voor werk!

Zoekwoord
Allereerst gebruikt iedere selecteur functietitels en zoekwoorden om jou hier te vinden. Daarvoor zijn je vaardigheden van oudsher ook cruciaal. Je kunt dit onderdeel niet negeren! Je kunt 50 vaardigheden noemen, noem er zoveel mogelijk. Profielen met minstens vijf vaardigheden worden 17x vaker bekeken onderzocht LinkedIn. Iedereen heeft meer dan 5 vaardigheden, noem ze allemaal! Welke? Je vindt en kiest ze op vier manieren: je haalt ze uit vacatureteksten, je vraagt het aan selecteurs/recruiters en je vakgenoten en je kunt natuurlijk bij je vakcollega’s kijken welke zij gebruiken. Zet zelf de voor jouw vakmanschap belangrijkste bovenaan! HOE je dit technisch doet lees je onderaan met printscreens.

NIEUW: Wanneer je nieuwe vaardigheden aan je profiel toevoegt, zal LinkedIn je zoekwoorden voorstellen die je kunt gebruiken wanneer je een woord of een aantal woorden intypt. Let op: dit wordt vanaf dit najaar uitgerold door LinkedIn in hun app en op de desktop. Als je gebruikerstaal op English staat zul je het eerder hebben.

Onderschrijvingen/endorsements
Vaardigheden kunnen worden onderschreven oftewel ‘endorsed’ door je connecties door te klikken op het plusje. 

Lees dit blog helemaal...
Spreekuur voor alle werkveroveraars
Elke maandag tussen 09.00 en 10.00 uur, ben ik telefonisch bereikbaar om al je vragen te beantwoorden. Je krijgt mij persoonlijk aan de lijn en ik sta je graag te woord! Telefoonnummer: 06-30446827. Mocht ik in gesprek zijn, dan word je later teruggebeld!
Share
Tweet
Share
Forward
+1
Read Later
Copyright © 2016 Aaltje Vincent & Company, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences