Is je profiel in de nieuwe desktopversie van LinkedIn al helemaal up-to-date?
Nog maar één plaats beschikbaar bij de voorjaarseditie van
de Advanced Jobmarketing Training 3.0!
 
View this email in your browser

Beste <<Voornaam>>,

Heb jij de nieuwste desktopversie van LinkedIn al? Als dat zo is heb je vast gezien dat er behoorlijk wat veranderd is qua lay-out en opzet. 

Zoals je weet publiceer ik al jaren een 'LinkedIn Profiel Checklist voor Solliciteren'. Deze heb ik weer helemaal bijgewerkt op basis van de nieuwe LinkedIn-indeling en je kunt hem nú downloaden vanaf mijn website.

Download de LinkedIn Profiel Checklist voor Solliciteren

Ik geef je alvast één waardevolle tip. Nog steeds zie ik profielen voorbij komen, waarbij mensen niets invullen bij 'Huidige functie', bijvoorbeeld omdat ze op dat moment geen baan hebben. Maak ALTIJD een 'Huidige functie' aan. Daarop wordt namelijk gezocht door selecteurs en zo word jij gevonden! Als je hier niets invult, word je dus ook niet gevonden en dat is eeuwig zonde. 

Ik wens je veel succes met de checklist. Maak van jouw LinkedIn-profiel je beste visitekaartje ooit! 

Hartelijke groet,

Aaltje Vincent

Share
Tweet
Share
Forward
+1
Read Later

P.S. Vorige week mailde ik je over de nieuwste 'Advanced Jobmarketing 3.0 Training voor Loopbaanprofessionals' die op 7 april a.s. start. Als jij interesse hebt in deelname moet je snel zijn, want er is nog maar één plek beschikbaar. Wie het eerst komt...

Sollicitatie spreekuur

Elke maandag tussen 09.00 en 10.00 uur, ben ik telefonisch bereikbaar om al je vragen te beantwoorden. Je krijgt mij persoonlijk aan de lijn en ik sta je graag te woord! Telefoonnummer: 06-30446827. Mocht ik in gesprek zijn, dan bel ik je later terug!
Twitter
LinkedIn
YouTube
Facebook
Website
Email
Copyright © 2017 Aaltje Vincent & Company, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences