Dé 4 plekken waar je vacatures vindt op LinkedIn
NIEUW! LIVE cv-coachingstraining –> wegens succes extra datum!
En de succesvolle, bestaande trainingen, een seminar en een clinic
View this email in your browser
Facebook
LinkedIn
Twitter
Website
Email
YouTube
Dé 4 plekken waar je vacatures vindt op LinkedIn
De vier plekken waar je vacatures vindt zijn:
 
  1. Persoonlijke updates binnen je netwerk
     
  2. Updates van de bedrijven die je volgt
     
  3. In je vakgroepen onder ‘Vacatures’
     
  4. Zoeken onder ‘Vacatures’ of via de Job app. Lees ook de geheime tip!
Nee, je kunt niet meer zonder LinkedIn. Je wilt écht geen kans meer missen. Iedere vacature, ja, iedere vacature, is het eerst bekend bij de mensen die nu werken waar jij wilt werken. Je wilt door hen gevonden worden en/of de vacature vinden. Heet van de naald. Wij (co-auteur Jacco Valkenburg en ik) vertellen je hoe het werkt in ons blog.

Over gevonden worden op LinkedIn
Je wordt gezocht en gevonden en daarop wel of niet uitgenodigd voor het sollicitatiegesprek. Deze week hoorde ik nog van een 55-jarige monteur die nu via LinkedIn nieuw werk gevonden heeft. Het feit dat hij een tiptop LinkedIn-profiel had gaf dé doorslag om hem uit te nodigen, zei de directeur! Zonder profiel was hem dat niet gebeurd. Ken jij de vijf ‒ bewuste en onbewuste ‒ aspecten die een rol spelen bij wel of niet uitgenodigd worden? Je leest ze hier.
 
Over vacatures vinden op LinkedIn
Vacatures worden op LinkedIn bekend gemaakt, zelfs nog voordat er een officiële vacaturetekst is opgesteld. Heet van de naald dus. We ontsluiten alle vacatures voor in je dit blog!
 
Lees hoe jij ze heet van de naald vindt op LinkedIn. Lees ook de geheime tip!
Lees waar je vacatures vindt op LinkedIn!
NIEUW! LIVE cv-coachingstraining
Wegens succes nieuwe datum!
Asscher in gesprek met professionals die via LinkedIn werk vonden
Coach je cliënt naar een cv dat werkt
Met deze LIVE cv-coachingstraining kun je samen met jouw cliënten cv’s schrijven die oproepen: 'Die wil ik spreken!' Ook met hun LinkedIn-profiel. Omdat de werkgever in luttele seconden dé oplossing ziet voor zijn probleem.
 
Werkveroveraars worstelen met hun cv
‘Ik heb uitstekende werkervaring, ik wil nu nieuw werk, ik heb een gat van twee jaar in mijn cv van zeven pagina’s en een slapend LinkedIn-profiel.’ of ‘Ik wil na 17 jaar werken als expat, nu nieuw werk met Nederland als uitvalsbasis.’ Als loopbaanprofessional herken je ongetwijfeld deze vragen. Maar hoe help je je cliënt nu écht verder? Hoe zorg je samen voor een cv dat direct oproept: ‘Die wil ik spreken!’? Eenvoudig is dat niet. Maar het is zeker mogelijk!
 
Open training voor loopbaanprofessionals
De afgelopen jaren was de 3 uur LIVE cv-coaching onderdeel van de Advanced Jobmarketing voor Loopbaanprofessionals (mijn 4-daagse training) en ook van in-company-trainingen bij uiteenlopende opdrachtgevers.

Vanaf nu is deze training er ook op basis van OPEN inschrijving voor alle loopbaanprofessionals die dit unieke, impactvolle instrument willen inzetten!
De eerste training is op vrijdag 28 oktober en deze is VOL!
Wegens succes is er nu een extra datum op vrijdag 25 november van 9.00 tot 13.00 uur in Utrecht. Ik werk altijd in een kleine groep van maximaal 10 deelnemers, dus wees er ook voor deze extra datum snel bij! 
Schrijf je in voor vrijdag 25 november a.s.!
Dé Advanced Jobmarketing Training
voor Loopbaanprofessionals
De Jobmarketing methode en jouw werk met werkveroveraars, dat is:
√ Scherp zijn op weten welke oplossing je bent in de actuele arbeidsmarkt
√ Meteen vanaf de intake: netwerken werkt
√ Cv-coaching: onbewuste bekwaamheden op tafel
√ Netwerken met vakgenoten, dat is pas écht effectief
√ Solliciteren met LinkedIn voor gevorderden, ik kan het!

Wil jij, net als honderden vakcollega’s, de Jobmarketingmethode ook succesvol inzetten in jouw dagelijks werk? Meld je dan nu aan, Lees de aanbevelingen, de brochure en doe mee vanaf 7 oktober 2016.

De training is bij Aristo Zalen in Utrecht naast het treinstation en gratis parkeren.

Ik spreek je er graag over op 06-30446827 of stuur een Whatsappje.
Lees de brochure en meld je aan!
Lees twee van de vele recensies, ook met 5*****!
'Werk vinden met social media'
voor loopbaanpro's en werkzoekers
Ook leren hoe je jouw werkzoekende cliënten meeneemt in slim gebruik van social media als LinkedIn, Twitter en Facebook voor nieuw werk? 

Ik train je vrijdag 14 oktober hoe jouw cliënten meteen worden gevonden voor het sollicitatiegesprek! Meld je snel aan, het kan nu nog!

Ik spreek je er graag over op 06-30446827 of stuur een Whatsappje. 
Lees de brochure en meld je aan!
Clinic: Solliciteren & Jobmarketing
De LinkedIn Profiel Checklist voor Solliciteren
Het lukraak reageren op vacatures op vacaturesites is echt niet meer van deze tijd. De innovatieve sollicitant weet hoe vacatures bekend worden gemaakt en bovenal hoe je via netwerken ‘in het echte leven’ en via online netwerken als LinkedIn, Twitter en Facebook aan de sollicitatietafel komt. Glassdoor wint terrein en de nieuwe innovatieve algoritmen verklaren uit social en big data al zo ongeveer jouw toekomst voordat je ook maar boe of bah kunt zeggen.
 
Daarom tijd voor een verhelderende clinic over werk vinden en kandidaten voor dit werk werven. Twee werelden komen samen, de jobmarketing van de werkzoeker en de jobmarketing van de selecteur/recruiter.

Deze clinic geef ik samen met Ment Kuiper. Ment Kuiper is bedrijfskundige en marketeer. Hij is zeer succesvol in het begeleiden van marketing en communicatieprofessionals in het verbeteren van de eigen performance. Ment is inspirator, deskundige, coach, auteur, dagvoorzitter en spreker.
 
De clinic is voor Loopbaan- en HR professionals!
Kom op vrijdag 30 september naar deze bijzondere clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 09.30 uur tot 11.30 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 09.10 uur. 

Deelname is gratis!
Meld je aan voor de clinic!
Spreekuur voor alle werkveroveraars
Elke maandag tussen 09.00 en 10.00 uur, ben ik telefonisch bereikbaar om al je vragen te beantwoorden. Je krijgt mij persoonlijk aan de lijn en ik sta je graag te woord! Telefoonnummer: 06-30446827. Mocht ik in gesprek zijn, dan word je later teruggebeld!
Share
Tweet
Share
Forward
+1
Read Later
Copyright © 2016 Aaltje Vincent & Company, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences