Engelse content over solliciteren is uitgebreid.
Haast je, de voorjaarstrainingen zijn bijna volgeboekt.
Is je LinkedIn-profiel in de nieuwe desktopversie helemaal up-to-date?

 
View this email in your browser

Beste <<Voornaam>>,

Zoals je weet deel ik allerlei waardevolle content op mijn website. Heb je ook gezien dat bij de mooie praatplaten die Frank Los voor mij tekent, nu ook een Engelse versie beschikbaar is van 'Sollicitatiegesprekken doe je zo'? Net als alle andere content op deze pagina, kun je nu 'This is how you handle your job interviews' gratis downloaden. Handig als je ook anderstalige cliënten hebt! 

De trainingen voor dit voorjaar worden alweer in rap tempo gevuld. Wil je nog vóór de zomer je kennis bijspijkeren, schrijf je dan nu snel in. Een kort overzicht van de trainingen die eraan komen:

  • LIVE cv-coachingstraining, 31 maart van 9.00 tot 13.00 uur - VOL!
  • Advanced Jobmarketing 3.0 Training voor Loopbaanprofessionals, 4-daags vanaf 7 april - VOL!
  • Werk vinden met social media, 14 april van 9.00 tot 16.30 uur - nog enkele plaatsen beschikbaar
  • NIEUW! Videosolliciteren, 19 april van 9.00 tot 13.00 uur
  • NIEUW! LinkedIn voor gevorderden, 19 mei van 9.00 tot 13.00 uur

Over de nieuwe trainingen volgt zeer binnenkort meer informatie. Omdat de aanmeldingen voor de Advanced Jobmarketing 3.0 Training binnen blijven stromen, heb ik de data voor het najaar al vastgelegd. Vanaf 13 oktober kan een nieuwe groep van 8 personen aan de slag met deze hooggewaardeerde training. Ben jij erbij? Mail of bel mij gerust voor meer info, ik sta je graag te woord. 

Hartelijke groet,

Aaltje Vincent

Share
Tweet
Share
Forward
+1
Read Later

P.S. Heb je je LinkedIn-profiel in de nieuwe desktopversie al doorlopen aan de hand van mijn gloednieuwe checklist? Je profiel op LinkedIn is je beste visitekaartje, dus doen! 

Sollicitatie spreekuur

Elke maandag tussen 09.00 en 10.00 uur, ben ik telefonisch bereikbaar om al je vragen te beantwoorden. Je krijgt mij persoonlijk aan de lijn en ik sta je graag te woord! Telefoonnummer: 06-30446827. Mocht ik in gesprek zijn, dan bel ik je later terug!
Twitter
LinkedIn
YouTube
Facebook
Website
Email
Copyright © 2017 Aaltje Vincent & Company, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences