FD 1 april 2017: "Jobmarketing 2.0 inmiddels een klassieker" 
LinkedIn voor gevorderden - 19 mei a.s. voor loopbaanprofessionals
Zet in je agenda: 17 juni OPEN Masterclass Jobmarketing 3.0!


 
View this email in your browser

Beste <<Voornaam>>,

Afgelopen zaterdag. Je zit net aan een kop koffie - tussen de verhuisdozen - en dan zie je je eigen boek in Het Financieele Dagblad staan... Ik kon mijn ogen niet geloven! 

Een prachtige aanbeveling van Vreneli Stadelmaier over mijn boek 'Jobmarketing 2.0', die begint met "Ook wel een klassieker inmiddels: Jobmarketing 2.0 van Aaltje Vincent." Een klassieker inmiddels...! Ik ben ongelofelijk blij met deze woorden, maar ik ben er ook ontzettend trots op dat ik al zó veel mensen heb kunnen en mogen inspireren met boeken die over mijn vakgebied gaan.

Op dit moment werk ik alweer hard aan mijn nieuwste boek: 'Jobmarketing 3.0'. Zie ook de P.S. onderaan ;-). 

LinkedIn door de ogen van een recruiter
Steeds vaker krijg ik de vraag om nu eens écht te laten zien in LinkedIn wat de recruiter ziet, om van een recruiter zelf te horen hoe hij zoekt en waar hij op let vóórdat je wordt uitgenodigd. En de vraag naar álle details van LinkedIn en de finesses van het solliciteren via LinkedIn.

Samen met Jacco Valkenburg – co-auteur van ons boek ‘Solliciteren via LinkedIn’ – organiseer ik daarom de 4-uurstraining 'LinkedIn voor gevorderden' op 19 mei a.s. In één dagdeel leer je álle ins en outs van LinkedIn voor loopbaanprofessionals en natuurlijk ga je er ook zelf mee aan de slag. Zo kun je je cliënten weer optimaal adviseren.

Er zijn nog een paar plaatsen vrij bij deze training, maar wacht niet te lang met inschrijven. Voor alle andere trainingen moet je nog even geduld hebben tot het najaar. De voorjaarstrainingen zijn namelijk helemaal volgeboekt

Ik wens je een inspirerende week toe! 

Hartelijke groet,

Aaltje Vincent

Share
Tweet
Share
Forward
+1
Read Later

P.S. Wil je het vervolg op 'Jobmarketing 2.0' LIVE horen? Zet dan alvast zaterdag 17 juni in je agenda! Dan organiseer ik de OPEN MASTERCLASS JOBMARKETING 3.0! Dit mag je niet missen als je nu of over een tijd nieuw werk wilt vinden! Ook loopbaanprofessionals zijn 17 juni van harte welkom. 

Jobmarketing 3.0 spreekuur

Elke maandag tussen 09.00 en 10.00 uur, ben ik telefonisch bereikbaar om al je vragen te beantwoorden. Je krijgt mij persoonlijk aan de lijn en ik sta je graag te woord! Telefoonnummer: 06-30446827. Mocht ik in gesprek zijn, dan bel ik je later terug!
Twitter
LinkedIn
YouTube
Facebook
Website
Email
Copyright © 2017 Aaltje Vincent & Company, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences