Cv-checks werken niet. Iedereen is onbewust bekwaam!
Twee GLOEDNIEUWE trainingen voor loopbaanprofessionals
44 filters waarmee jij gezocht en gevonden kunt worden door recruiters op LinkedIn

 
View this email in your browser

Beste <<Voornaam>>,

Het voorjaar is in aantocht. En wat mij betreft mag het morgen al starten. Alle reguliere trainingen die in maart en april plaatsvinden zijn inmiddels volgeboekt en ik heb er heel veel zin in om deze te gaan geven. Daarom vind ik dit meteen een mooi moment om twee gloednieuwe trainingen te lanceren, waar je je vanaf nu voor in kunt schrijven.

En ben jij werkzoekend? Vertel: hoeveel mensen heb je al naar je cv laten kijken? Wat nu als ik jou vertel dat dit zinloos is. Wat denk je dan?

Het punt is dat als je jouw cv laat ‘checken’ - door wie dan ook - datgene wordt beoordeeld wat je zelf in je cv hebt gezet. En daar zit een groot - funest groot! - knelpunt. In mijn meer dan 25 jaar ervaring in het loopbaanvak, weet ik dat iedereen onbewust bekwaam is. Je kunt véél meer dan je zelf kan bedenken. Wat jij niet zelf kunt bedenken, staat niet op je cv. Zo simpel is het. Hoe dat precies zit en wat wél werkt lees je in mijn laatste blog

LinkedIn voor gevorderden - vrijdag 19 mei van 9.00 - 13.00 uur
Speciaal voor die loopbaanprofessionals die álle kennis hebben over het LinkedIn-profiel, maar die nu écht alles over LinkedIn willen weten. Jacco Valkenburg en ik nemen je mee in de meest geavanceerde opties van LinkedIn. Ook zie je daadwerkelijk wat een recruiter met een betaald 'LinkedIn Recruiter abonnement' aan zoekmogelijkheden tot zijn beschikking heeft en waarop hij of zij dan precies kan zoeken en zoekt. Wil je meer informatie? Lees dan de uitgebreide brochure op mijn website. 

Videosolliciteren - woensdag 19 april van 9.00 tot 13.00 uur 
Juist omdat werkgevers video steeds vaker inzetten als preselectie-instrument in sollicitatieprocedures, heb ik deze praktische hands-on training ontwikkeld, waarin je alles leert wat jouw cliënten over videorecruitment moeten weten. Als loopbaancoach moet je je cliënten daarop voorbereiden én weten hoe dit werkt. In 4 uur tijd neem ik je mee in álle ins en outs van het videosolliciteren en natuurlijk ga je er ook zelf mee aan de slag: apps, filmen en editen alles komt aan bod. Je leest er alles over in de brochure die sinds vandaag op mijn website staat. 

Je kunt je aanmelden voor een training door een mail naar info@aaltjevincent.nl te sturen. En de ervaring leert inmiddels dat je daar niet te lang mee moet wachten ;-). Ik zie je graag bij een van mijn trainingen, tot snel!

Hartelijke groet,

Aaltje Vincent

Share
Tweet
Share
Forward
+1
Read Later

P.S. Wist je dat er maar liefst 44 (!!!) filters zijn waarop je gezocht en dus gevonden kunt worden door recruiters op LinkedIn? Lees dit handige blog van Jacco Valkenburg!

Sollicitatie spreekuur

Elke maandag tussen 09.00 en 10.00 uur, ben ik telefonisch bereikbaar om al je vragen te beantwoorden. Je krijgt mij persoonlijk aan de lijn en ik sta je graag te woord! Telefoonnummer: 06-30446827. Mocht ik in gesprek zijn, dan bel ik je later terug!
Twitter
LinkedIn
YouTube
Facebook
Website
Email
Copyright © 2017 Aaltje Vincent & Company, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences