Inzicht in je leven met LinkedIn!
Loondienst, payrolling of ondernemerschap
Jobmarketing voor recruiters
Aaltje Vincent & Company

LinkedIn en inzicht in je leven
Inzicht in je leven met LinkedIn? Het kan, laat LinkedIn je helpen bij 'weten welk werk je wilt'. Lees bijvoorbeeld loopbaanpaden!

15-seconden CV's schrijven?

Deze loopbaanprofessionals doen het al! Wilt u ook samen met uw cliënten CV’s schrijven waarin zij in 15-seconden tot hun recht komen en worden uitgenodigd? Met deze 1-daagse hands-on training kunt u het ook! Op 1 november 2012 1-daagse ’CV schrijven voor loopbaanprofessionals’.
Actie: bij aanmelding voor 31 augustus ontvangt u korting!Actie: Op 2 november 2012 is de 1-daagse ‘Werk vinden via Social Media voor loopbaanprofessionals’, bij deelname aan beide geldt 10% korting

4-dgs Advanced Jobmarketing Training voor Loopbaanprofessionals
Op 30 oktober 2012 start de 8e leergang Advanced Jobmarketing Training voor Loopbaanprofessionals.
Actie: bij aanmelding voor 31 augustus is uw investering ruim 10 % lager! 


Loondienst, payrolling, ondernemerschap
Veel mensen weten niet dat er nog een andere optie is dan loondienst of zelfstandig ondernemerschap. Er is een tussenvorm die de vrijheid van de ondernemer combineert met de zekerheden van loondienst: dat is payrolling.
Met name voor mensen in de ww/wwb is dit een prima vorm om toch een ‘zzp-klus’ te kunnen doen.

Jobmarketing voor flexprofessionals

Interview voor vakblad flexprofessionals: ‘Vincent geeft ook trainingen aan professionals. Meestal zijn dat collega-loopbaanbegeleiders, maar in toenemende mate schuiven ook recruiters bij haar trainingen aan. ‘Je ziet de vakgebieden dichter naar elkaar toeschuiven. Recruiters pakken ook steeds vaker een rol in een stuk loopbaanbegeleiding.’

Sollicitatiegesprek? Wat 2-minuten op het toilet betekent!
Deze video van Amy Cuddy 'Power Poses' vertelt wat een slimme 'to-do' is vlak voor het sollicitatiegesprek! (17 minuten)
Copyright © 2012 Aaltje Vincent & Company, All rights reserved.