Alle ins en outs over de nieuwe desktopversie van LinkedIn
Open trainingen voor 2017
Toonaangevende onderzoeken over solliciteren en de arbeidsmarkt. 4 artikelen cadeau! 
 
View this email in your browser

Beste <<Voornaam>>,

LinkedIn heeft veel vernieuwd de laatste maanden: je profiel op de desktop, hoe je zoekt naar personen, en bij bedrijven en bij vacatures. Het solliciteren via LinkedIn wordt vanaf de nieuwe desktopversie nét even anders dan je van LinkedIn gewend bent. Alle reden voor co-auteur Jacco Valkenburg van het boek 'Solliciteren via LinkedIn' en mij om hier afgelopen maandag en dinsdag een tweeluik van blogs aan te wijden. 

Ik ben heel benieuwd wat jij van deze nieuwe desktopversie van LinkedIn vindt. Laat je het mij weten in een comment onder één van de blogs? 

Open trainingen
Dit jaar geef ik naast mijn coaching, niet alleen masterclasses en in-companytrainingen. Wederom kun je op basis van open inschrijving deelnemen aan mijn voor jou impactvolle, en daarom hooggewaardeerde, trainingen: 

  • 4-daagse training Advanced Jobmarketing 2.0 op 7 april, 12 mei, 9 en 30 juni - met alle actuele technieken voor loopbaanprofessionals
  • Training Werk vinden met social media op 14 april - 
    voor loopbaanprofessionals én voor werkveroveraars!
  • Training LIVE cv-coaching op 31 maart de ochtend: mijn nieuwste succesvolle training voor loopbaanprofessionals.
  • en - pilot én nieuwe datum - de training 'Videosolliciteren', in de ochtend van 19 april, binnenkort meer informatie hierover. 

Over al deze trainingen kun je mij altijd mailen of bellen, ik spreek je er graag over. 

Hartelijke groet,

Aaltje Vincent

Share
Tweet
Share
Forward
+1
Read Later

P.S. Geloof niet klakkeloos alle krantenkoppen als 'Groei van aantal vacatures!'. Heb je de vier artikelen die ik voor LoopbaanVisie schreef over het interpreteren van arbeidsmarktdata, al gelezen? Ze zijn nu te downloaden vanaf mijn website. Ik ben blij dat ik ze nu met iedereen, dus ook met jou als sollicitant of loopbaanprofessional, gebundeld én gratis kan delen. Doe er je voordeel mee!

Sollicitatie spreekuur

Elke maandag tussen 09.00 en 10.00 uur, ben ik telefonisch bereikbaar om al je vragen te beantwoorden. Je krijgt mij persoonlijk aan de lijn en ik sta je graag te woord! Telefoonnummer: 06-30446827. Mocht ik in gesprek zijn, dan bel ik je later terug!
Twitter
LinkedIn
YouTube
Facebook
Website
Email
Copyright © 2017 Aaltje Vincent & Company, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences