Bekijk deze nieuwsbrief in je browser

BAKBABBEL  |  12 december 2020

 

Graag wil ik jullie laten weten welke winacties er momenteel allemaal lopen rond mijn boek Heel Holland Bakt thuis. Zo leuk dat jullie het boek kunnen winnen!

Daarnaast ben ik zelf flink aan het opruimen en heb ik van allerlei leuke spullen uit mijn keukenkastjes en boekenkast een bakpakket gemaakt dat je ook kunt winnen. Lees hieronder over de verschillende winacties.

 

Reviews......


Als je een boek lanceert mogen journalisten en bijvoorbeeld mensen met een blog over bakken een recensie exemplaar aanvragen. Zo ook Carola van Carola bakt zoethoudertjes. Zij ontving mijn boek en schreef een lovende recensie waar je als mogelijke koper van het boek veel aan hebt. Het geeft een goede indruk van de inhoud van het boek en de foto's zorgen voor een mooi inkijkje. 

Carola schrijft: 'Zo vond ik het behoorlijk stoer van Anouk dat ze Robèrt een vegan taartje in een van de uitzendingen durfde te presenteren; gemaakt met meringue van het vocht van kikkererwten (aquafaba). Ik kan me herinneren dat Robèrt verrast was door de textuur en smaak. Naast de wat meer reguliere recepten, durft Anouk in dit boek dit soort uitstapjes ook aan.'

Voor mij altijd spannend als er een review geplaatst wordt. Na maanden van recepten ontwikkelen, schrijven, bakken, fotograferen en redigeren, is het de vraag hoe mijn ziel en zaligheid ontvangen gaat worden. Super als een boek dan zo prettig ontvangen wordt en ook van de reviews op bol.com word ik blij.

Nieuwsgierig geworden? Lees het review van Carola en doe mee aan haar winactie

 

Naast de winactie op het blog van Carola loopt er ook nog tot 20 december een winactie in de Facebook groep Heel Holland Bakt verder. Dus houd jij van bakken en wil je aan de bak met een recept uit mijn boek, doe dan mee! De winactie is in samenwerking met Kosmos Uitgevers, kent meerdere prijzen, waaronder mijn boek en zelfs een cadeaubon van Baktotaal Bouwhuis. Zeker de moeite waard om lid te worden van deze actieve Facebookgroep en mee te doen met de actie.

Bakpakket uit mijn keukenkastjes......

 

Sinds mijn deelname aan Heel Holland Bakt en het schrijven van mijn boek, is mijn voorraad bakvormen en -spullen enorm gegroeid! Als je de uitzendingen hebt gezien, dan weet je hoeveel opdrachten ik gebakken heb en hoe divers die waren. Hiervoor heb ik veel bakmaterialen aangeschaft. 

Bij het schrijven van het boek kwamen deze spullen enorm van pas en ik kan zeker nog geen afscheid nemen van de meeste dingen. Wel was het tijd om het een en ander op te gaan ruimen, zodat ik weer overzicht heb in de kastjes en manlief weer ruimte kreeg in zijn garage. Al dat opruimen heeft ervoor gezorgd dat ik een leuk bakpakket kan samen stellen voor iemand. Wil jij dit bakpakket winnen, zie dan mijn actie via het bericht op Instagram of Facebook.


Zoek jij nog een leuk cadeau voor de feestdagen met een persoonlijke boodschap van mij?

Een bijzonder boek, gemaakt met bijzonder veel liefde, in een bijzonder jaar! Wie had gedacht, dat na de geweldige eer om winnaar van Heel Holland Bakt 2019-2020 te worden, een maand later heel Nederland massaal thuis aan het bakken zou slaan. 
Sociaal, bewust en snel, dat zijn de thema’s van dit allernieuwste seizoensboek Heel Holland Bakt thuis. Want bakken, dat doe je voor elkaar, iets wat nu alleen maar meer telt. 
Behalve mijn 32 recepten, vind je in dit boek ook de 8 technische opdrachten van Robèrt van Beckhoven die te zien zullen zijn in het nieuwe seizoen Heel Holland Bakt en ik kan je al zeggen dat daar pareltjes tussen zitten.
 

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Mijn bakboek kost €24,99. Je ontvangt dan een exemplaar met een persoonlijke boodschap waar je zelf de ingrediënten voor aanlevert. Deze prijs is exclusief de verzendkosten. 

Stuur me een e-mail op info@anoukbaktdoor.nl met je naam, volledige adres en de kern van de persoonlijke boodschap of vul het bestelformulier in op mijn website www.anoukbaktdoor.nl. De betaling gaat via een betaalverzoek dat ik je per e-mail stuur. 

Wil je het boek cadeau geven aan je medewerkers of verkopen in je winkel, neem dan zeker contact met me op. 
Facebook
Instagram
Pinterest
Website
Copyright © 2020 Anouk bakt door, All rights reserved.


Gegevens aanpassen of Afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp