LinkedIn groepen en solliciteren, het laatste nieuws
Seminar ‘Employability, de succesfactoren’
Werk vind je met social media – het boek

 
View this email in your browser
Facebook
LinkedIn
Twitter
Website
Email
YouTube
LinkedIn groepen en solliciteren, het laatste nieuws


LinkedIn heeft zijn groepen grondig gereorganiseerd. Waren er tot 14 oktober 2015 meer dan 90.000 groepen in Nederland voor iedereen zichtbaar, nu is dat met ong. 42.000, nog minder dan de helft.
Jacco Valkenburg, coauteur en recruiter, en ik nemen je graag mee in wat dit vanaf nu betekent in het veroveren van nieuw werk.
>> Lees er alles over in ons blog
 

Seminar: Employability, dé succesfactoren!

Employability | duurzame inzetbaarheid | arbeidsmobiliteit | organisatie ontwikkeling | van baanzekerheid, naar werkzekerheid | loopbaanontwikkeling | brood op de plank, voor nu en altijd.
 
Arbeidsmarkfit blijven is manifest. Voor iedereen die wil blijven werken, voor werkgevers en de professionals die hen daarin ondersteunen.

Drie toonaangevende sprekers delen de succesfactoren van employability in hun praktijk graag met je op donderdagmiddag 3 december in Amsterdam van 13.30 tot 17.00 uur. 

Yvonne van den Berg, Director Social Innovation, Mobility & Transition, Philips, over de aanpak op het gebied van verbetering werkzekerheid & arbeidsmobiliteit
 
Robine de Koff, Organisatieadviseur I verandermanager, over haar innovatieve ‘van onder af’ aanpak in duurzame inzetbaarheid als programmamanager bij Enexis
 
Prof. Dr. Beatrice van der Heijden, over haar onderzoek aan de Radboud Universiteit naar de doorslaggevende rol van managers
 
Kom ook naar hét seminar voor mobiliteitsmanagers en loopbaanprofessionals.
>> Voor alle informatie en aanmelding

Leuk om te merken dat het onderwerp veel belangstelling heeft, getuige de huidige stand van de aanmeldingen. Praat ook mee!

Werk vind je met social media – het boekVrijdag 16 oktober jl. hebben weer 9 loopbaanprofessionals alles opgestoken om werkzoekers adequaat te kunnen ondersteunen in het slim gebruiken van social media voor het veroveren van nieuw werk. Er was een werkzoekende deelnemer, zij was een dankbaar in-real-live voorbeeld. Fijn gewerkt samen. En de evaluatie van een 9!, spreekt voor zich. De volgende training dag is 15 april 2016, meer info >>
 
Mocht je eerder getraind willen worden, ook in-company, laat het me weten!

Spreekuur voor alle werkveroveraars

Elke maandag, tussen 09.00 en 10.00 uur ben ik telefonisch bereikbaar om al je vragen te beantwoorden. Je krijgt mij persoonlijk aan de lijn en ik sta je graag te woord! Telefoonnummer: 06-30446827. Mocht ik in gesprek zijn, dan word je later teruggebeld!
Share
Tweet
Share
Forward
+1
Read Later
Copyright © 2015 Aaltje Vincent & Company, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences