Copy
KMNH bestaat 10 jaar!
10 dagen feest,
mooie prijzen! Doe mee!
Op 6 oktober 2019 is het tien jaar geleden dat Krav Maga Noord-Holland door Marco van Breemen en Bram Lekkerkerker werd opgericht. Aan die mijlpaal wordt natuurlijk niet voorbij gegaan. Als je jarig bent, vier je feest en dan trakteer je. Dat gaan we dan ook doen. Van 7 tot en met 16 oktober 2019 wordt elke dag een prijs verloot. Je kan dus tien dagen lang mee doen aan leuke, mooie winacties die in het teken staan van ons jubileum. Dus: Houd onze FB-pagina in de gaten en check regelmatig de nieuwste berichten, want dan maak je de meeste kans om te winnen als je liked of een recensie plaatst en daarbij steeds vermeldt: ‘‘ik loot mee’’. Elke dag dat je mee doet, maak je een grotere kans op de hoofdprijs die op de tiende dag uit alle deelnemers wordt getrokken: een Intensive Course naar keuze, ter waarde van maar liefst € 495,00!

Zoals gezegd, naast deze prachtige hoofdprijs zijn er elke dag acties en prijzen te winnen! Hieronder kan je zien welke prijzen er 10 dagen lang worden verloot. De winnaar wordt steeds de dag erna bekend gemaakt.  Let op: alle winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

6 oktober 2019: speciale training, iets lekkers en een video!
Het is de officiële verjaardag van Krav Maga Noord-Holland. Rob Kaman verzorgt de G&E-training. Hij is het gezicht van Dutch Kickboxing over de gehele wereld. De man heeft de meeste titels in het kickboksen gewonnen en ze het langst vastgehouden. En er is natuurlijk taart! In de week na vandaag is er iets lekkers bij de kidstrainingen. In een video op Facebook vertellen Marco van Breemen en Bram Lekkerkerker hoe ze op het idee kwamen om Krav Maga Noord-Holland op te richten, hoe dat in tien jaar is uitgegroeid tot een mooie en grote sportschool en hoe de toekomst er uit zou kunnen gaan zien.  

7 oktober 2019: RDX T17 Aura short
Vandaag gaan we van start met de win-acties. Als je het bericht op Facebook hebt geliket maak je kans op een prachtige RDX T17 Aura short t.w.v. € 40,00! Wil je kans maken, like dan dit bericht. Zet vervolgens onder dit bericht als reactie: ‘‘ik loot mee’’. Uit deze reacties wordt de winnaar geselecteerd. Elke volgende dag maken wij bij de start van die actie bekend wie dat is geworden.

8 oktober 2019: Trainingspants KMG 
Schrijf vandaag een reactie op de Facebookpagina van KMNH over wat je vindt van KMNH, van de trainingen, of van iets dat je aanspreekt in de trainingen, SPIC’s, IC’s, kidstrainingen, enzovoort. Van elke 10 reacties wordt iemand uitgeloot en die ontvangt een KMG trainingsbroek. 

9 oktober 2019: Taart voor 10 personen
Bij jarig zijn, hoort taart. Uit alle ‘ik loot mee’ reacties die vandaag op het Facebookbericht zijn geplaatst wordt aan het eind van de dag, rond 22.00 uur een winnaar geloot die een heel grote taart (10 personen!) ontvangt.

10 oktober 2019: RDX T17 Aura bokshandschoenen
Lekker trainen, doe je met de juiste materialen. Daarom vandaag kans op een paar RDX T17 Aura bokshandschoenen. Uit alle ‘ik loot mee’ reacties die vandaag op het Facebookbericht zijn geplaatst wordt aan het eind van de dag, rond 22.00 uur een winnaar geloot. 

11 oktober 2019: 3 maanden gratis trainen
Vandaag kan je drie maanden lang gratis trainen winnen. De waarde van deze prijs is afhankelijk van het abonnement dat je hebt. Uit alle ‘ik loot mee’ reacties die vandaag op het Facebookbericht zijn geplaatst, wordt aan het eind van de dag, rond 22.00 uur een winnaar geloot. 

12 oktober 2019: 3 uur personal training van Marco
Hoe leuk is personal training? Nou, heel leuk! Vandaag wint iemand een exclusieve personal training van Marco. 3 uur nog wel! Ter waarde van  € 195,00!  Uit alle ‘ik loot mee’ reacties die vandaag op het Facebookbericht zijn geplaatst, wordt aan het eind van de dag, rond 22.00 uur een winnaar geloot.

13 oktober 2019: 3 uur personal training van Bram
Hoe leuk is personal training? Nou, heel leuk! Vandaag wint iemand een exclusieve personal training van Bram. 3 uur nog wel! Ter waarde van  € 195,00!  Uit alle ‘ik loot mee’ reacties die vandaag op het Facebookbericht zijn geplaatst, wordt aan het eind van de dag, rond 22.00 uur een winnaar geloot. 

14 oktober 2019: 6 maanden gratis trainen
Vandaag kan je maar liefst 6 maanden lang gratis trainen winnen. De waarde van deze prijs is afhankelijk van het abonnement dat je hebt. Uit alle ‘ik loot mee’ reacties die vandaag op het Facebookbericht zijn geplaatst wordt aan het eind van de dag, rond 22.00 uur een winnaar geloot. 

15 oktober 2019: Gratis SPIC
Heb je nog nooit een SPIC gevolgd? Dan is dat zeker een aanrader! Vraag maar eens aan mensen die meegedaan hebben. Of heb je wel eens eerder deelgenomen? Nou, dan weet je hoe leuk en goed dat is. Vandaag kan je een gratis SPIC winnen. Ter waarde van € 295,00! Je kan zelf een Special Intensive Course kiezen waaraan je deel wilt nemen als je hebt gewonnen. Uit alle ‘ik loot mee’ reacties die vandaag op het Facebookbericht zijn geplaatst wordt aan het eind van de dag, rond 22.00 uur een winnaar geloot. 

16 oktober 2019: De Hoofdprijs: Volledige Intensive Course!
De laatste dag van de feest tiendaagse. Er zijn mooie prijzen verloot. Vandaag wint iemand de hoofdprijs: een complete Intensieve Course ter waarde van € 495,00! Als je al, eens hebt deelgenomen en misschien ook wel een levelexamen hebt gedaan aan het eind van een IC, dan weet je hoe lekker het is om zo te trainen. Als je het nog nooit hebt gedaan dan is het echt een aanrader. Vraag maar aan mensen die de IC een of meer keren hebben gevolgd. Ben je jonger dan 15 jaar, dan maak je kans op een SPIC voor de jeugd, die in 2020 gaat plaatsvinden. Uit alle ‘ik loot mee’ reacties die vandaag op het Facebookbericht zijn geplaatst, wordt aan het eind van de dag rond 22.00 uur een winnaar geloot. 

Hoe en waar kan ik de video bekijken? 
  • Ga naar Facebook en klik op het bericht met de video.
  • Vergeet niet op Facebook de berichten te liken, een reactie te plaatsen en schrijf erbij: ‘ik loot mee’.

Uitleg deelname aan de win-acties:
  • Medewerkers en instructeurs van KMNH zijn uitgesloten van deelname. 
  • Elke dag om 8.00 uur 's morgens komt de actie van de dag op de FB-pagina.
  • Uit alle ‘‘ik loot mee’’ reacties op de Facebookpagina wordt aan het eind van elke dag om 22.00 uur een winnaar geloot. Winnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld.
  • Op de laatste dag (16 oktober 2019) wordt uit alle ‘‘ik loot mee’’ reacties op de Facebookpagina een deelnemer geloot uit de groep mensen die aan de meeste dagelijkse acties hebben meegedaan. De winnaar van deze prijs wordt op 17 oktober 2019 bekend gemaakt. Winnaars worden persoonlijk door ons op de hoogte gesteld. Wij zorgen ervoor dat winnaars hun prijs krijgen.

Beginners kunnen altijd instromen!

Kom bij ons je kracht en conditie opbouwen met uitdagende vechtsport-zelfverdediging-trainingen. Dit is jouw kans om te ervaren hoe effectief en fantastisch Krav Maga is door nu bij ons te komen trainen. 
Onze lessen voor beginners van 17 jaar of ouder bestaan uit een cyclus van 42 lessen. Het maakt niet uit wanneer in de cyclus je start. Na voldoende trainingen sluit je de cyclus af met jouw eerste leveltest: KMG Practioner 1. Dat kan om de drie maanden, vier keer per jaar. Geef je nu hier op voor jouw eerste gratis proefles! 

Beginners jonger dan 17 jaar sluiten de eerste periode ook af met een test. Wij hebben op veel locaties groepen voor kinderen vanaf 8 jaar & tieners tot 17 jaar. Klik hier en kijk waar de jeugd bij ons kan trainen.
De eerste proefles is bij Krav Maga Noord-Holland altijd gratis. Kom meedoen en meld je nu aan voor jouw eerste les via onderstaande link.
Klik hier voor jouw gratis proefles!
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2019 Krav Maga Noord-Holland, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.