Nieuw: onzichtbaar 'Beschikbaar' op LinkedIn. Wat ziet de recruiter?
8 sprekers over recruitment en je online gedrag, video, gaming en LinkedIn
Mis het niet, meld je aan voor het seminar van 15 december a.s.!
View this email in your browser
Facebook
LinkedIn
Twitter
Website
Email
YouTube
Nieuw: onzichtbaar 'Beschikbaar' op LinkedIn. Wat ziet de recruiter?

Heb jij de nieuwe functionaliteit voor werk zoeken van LinkedIn al ontdekt? Bij Vacatures kun je bij Voorkeuren aangeven dat je Beschikbaar bent voor nieuwe carrièrekansen. Onzichtbaar voor iedereen, ook voor recruitment van je huidige werkgever*. Wél zichtbaar voor de recruiter die jouw vakmanschap zoekt. 

Jacco Valkenburg, recruitment architect en co-auteur, en ik nemen je graag mee in hoe het werkt voor recruitment en voor jou.

Waar en hoe stel je het in?

Dat lees je hier!
8 keer state of the art in recruitment: mis het niet!
15 december: acht sprekers over online gedrag, LinkedIn, video en gaming. Lees waarom je dit niet wilt missen!

In mijn werk ontmoet ik zoveel mensen uit de recruitment die echt innovatief bezig zijn in het werven van goede kandidaten. Elke keer ben ik enorm geïnspireerd en ik ben ontzettend blij dat zij het nu ook met jou, loopbaanprofessional / HRM’ers, gaan delen op 15 december. Ik vertel je graag waarom!

Raymond Hüner, LinkedInTon van Overbeek, LinkedInLinkedIn Raymond Hüner, Director LinkedIn Benelux Talent Solutions en Ton van Overbeek, Team Lead Customer Success Northern Europe over ‘LinkedIn, the next level’.


Zomer 2011 sprak Eugenie van Wiechen, toenmalig directeur van LinkedIn, al voor loopbaancoaches en ik ben blij dat Raymond en Ton nu gaan delen over alle nieuwe mogelijkheden die LinkedIn nu biedt met mijn vakcollega’s en HRM’ers! 
Bart Naber, OTSOTinderen voor je werk Tinderen met je LinkedIn profiel, dat kan in OTSO. Swipend solliciteren, van links naar rechts op de vacature, de werkgever kan hetzelfde op jouw profiel, en… Match! CEO Bart Naber neemt je mee in dit easy solliciteren en de resultaten!

Rob van Arnhem, TimingFacebook en meer smart technologieën Rob van Arnhem, Manager Online Marketing & Communications Timing, top 5 uitzendbureau, deelt over hoe je Facebook profiel, likes en kernwaarden leiden tot vacatureaanbiedingen via hun app. En over Virtual Reality en meer smart technologie in hun werving!

Jeroen Kneppers, EndoubleJeroen Kneppers, Director Strategy and Business Development at Endouble, ken ik sinds ik hem heb geïnterviewd voor mijn boek over werk vinden met social media in 2011. Ik hoor hem regelmatig spreken over hun opdrachtgevers en hoe zij het online gedrag een betere voorspeller vinden dan het cv. Fascinerend!

Ray Gibson, StartMondayVideo-solliciteren Over the 15-second video application vertelt Ray Gibson, CEO @ StartMonday (Engelstalig) vertellen. Ray leerde ik begin 2015 kennen toen wij samen in het NOS-journaal waren over video-solliciteren. Sindsdien volg ik graag hoe blij werkgevers zijn met deze manier van werven en ik was perplex toen ik de resultaten met IBM Watson hoorde!

Sandra Bruggeman, Tempo-Team EmployabilityVideo werkt voor werkveroveraars, lees het AD over de vrachtwagenchauffeur video in Red, de app van Tempo Team. Sandra Bruggeman, directeur Tempo-Team Employability vertelt over hoe het succesvol werkt. Haar collega’s Renée Bergwerf RL, Karin Holster en Andrea Lansbergen RL zijn de video-hosts in de pauze want de proof of the pudding is in the eating: video, ervaar het zelf!

Max Boodie, Play to WorkSerious games en de werving én selectie van mbo’ers, Max Boodie, co-founder en CEO bij PlaytoWork, neemt je mee in hoe het werkt: spelletjes spelen voor een baan! Lees op Amsterdam Economic Board over PlaytoWork in het ROC.


Thomas van Zijl, BNRStel je vragen Thomas van Zijl nodigt je uit al je vragen aan de sprekers te stellen! Ga in discussie, hoe werkt dit echt voor werkgevers? Wat betekent dit voor ons vak, waarin wij begeleiden in slim solliciteren. Wat betekent dit voor jongeren, ouderen, voor hen die nog nooit of lang niet gesolliciteerd hebben? Gaat dit werken voor alle beroepsgroepen?

15 december vanaf 15 uur: mis het niet!
Acht sprekers, speciaal voor jou over hun state of the art in de recruitment praktijk donderdag 15 december in Hilversum. Mis het niet en je bent weer up-to-date in je vak! Het programma van 15.00 tot 20.30 uur lees je hier en je kunt je daar ook aanmelden. Je investering is € 145,- exclusief btw, voor de 8 sprekers, consumpties, walking dinner én het boek ‘Sollicitatiegesprekken doe je zo’, met een compleet hoofdstuk over alle vormen van pre-selectie!
 
Meld je nu direct aan!
Hashtag voor Twitter: #lbprec

Wegens de vele aanmeldingen zijn we opgeschaald naar de theaterzaal, kom ook en je bent weer up-to-date!
De sprekers van 15 december!
Spreekuur voor alle werkveroveraars
Elke maandag tussen 09.00 en 10.00 uur, ben ik telefonisch bereikbaar om al je vragen te beantwoorden. Je krijgt mij persoonlijk aan de lijn en ik sta je graag te woord! Telefoonnummer: 06-30446827. Mocht ik in gesprek zijn, dan word je later teruggebeld!
Share
Tweet
Share
Forward
+1
Read Later
Copyright © 2016 Aaltje Vincent & Company, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences