Copy
Nyhetsbrev mars 2021
I år hälsar vi våren välkommen i den nya lokalen på Kungsängsgatan 20! I nyhetsbrevet för mars kan du läsa om inflyttningsrea, fina påskprydnader och hur nära vi är att nå insamlingsmålen för flytten på 100 000 kr. 
Äntligen har vi flyttat in! 

Snart har vi varit två veckor i vår nya lokal på Kungsängsgatan 20 och det har blivit en succé. Många utrop ”åh så fint”, ”vilken inbjudande butik” och liknande när de kommer in, vilket vi såklart är väldigt glada för!

Vi har medvetet lämnat stora ytor fria så att vi nu kan ha 8 kunder inne samtidigt. Ni som inte har varit inne ännu är varmt välkomna.

På Facebook ligger filmen som spelades in i samband med att Mohammad Hassan invigde butiken. https://www.facebook.com/fairtradeglobalen

Insamlingen till flytten

Insamlingen på GoFundMe  har nu nått 86 000 kr. Målet satte vi till 100 000 kr - så det är en bit kvar. Det är hittills 65 personer som givit oss sitt stöd, och det är vi mycket tacksamma för.

Vi konstaterar också att en del kostnader i samband med flytten blivit större än beräknat så vi kommer att behöva höja målet. Det handlar både om skyltar och elinstallationer. En sak som ligger på is, i väntan på mer insamlade pengar, är våra planer på automater för lösviktsförsäljning av livsmedel och en café- och informationshörna.  

I helgen kommer vi att packa de påsar med olika varor från våra sponsorer som de som stött insamlingen kommer att få.

Här är länken till insamlingssidan: [%22]https://gofund.me/b5a56928

Det går naturligtvis också att skicka pengar direkt på Bg 5942-2295 eller Swish 123 263 1562. Samma förmåner gäller även om man stöder den vägen.

 

Glad påsk!

Solsken och färgglada påskdekorationer! Våren är här! Kom in och låt dig inspireras av vårt fina påskpynt. Tovade äggvärmare från Nepal och påskharar och kycklingar till riset.
Invigningsfesten fortsätter!
 
Vi fortsätter att fira öppningen av vår nya lokal med 10% rabatt på alla livsmedel från El Puente. Kaffe, teer, kryddor, bönor, chips, nötter, godis m.m m.m.
Till sist vill vi på Globalen passa på att önska alla medlemmar och kunder en glad och färggrann påsk!
 
Facebook
Hemsida
E-post
Copyright © *2018* *Fair Trade Shop Globalen*, All rights reserved.

Fair Trade Shop Globalen
Sysslomansgatan 2
753 10 UPPSALA
Telefon: 018-10 11 71
E-post: info@globalen.nu
www.fairtradeshop.se/uppsala/

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.


This email was sent to <<E-post>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Fair Trade Shop Globalen · Kungsängsgatan 20 · Uppsala 753 22 · Sweden

Email Marketing Powered by Mailchimp