‘Dé curriculum vitae checklist 2014’ 
Het grote sollicitatiewerkboek 
Advanced Jobmarketing voor Loopbaanprofessionals
Aaltje Vincent & Company
                                                                           

‘Masterclass Jobmarketing 2.0’ combi ‘Dit wordt jouw jaar’- Ben Tiggelaar

 
De derde open Masterclass Jobmarketing 2.0 op 11 januari 2014 in het Beatrixtheater in Utrecht was een combinatie met ‘Dit wordt jouw jaar’ van Ben Tiggelaar. Dat gaf Ben ook de gelegenheid om de vraag van één van mijn deelnemers ‘Hoe kom je uit je comfortzone?’ te beantwoorden. Ik vond het een zeer geslaagde samenwerking!
De datum van de vierde open masterclass voorjaar 2014 vindt u in de volgende nieuwsbrief.

10 april start: 4-daags Advanced Jobmarketing voor Loopbaanprofessionals


● Training ‘Advanced Jobmarketing voor Loopbaanprofessionals’ 4daags
Op donderdag 10 april 2014 start de 11e open leergang Advanced Jobmarketing Training voor Loopbaanprofessionals. De open leergang is naast de vele in-company leergangen, zoals in 2013 voor de Belastingdienst en in 2014 voor de Gemeente Groningen.

AlmereFM uitzending over werk veroveren


AlmereFM zendt iedere maandag een uur uit over ‘Werken voor Werk’, op 13 januari j.l. was ik met veel plezier hun gast. Hierbij een 2-minuten durend fragment over mijn eigen ontslag op 27 jarige leeftijd.
Helaas is er geen link naar de gehele uitzending. Die is wel bij mij op te vragen via Wetransfer.

1-daagse training 'cv schrijven voor loopbaanprofessionals'

● CV schrijven voor Loopbaanprofessionals 1-daags
Wilt u ook samen met uw cliënten cv’s schrijven waarin zij in 15-seconden tot hun recht komen en worden uitgenodigd? Met deze 1-daagse hands-on training op vrijdag 4 april 2014 kunt u het ook!

1-daagse training ‘Werk vinden met social media’, voor loopbaanpro’s en werkzoekers

● Training ‘Werk vinden met social media’ 1-daags
Wilt u ook uw leren hoe u social media als LinkedIn, Twitter en Facebook effectief inzet voor nieuw werk? Met deze 1-daagse hands-on training op vrijdag 11 april 2014 kunt u het ook!

NIEUW: Het grote sollicitatiewerkboek

Op dit moment ben ik de voorwoord-, dankwoord- en achterflaptekst aan het afronden van Het grote sollicitatiewerkboek. Een stap-voor-stap werkboek met theorie, tips, checklists en veel invuloefeningen in een ringband. De boeklancering speciaal voor loopbaanprofessionals vindt plaats in mei en de door mij zeer gewenste spreker komt!

NIEUW: ‘Dé curriculum vitae checklist 2014’

Als je werk wilt veroveren, is het van belang dat je jouw ‘probleem’ (ik wil nieuw werk) loslaat en je je verplaatst in de schoenen van degenen die jouw vakmanschap als  ‘oplossing’ dringend nodig hebben en hun eerste selecteurs.
De gloednieuwe en actuele 'Checklist curriculum vitae 2014' voor "Die wil ik spreken!" in 9-seconden is zojuist verschenen, ik hoop van harte dat deze checklist een weg vindt naar alle werkzoekers!

‘Het Vrije -Loopbaan- Atelier', iets voor jou?

In 2012 en 2013 vormden Janny van Zuijlen, Frank van der Mijn, Walraed Cremers, Janneke Mellema, Paul Oosting en Dick Maat en ik samen ‘Het Vrije -Loopbaan- Atelier’.
Het bracht mij een transformatie in hoe ik nu in het vak sta. Lees wat het ons allen bracht.
 
Er is zich op dit moment een tweede groep aan het vormen, iets voor jou? Spreek met Walraed!

> 750.000 uitzendkrachten per jaar

Meer dan 50% van de uitzendkrachten krijgt via deze weg een arbeidscontract direct met de werkgever, en nog veel meer gegevens vind je in dit heldere 2-minuten filmpje van de ABU.

Vragen aan Aaltje? Bel gerust!

Elke maandag, tussen 09.00 en 10.00 uur ben ik telefonisch bereikbaar om al je vragen te beantwoorden. Je krijgt mij persoonlijk aan de lijn en ik sta je graag te woord!
Telefoonnummer: 06-30446827. Mocht ik in gesprek zijn, dan word je later teruggebeld!
Copyright © 2014 Aaltje Vincent & Company, All rights reserved.