Copy
View this email in your browser
  • Kinderen tot en met 12 jaar mogen van de overheid weer buiten trainen. Zij hoeven zich niet aan de anderhalve meter regel te houden.
  • Voor jeugd van 13 tot en met 18 jaar is dit ook toegestaan, mits zij wél op anderhalve meter afstand van elkaar blijven.

Schema buitentrainingen Jeugd

Vanaf 29 april 2020 en tot nader order geldt voor kinderen en tieners een nieuw trainingsschema. Dit schema en de protocollen voor de trainingen zijn terug te vinden op onze website:
https://www.kravmaga-noordholland.nl/wp-content/uploads/2020/04/Rooster-29-april-2020.pdf

Protocol

Op onze website vind je de uitgebreide versie van het protocol, zoals opgesteld door de Vechtsport Autoriteit (VA). Wij houden ons aan de voorschriften (hygiëne) en regels van dit protocol. Lees het goed door voordat je komt trainen, zo helpen we elkaar veilig trainen én kunnen we lekker van start gaan!

Online-trainingen gaan door!

De Corona-maatregelen betekenen juist nu positief, creatief zijn en doen ‘wat kan’. Voor ons zijn dat de live-stream trainingen die we met veel plezier elke doordeweekse avond geven. Ook volwassenen vanaf 18 jaar en ouder kunnen op die manier door blijven trainen. De reacties op onze online-trainingen zijn zeer enthousiast en positief.
En we hebben de contributie tot nader order verlaagd naar € 14,95! Een flinke korting dus, waarbij we een beroep doen op jullie jarenlange vertrouwen en plezier in het trainen bij Krav Maga Noord-Holland.

De contributie voor de maand april 2020

Afgelopen week is voor het eerst het nieuwe contributietarief afgeschreven voor de maand april van het bij ons bekende bankrekeningnummer dat bij inschrijving is ingevoerd. Controleer even of dat ook zo is gelukt. Als er meer leden uit één gezin bij ons trainen, wordt er één keer € 14,95 afgeschreven van hetzelfde bankrekeningnummer. Het is goed om ook dat even te controleren, wij doen dit ook voor het eerst op deze manier. In de maand mei incasseren we voor kinderen en tieners weer het normale tarief!

Online-trainingsschema vanaf dinsdag 28 april en tot nader order

* Di 28 april 2020: Twee Live-streams om 19.00 en om 20.00 uur
* Wo 29 april 2020 en verder tot nader order.  Eén live-stream van 19.45 tot 20.30 uur

Nieuwste KMG Performance T-shirts

Vandaag hebben we – behalve dat we weer kunnen starten met de training voor de jeugd – nog meer goed nieuws: er zijn hele mooie nieuwe KMG Performance T-shirts binnen! Deze gaan alle andere shirts vervangen. Dit nieuwste KMG Performance T-shirt heeft alle bedrukkingen met sublimatie waardoor het altijd nieuw lijkt.

Dames- en herenshirts zijn er in mooie doorlopende wit- en grijstinten voor volwassen. Bij een oplopende levelgroep worden de shirts donkerder. Er zijn shirts in verschillende blauwtinten per leeftijdsgroep voor kinderen en tieners.

Het zou super zijn als je alvast je nieuwe KMG-shirt passend bij jouw eigen level of leeftijdsgroep, bij ons bestelt. De webshop, www.kravmaga-shop.nl is namelijk gewoon ‘open’ en bestellingen worden nog steeds als vanouds snel geleverd. Er is een ruime voorraad beschikbaar. Met deze support kunnen we financieel gezien – samen met de verlaagde contributie – de tent draaiende houden voor de toekomst! En dat draagt natuurlijk weer bij aan het straks weer open gaan en voor jullie allemaal trainingen te verzorgen in de sport waar wij een passie voor hebben!

Sportieve groeten van 
Instructeursteam KMNH

______________________________
Contact:

Wil je op de hoogte gehouden worden van de workshops, nieuwe leslocaties en nieuwe trainingsdagen of tijden bij jou in de buurt? Meld je dan, net als andere enthousiaste lezers, aan voor onze nieuwsbrief met deze link.

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties?
Bel 06-47031667

© Copyright - Krav Maga Noord-Holland

Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2020 Krav Maga Noord-Holland, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.