Een succesvol en werkveroverend 2017 gewenst!
De 'geheime' sollicitatieknop op LinkedIn
Videosolliciteren, 4 manieren, lees hoe
View this email in your browser

Beste <<Voornaam>>,

Of je nu zelf op zoek bent naar werk of als professional mensen daarbij helpt... een werkveroverend 2017, dát is wat ik jou toewens! 

Terugblik op 2016
Terugkijkend op 2016 was het een heerlijk en succesvol werkjaar. Ik startte met het examen Strategisch ondernemen met arbeid bij de AOG waarvoor ik slaagde. Mijn 'Jobmarketing 2.0' luisterboek verscheen in september en 2016 sloot ik af met een prachtig seminar, waarop ik nog steeds met veel plezier terugkijk.

Wat brengt 2017?
Dit jaar bestaat mijn bedrijf 10 jaar, een mijlpaal. En in het najaar verschijnt alweer mijn 8e boek. Dus er staat weer genoeg moois te gebeuren. Natuurlijk geef ik dit jaar niet alleen masterclasses en in-companytrainingen: wederom kun je op basis van open inschrijving deelnemen aan mijn trainingen:  

  • Training Advanced Jobmarketing op 7 april, 12 mei, 9 en 30 juni
  • Training Werk vinden met social media op 14 april -
    voor loopbaanprofessionals én voor werkveroveraars!
  • en - nieuw - de training 'Advanced Solliciteren via LinkedIn' op 19 mei, hierover binnenkort meer informatie!
  • Training LIVE cv-coaching op 31 maart in de ochtend
  • en - pilot! - de training 'Videosolliciteren' op 31 maart in de middag, ook hierover publiceer ik binnenkort meer informatie!

Over al deze trainingen kun je mij altijd mailen of bellen, ik spreek je er graag over. 

Actualiteit
Ik schreef het al even in mijn intro, dat ik met veel plezier terugkijk op het seminar van 15 december jl. Tijdens dat seminar was er veel aandacht voor videosolliciteren. Ik onderscheid daarbij vier manieren en daarover schreef ik mijn meest recente blog, met succesvolle voorbeelden en tips. 
De Volkskrant schrijft vandaag over de geheime sollicitatieknop op LinkedIn. In het blog van Recruitment Architect Jacco Valkenburg en mij lees je hoe je deze 'Beschikbaar'-knop instelt. 

Natuurlijk staat voor mij ook dit jaar weer in het teken van werk veroveren en alle nieuwe ontwikkelingen daarin. Daar blijf ik mijn cliënten, opdrachtgevers, lezers en volgers graag over informeren en inspireren. Ik wens je nogmaals een fantastisch 2017 toe... we blijven in contact!

Hartelijke groet,

Aaltje Vincent

P.S. Mijn meest gelezen blog van 2016 is Dé 4 plekken waar je vacatures vindt op LinkedIn. Heet van de naald. Met geheime tip! 
Twitter
LinkedIn
YouTube
Facebook
Website
Email
Spreekuur

Elke maandag tussen 09.00 en 10.00 uur, ben ik telefonisch bereikbaar om al je vragen te beantwoorden. Je krijgt mij persoonlijk aan de lijn en ik sta je graag te woord! Telefoonnummer: 06-30446827. Mocht ik in gesprek zijn, dan bel ik je later terug!
Share
Tweet
Share
Forward
+1
Read Later
Copyright © 2017 Aaltje Vincent & Company, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences