Ben jij klaar om gevonden te worden op LinkedIn? 
LinkedIn voor gevorderden - 19 mei a.s. voor loopbaanprofessionals
Zet in je agenda: 17 juni OPEN Masterclass Jobmarketing 3.0!


 
View this email in your browser

Beste <<Voornaam>>,

Het is buiten echt lente geworden. De bomen worden weer groen, vogels wekken je 's morgens, bloemen staan in bloei en het is echt buitenweer. Heerlijk! Lente staat als geen ander seizoen voor een nieuw begin. Misschien heb je daarom zelfs wel kriebels om ook op zoek te gaan naar nieuw werk... 

En als je gevonden wilt worden door je netwerk en door selecteurs voor nieuw werk, dan weet je dat LinkedIn daarbij onmisbaar is. Maar voordat je LinkedIn optimaal kunt inzetten, is het belangrijk om te checken of je er écht klaar voor bent en of je profiel er ook klaar voor is. Test jezelf daarom eerst aan de hand van drie vragen. Dan kan je profiel én deze lente voor jou niet meer stuk! 

LinkedIn voor gevorderden - 4 uur training voor loopbaanprofessionals
Steeds vaker krijg ik de vraag om nu eens écht te laten zien in LinkedIn wat de recruiter ziet, om van een recruiter zelf te horen hoe hij zoekt en waar hij op let vóórdat je wordt uitgenodigd. En de vraag naar álle details van LinkedIn en de finesses van het solliciteren via LinkedIn.

Om al deze vragen te beantwoorden organiseer ik samen met Jacco Valkenburg – co-auteur van ons boek ‘Solliciteren via LinkedIn’ – de 4-uurstraining 'LinkedIn voor gevorderden' op 19 mei a.s. In één dagdeel leer je álle ins en outs van LinkedIn voor loopbaanprofessionals en natuurlijk ga je er ook zelf mee aan de slag. Zo kun je je cliënten weer optimaal adviseren. 

Voor alle andere trainingen moet je nog even geduld hebben tot het najaar. De voorjaarstrainingen zijn namelijk helemaal volgeboekt

Ik wens je een inspirerende en zonnige week toe en wie weet tot ziens, ergens in ons mooie loopbaanvak! 

Hartelijke groet,

Aaltje Vincent

Share
Tweet
Share
Forward
+1
Read Later

P.S. Zet het alvast in je agenda! Op 17 juni a.s. organiseer ik weer een OPEN Masterclass Jobmarketing 3.0!
Dit mag je niet missen als je nu of over een tijd nieuw werk wilt vinden! Ook loopbaanprofessionals zijn van harte welkom. 

Jobmarketing 3.0 spreekuur

Elke maandag tussen 09.00 en 10.00 uur, ben ik telefonisch bereikbaar om al je vragen te beantwoorden. Je krijgt mij persoonlijk aan de lijn en ik sta je graag te woord! Telefoonnummer: 06-30446827. Mocht ik in gesprek zijn, dan bel ik je later terug!
Twitter
LinkedIn
YouTube
Facebook
Website
Email
Copyright © 2017 Aaltje Vincent & Company, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences