NIEUW op LinkedIn - oktober 2016
Extra datum Live cv-coaching op 25 november
“Jobmarketing 3.0, wat zeg ik 4.0”
View this email in your browser
Facebook
LinkedIn
Twitter
Website
Email
YouTube
Nieuw op LinkedIn
Op 22 september 2016 kondigde LinkedIn aan dat zij het fijne, intuïtieve, en daarmee ronduit succesvolle, gebruik van de LinkedIn-app nu ook gaan integreren in hun laptop-/desktopversie. Dit wordt vanaf oktober 2016 uitgerold.

Co-auteur Jacco Valkenburg en ik houden je vanzelfsprekend op de hoogte van de ontwikkelingen voor werkveroveraars. Wij zijn benieuwd naar de inhoudelijke aanpassingen die écht nieuw zijn. Zoals de vlucht die vacatures ‘heet van de naald’* nemen op LinkedIn en het via LinkedIn vinden van alle online vacatures, te lezen in ons recente blog. Jacco en ik zijn blij dat meer dan 9.000 mensen dit nu al weten!! 
Lees over de vier plekken waar je vacatures vindt met LinkedIn
* vacatures die nog maar net bekend zijn en waarvoor nog géén vacaturetekst is opgesteld.
How to <3 LinkedIn:
werk vinden met social media
Bekijk het filmpje dat gemaakt werd naar aanleiding van de Summerschool! 
'How to <3 LinkedIn'... Dit filmpje met enthousiaste reacties van de deelnemers aan de Summerschool van de Gemeente Lelystad en Waterschap Zuiderzeeeland is echt te leuk om niet te delen ;-).
 
Wil jij ook alles weten over social media voor je werk en in het solliciteren? Dat kan in de eendaagse training 'Werk vinden met social media voor loopbaanpro's en werkzoekers' op vrijdag 14 oktober a.s.! 
Ook leren hoe je jouw werkzoekende cliënten meeneemt in slim gebruik van social media als LinkedIn, Twitter en Facebook voor nieuw werk? 

Ik train je vrijdag 14 oktober hoe jouw cliënten meteen worden gevonden voor het sollicitatiegesprek! Meld je snel aan, het kan nu nog!

Ik spreek je er graag over op 06-30446827 of stuur een Whatsappje. 

Let op! 

Wil je de training 'Werk vinden met social media' combineren met deelname aan de LIVE cv-coachingstraining à € 275,- op vrijdag 25 november 2016? Dan is de gezamenlijke prijs geen € 770,- maar € 725,-.
Lees de brochure en meld je aan!
NIEUW! Jobmarketing 2.0: hét luisterboek!
Asscher in gesprek met professionals die via LinkedIn werk vonden
Blij met recensie van vakcollega Daniël Hartman
Buiten mijn masterclasses om, krijg ik zó veel vragen van werkveroveraars per e-mail, LinkedIn mail, WhatsApp en telefoon over hoe slim te solliciteren, dat ik dacht ‘Ik maak een luisterboek van mijn boek Jobmarketing 2.0’. Kort en krachtig!

In zeventig minuten hoor je van mij de essentie van Jobmarketing 2.0: wat is arbeidsmarktklaar en hoe word je dat, wat is de levensloop van de vacature, hoe maak je een cv dat oproept ‘Die wil ik spreken’, over netwerken met een kop koffie erbij en natuurlijk ook hoe je je profileert op LinkedIn en hoe je online gevonden wordt.

De opname is gemaakt in de opnamestudio van Koen van Huijgevoort (ex-DJ bij 3FM, Radio 10 en 100%NL) van Audiobook Factory. De foto is zwart-wit, dus je ziet het niet, maar ik had een rood verhit hoofd in een van de pauzes! Want het was spannend om te doen, zo zonder dialoog met deelnemers in de zaal, zoals ik het gewend ben. Daarom…
Speciaal voor jou: 70 minuten jobmarketing voor € 7!
De eerste luisteraar, Caroline Keijzer, zei meteen: “Als je het over motiveren en ‘energizen’ hebt… dan moet je dit even aanzetten! Het enthousiasme voor je vak én je vakkennis spatten uit de speakers. Overigens wel in behoorlijk rap tempo, maar juist daardoor bleef ik luisteren. Ontzettend inspirerend én leerzaam. Grandioos.”
"Jobmarketing 3.0, wat zeg ik, 4.0"
De clinic over twee werelden die samen komen de jobmarketing van de werkzoeker en de (job)marketing vanuit de werkgever die ik samen met samen met Ment Kuiper, bedrijfskundige en marketeer, voor meer dan 60 loopbaan- en HR-professionals gaf bij Beeckestijn Business School, was superleuk om te doen! Een deelnemer zei “Dit is jobmarketing 3.0, wat zeg ik 4.0”! Lees ook de reactie van Kerstin Erkens:
Als deze clinic wegens succes herhaald wordt, lees je dat vanzelfsprekend in mijn nieuwsbrief.
Gelezen: Het LinkedIn-dal. Hoe los je dat op? 
Het ‘LinkedIn dal’, ik maakte het mee deze zomer: de statistieken gingen steil omlaag.De reden: ik was niet actief, want op vakantie :)

De oplossing: die geeft LinkedIn zelf!
 
Zorgen dat je bekeken wordt op LinkedIn werkt om in beeld te komen, ook bij selecteurs. Geen activiteit is géén kijkers. Daar kun je zelf wat aan doen en het mooie is dat LinkedIn je persoonlijk, op maat gesneden suggesties geeft. 
Deel deze tip gemakkelijk via mijn LinkedIn blog
Spreekuur voor alle werkveroveraars
Elke maandag tussen 09.00 en 10.00 uur, ben ik telefonisch bereikbaar om al je vragen te beantwoorden. Je krijgt mij persoonlijk aan de lijn en ik sta je graag te woord! Telefoonnummer: 06-30446827. Mocht ik in gesprek zijn, dan word je later teruggebeld!
Share
Tweet
Share
Forward
+1
Read Later
Copyright © 2016 Aaltje Vincent & Company, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences