De Advanced Jobmarketing Training van 2.0 naar 3.0!
De nieuwe desktopversie van LinkedIn: lees wat de wijzigingen zijn
 
View this email in your browser

Beste <<Voornaam>>,

Vorige week heb ik mij een aantal dagen terug getrokken in een huisje aan de Zeeuwse kust. Weinig afleiding en dus alle tijd om nieuwe ideeën uit te werken. Daarvan onthul ik alvast het - voor nu - meest belangrijke resultaat: de Advanced Jobmarketing Training heb ik volledig vernieuwd. Dus in plaats van de 2.0-versie, presenteer ik nu met trots de Advanced Jobmarketing Training 3.0 voor Loopbaanprofessionals! 

Jobmarketing 3.0 onderscheidt zich van iedere andere methode, doordat je leert hoe je jouw cliënt in zijn eigen arbeidsmarkt laat stappen. Het resultaat daarvan is dat jouw cliënt niet gaat afwachten en reageren, maar zelf het heft in handen neemt!

Meer mooie evaluaties lees je op Springest.nl

Dus... wil jij als loopbaanadviseur je cliënt:

  • werk leren veroveren vanuit álle actuele jobmarketingtechnieken?
  • een jobmarketingtraject op maat aanbieden?
  • duurzaam succesvol resultaat laten halen, voor nu en later in zijn loopbaan?
  • en wil je jobmarketing-groepstraining geven en intervisie daarop?

Schrijf je dan nú in voor de Advanced Jobmarketing 3.0 Training voor Loopbaanprofessionals. Daarvoor stuur je mij eenvoudig een e-mail via info@aaltjevincent.nl of je belt mij vrijblijvend op 06-30446827 als je eerst meer informatie wilt. Ik praat je graag bij!

Hartelijke groet,

Aaltje Vincent

Share
Tweet
Share
Forward
+1
Read Later

P.S. Velen van jullie beschikken inmiddels over de nieuwste desktopversie van LinkedIn. Zo niet, dan heb je die waarschijnlijk komend voorjaar. Er is behoorlijk wat veranderd in deze nieuwe versie. Co-auteur Jacco Valkenburg van het boek 'Solliciteren via LinkedIn' en ik schreven er een tweeluik van blogs over: Deel 1, je profiel en wat is nieuw in het solliciteren? Deel 2 over zoeken, netwerk opbouwen, bedrijven en vacatures. Alle ontwikkelingen op LinkedIn blijven Jacco en ik volgen. En natuurlijk houden wij je daarvan op de hoogte! 

Sollicitatie spreekuur

Elke maandag tussen 09.00 en 10.00 uur, ben ik telefonisch bereikbaar om al je vragen te beantwoorden. Je krijgt mij persoonlijk aan de lijn en ik sta je graag te woord! Telefoonnummer: 06-30446827. Mocht ik in gesprek zijn, dan bel ik je later terug!
Twitter
LinkedIn
YouTube
Facebook
Website
Email
Copyright © 2017 Aaltje Vincent & Company, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences