Jobmarketing Update!
Binnen 2 maanden werk via Twitter!
50+ in Volkskrant en Omroep Max 
Aaltje Vincent & Company

Jobmarketing Update Conferentie
De Jobmarketing Update Conferentie over videosolliciteren, 50+ en nieuw werk vinden en werk vinden via Facebook met twee prachtige succes verhalen was met 80 deelnemers zeer geslaagd!
Lees het verslag in tweets, foto’s en sheets.

15-seconden CV's schrijven voor Loopbaanprofessionals

Wilt u ook samen met uw cliënten CV’s schrijven waarin zij in 15-seconden tot hun recht komen en worden uitgenodigd? Met deze 1-daagse hands-on training kunt u het ook!
Op 1 november 2012 1-daagse ’CV schrijven voor loopbaanprofessionals’ Actie: Op 2 november 2012 is de 1-daagse ‘Werk vinden via Social Media voor loopbaanprofessionals’, bij deelname aan beide geldt 10% korting!  

4-dgs Advanced Jobmarketing Training voor Loopbaanprofessionals
Op 30 oktober 2012 start de 8e leergang Advanced Jobmarketing Training voor Loopbaanprofessionals.
Actie: bij aanmelding voor 31 augustus is uw investering ruim 10 % lager! 


Binnen twee maanden nieuw werk via Twitter!


Via Twitter hoorde ik dat Monique Hassels binnen twee maanden, na 100 sollicitatiebrieven, nieuw werk had gevonden via Twitter! Ik vertel je graag hoe. 

Omroep Max en Volkskrant en 50+ nieuw werkMaandag 25 juni was ik te gast in het radioprogramma Wekker-Wakker vanOmroep Max. Ik vertelde er over solliciteren met social media voor 55+-ers. 

Deze uitzending was naar aanleiding vanhet artikel ‘Oudere zoekt verkeerd naar baan’ met Aaltje Vincent  dat op 19 juni verscheen in De Volkskrant. Over werkzoekende ouderen en de mogelijkheden die social media bieden en veel tips! 

'Onze' radiozender Werken.FMOnlangs is Werken.FM live gegaan, een radiozender voor werkende mensen, recruiters en loopbaanprofessionals. Dinsdagmiddag 10 juli was ik te gast bij @MartijnWerkenFM, fijn om zo kennis met luisteraars te kunnen delen!  
Copyright © 2012 Aaltje Vincent & Company, All rights reserved.