'State of the art in recruitment': meld je aan voor 15 december en mis het niet!
Lees sollicitatieadviezen uit het AD
Nog 2 plaatsen vrij bij LIVE cv-coachingstraining op 25 november
View this email in your browser
Facebook
LinkedIn
Twitter
Website
Email
YouTube
8 sprekers, 7x state of the art in recruitment
De sprekers van 15 december!
Ik ontmoet zoveel mensen uit de recruitment die echt innovatief bezig zijn in het werven van goede kandidaten. Elke keer ben ik enorm geïnspireerd en ik ben blij dat zij het nu ook met jou, loopbaanprofessional / HRM’er, gaan delen. Thomas van Zijl, in het dagelijks leven presentator @BNR, is de dagvoorzitter.

De wereld van het solliciteren is enorm aan het verschuiven, ik noem een paar keywords:

pre-selectie | online recruitment | video solliciteren | LinkedIn-profiel | algoritmes | gaming | online testen | Facebook | Tinder van de arbeidsmarkt | professioneel online netwerk | flexwerk

Acht sprekers delen uit hun state of the art praktijk graag met je op donderdag 15 december in Hilversum. Wees er snel bij voordat het uitverkocht is! 

Meld je meteen aan!  #lbprec
PROGRAMMA
15.00 u Ontvangst, registratie en koffie/thee/water
15.30 - 15.45 u Aftrap door dagvoorzitter Thomas van der Zijl en Aaltje Vincent
15.45 - 16.15 u Jouw online data is een betere voorspeller dan het cv
Jeroen Kneppers, Director Strategy and Business Development at Endouble
Endouble, ontwikkelt en optimaliseert data-gedreven carrière platforms
16.15 - 16.45 u Smart technologieën in de werving van flexwerk
Rob van Arnhem, Manager Online Marketing & Communications Timing
Timing, top 5 uitzendbureau, specialist in uitvoerend werk
16.45 - 17.15 u The 15-second video application, the sounding results incl. IBM Watson
Ray Gibson
, CEO @ StartMonday (Engelstalig)
StartMonday, innovator in the jobsmarket
17.15 - 17.30 u Solliciteren voor MBO'ers: gaming werkt!
Max Boodie, Co-founder en CEO bij PlaytoWork
PlaytoWork, werving én selectie van mbo'ers met serious games
17.30 - 17.45 u Proof of the pudding is in the eating. Video, ervaar het zelf > in de pauze
Sandra Bruggeman, Directeur Employability
Tempo-Team Employability beweegt mensen naar werk
17.45 - 18.45 u Pauze - een uur heerlijk eten, netwerken en je kunt ook zelf video-solliciteren uitproberen!
18.45 - 19.15 u Dé sollicitatie-Tinder met je LinkedIn-profiel: OTSO!
Bart Naber, CEO OTSO
Swipend solliciteren, van links naar rechts op de vacature, en Match!
19.15 - 19.55 LinkedIn, the next level!
Raymond Huner
, Director LinkedIn Benelux Talent Solutions
Ton van Overbeek, Team Lead Customer Success Northern Europe
In 2009 verscheen ons boek 'Solliciteren via LinkedIn'. Nu 7 jaar later is LinkedIn uitgegroeid tot een wereldwijd professioneel netwerk en is er veel meer mogelijk!
19.55 - 20.20 u Thomas van Zijl nodigt je uit al je vragen aan de sprekers te stellen!
Stel je vragen. Ga in discussie, hoe werkt dit echt voor werkgevers? Wat betekent dit voor ons vak, waarin wij begeleiden in slim solliciteren. Wat betekent dit voor jongeren, ouderen, voor hen die nog nooit of lang niet gesolliciteerd hebben? Gaat dit werken voor alle beroepsgroepen?
20.20 u Afsluiting door dagvoorzitter Thomas van Zijl en Aaltje Vincent
Datum/tijden: donderdag 15 december 2016, ontvangst 15.00 uur, start 15.30 uur, met een uur pauze - met maaltijd en 'probeer video-solliciteren zelf uit' - einde om 20.30 uur.
Investering: uw investering in deze acht sprekers over state of the art recruitment is slechts € 145,- per deelnemer*, inclusief maaltijd, consumpties en mijn boek, exclusief 21% btw
Locatie: Hilversum, Schouwburg Gooiland, www.schouwburggooiland.nl (ook bekend als Gooiland Theater), Emmastraat 2, 1211 NG Hilversum
Bereikbaarheid: op 500 meter van Centraal Station Hilversum en ruime P, met drie parkeergarages op loopafstand. Voor parkeergarage Gooiland is er een uitrijkaart van € 7,50 per dag te koop.
Organisatie: Buro van Oranje, organisator van spraakmakende seminars en congressen
* Mede mogelijk gemaakt door alle sprekers, Thomas van Zijl, Aaltje Vincent & Company en Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum, uitgever van mijn boeken. Je ontvangt het boek ‘Sollicitatiegesprekken doe je zo’, hét boek voor sollicitatiegesprekken, met een compleet hoofdstuk over alle vormen van pre-selectie!
Meld je nu direct aan!
Hashtag voor Twitter: #lbprec
Sollicitatieadvies in het Algemeen Dagblad
Sinds dit voorjaar heeft het AD de rubriek 'Open Sollicitatie'. De adviezen worden afwisselend gegeven door Rob Witjes, Hoofd Arbeidsmarktinformatie UWV, Jan Hobbelen, directeur van Fysergo en mijzelf.

Lees de adviezen van de laatste maanden via de tweets door op bovenstaande afbeeldingen te klikken. Ik deel ze op Twitter in zijn geheel (helaas staan de adviezen niet gratis online, maar wel via Blendle) en doe inspiratie op!
Nog 2 plaatsen vrij bij de live
cv-coachingstraining van 25 november
LIVE cv-coachingstraining
Coach je cliënt naar een cv dat werkt
Met deze LIVE cv-coachingstraining kun je samen met jouw cliënten cv’s schrijven die oproepen: 'Die wil ik spreken!' Ook met hun LinkedIn-profiel. Omdat de werkgever in luttele seconden dé oplossing ziet voor zijn probleem.
 
Werkveroveraars worstelen met hun cv
‘Ik heb uitstekende werkervaring, ik wil nu nieuw werk, ik heb een gat van twee jaar in mijn cv van zeven pagina’s en een slapend LinkedIn-profiel.’ of ‘Ik wil na 17 jaar werken als expat, nu nieuw werk met Nederland als uitvalsbasis.’ Als loopbaanprofessional herken je ongetwijfeld deze vragen. Maar hoe help je je cliënt nu écht verder? Hoe zorg je samen voor een cv dat direct oproept: ‘Die wil ik spreken!’? Eenvoudig is dat niet. Maar het is zeker mogelijk!
 
Open training voor loopbaanprofessionals
De afgelopen jaren was de 3 uur LIVE cv-coaching onderdeel van de Advanced Jobmarketing voor Loopbaanprofessionals (mijn 4-daagse training) en ook van in-company-trainingen bij uiteenlopende opdrachtgevers.

Vanaf nu is deze training er ook op basis van OPEN inschrijving voor alle loopbaanprofessionals die dit unieke, impactvolle instrument willen inzetten!

De training van 28 oktober a.s. was snel vol. Daarom is er nu een extra datum op vrijdag 25 november van 9.00 tot 13.00 uur in Utrecht. Ik werk altijd in een kleine groep van maximaal 10 deelnemers, dus wees er ook voor deze extra datum snel bij! 
Schrijf je in voor 25 november!
NIEUW! Jobmarketing 2.0: hét luisterboek!
Luisterboek
Blij met recensie van vakcollega Daniël Hartman
Buiten mijn masterclasses om, krijg ik zó veel vragen van werkveroveraars per e-mail, LinkedIn mail, WhatsApp en telefoon over hoe slim te solliciteren, dat ik dacht ‘Ik maak een luisterboek van mijn boek Jobmarketing 2.0’. Kort en krachtig!

In zeventig minuten hoor je van mij de essentie van Jobmarketing 2.0: wat is arbeidsmarktklaar en hoe word je dat, wat is de levensloop van de vacature, hoe maak je een cv dat oproept ‘Die wil ik spreken’, over netwerken met een kop koffie erbij en natuurlijk ook hoe je je profileert op LinkedIn en hoe je online gevonden wordt.

De opname is gemaakt in de opnamestudio van Koen van Huijgevoort (ex-DJ bij 3FM, Radio 10 en 100%NL) van Audiobook Factory. De foto is zwart-wit, dus je ziet het niet, maar ik had een rood verhit hoofd in een van de pauzes! Want het was spannend om te doen, zo zonder dialoog met deelnemers in de zaal, zoals ik het gewend ben. Daarom…
Speciaal voor jou: 70 minuten jobmarketing voor € 7!
De eerste luisteraar, Caroline Keijzer, zei meteen: “Als je het over motiveren en ‘energizen’ hebt… dan moet je dit even aanzetten! Het enthousiasme voor je vak én je vakkennis spatten uit de speakers. Overigens wel in behoorlijk rap tempo, maar juist daardoor bleef ik luisteren. Ontzettend inspirerend én leerzaam. Grandioos.”
Spreekuur voor alle werkveroveraars
Elke maandag tussen 09.00 en 10.00 uur, ben ik telefonisch bereikbaar om al je vragen te beantwoorden. Je krijgt mij persoonlijk aan de lijn en ik sta je graag te woord! Telefoonnummer: 06-30446827. Mocht ik in gesprek zijn, dan word je later teruggebeld!
Share
Tweet
Share
Forward
+1
Read Later
Copyright © 2016 Aaltje Vincent & Company, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences