Mijn werkgever mag niet weten dat ik solliciteer…
Seminar ‘Employability, de succesfactoren’
LinkedIn: dé cruciale blogs #solliciteren
View this email in your browser
Facebook
LinkedIn
Twitter
Website
Email
YouTube
Help, mijn werkgever mag niet weten dat ik solliciteer…


In mijn wekelijks spreekuur hoor ik steeds vaker van werkzoekers met een baan, die actief op zoek zijn naar ander werk, de vraag ‘Hoe zorg ik ervoor dat mijn werkgever niet merkt dat ik solliciteer?’ Ik kan me deze vraag heel goed voorstellen, ik weet uit mijn eigen werkverleden hoe ‘stil’ op zoek zijn naar nieuw werk voelt ;). Lees in mijn blog hoe je dit aanpakt.
 
Seminar: Employability, dé succesfactoren!

Employability | duurzame inzetbaarheid | arbeidsmobiliteit | organisatie ontwikkeling | van baanzekerheid, naar werkzekerheid | loopbaanontwikkeling | brood op de plank,
voor nu en altijd.

 
Arbeidsmarkfit blijven is manifest. Voor iedereen die wil blijven werken, voor werkgevers en de professionals die hen daarin ondersteunen.
 
Drie toonaangevende sprekers delen de succesfactoren van employability in hun praktijk graag met je op donderdagmiddag 3 december in Amsterdam van 13.30 tot 17.00 uur.
 
Yvonne van den Berg, Director Social Innovation, Mobility & Transition, Philips, over de aanpak op het gebied van verbetering werkzekerheid & arbeidsmobiliteit
 
Robine de Koff, Organisatieadviseur I verandermanager, over haar innovatieve ‘van onder af’ aanpak in duurzame inzetbaarheid als programmamanager bij Enexis
 
Prof. Dr. Beatrice van der Heijden, over haar onderzoek naar de doorslaggevende rol van managers  
 
Kom ook naar hét seminar voor mobiliteitsmanagers en loopbaanprofessionals.
>> Voor alle informatie en aanmelding
 

Slim LinkedIn Gebruik – dé cruciale blogs

Vrijdag 2 oktober was de Online Banenmarkt Twente binnen hun LinkedIn groep. Het was een pilot waarbinnen werkgevers en werkzoekers elkaar konden treffen. Graag heb ik aan dit experiment meegewerkt in het delen over Slim LinkedIn Gebruik. Na een wat stroeve technische start. Zoals het delen van mijn meest cruciale blogs en het beantwoorden van individuele vragen. De eerste bevindingen van de organisatoren zijn positief!
 
Vanzelfsprekend deel ik via mijn site ook graag met iedereen deze cruciale LinkedIn blogs.

Spreekuur voor alle werkveroveraars

Elke maandag, tussen 09.00 en 10.00 uur ben ik telefonisch bereikbaar om al je vragen te beantwoorden. Je krijgt mij persoonlijk aan de lijn en ik sta je graag te woord! Telefoonnummer: 06-30446827. Mocht ik in gesprek zijn, dan word je later teruggebeld!
Share
Tweet
Share
Forward
+1
Read Later
Copyright © 2015 Aaltje Vincent & Company, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences