Copy
Nog geen lid? Je kunt op elk moment instromen: klik hier en boek meteen jouw gratis proefles!
Nieuw Krav Maga Seizoen van start!
De vakantieperiode zit er voor onze regio bijna op en de scholen beginnen binnenkort weer. Wij hopen dat je een fijne zomer hebt gehad. Misschien heb je zelfs lekker doorgetraind, dat kan bij ons. Wij hebben zeker niet stil gezeten afgelopen periode. Er komen maar liefst vier nieuwe trainingslocaties bij in Aalsmeer, Haarlem-West, IJmuiden & Volendam en twee nieuwe ochtendgroepen in Haarlem en Purmerend.

Wij starten het nieuwe seizoen met goede zin! In deze nieuwsbrief zetten wij onze acties voor de komende tijd voor je op een rij.

Train je nog niet bij ons? Meld je dan snel aan. Train je al een tijdje bij ons? Het hebben van een trainingsdoel, zorgt vaak voor meer motivatie. Daarom staan voor alle levels de examens al gepland! 

Nodig je vrienden en vriendinnen uit om te trainen bij Krav Maga Noord-Holland. Wordt hij of zij lid, dan train jij voor elk aangebracht lid, een maand gratis. Dus hoe meer vrienden je meeneemt, hoe beter! Je leest er hier alles over.


Onze instructeurs wensen je alvast veel plezier bij de trainingen! En heb je vragen, stel ze gerust.
September '18 Vriendenmaand
De komende maand is Vriendenmaand bij Krav Maga Noord-Holland. Nodig deze maand een vriend of vriendin uit voor een gratis proefles. Schrijft diegene zich in? Dan krijg jij een maand gratis lidmaatschap cadeau!
Je kunt je vrienden uitnodigen door online het formulier in te vullen, klik hier. Hij of zij krijgt dan een uitnodiging om bij ons te komen sporten. Schrijft diegene zich vervolgens in? Dan ontvang jij automatisch een maand gratis lidmaatschap.
Lees meer: 
Klik hier voor de Vriendenmaand
Beginners kunnen nu instromen!
Kom bij ons je kracht en conditie opbouwen met uitdagende vechtsport-zelfverdediging-trainingen. Dit is jouw kans om te ervaren hoe effectief en fantastisch Krav Maga is door vanaf september bij ons te komen trainen. 
De eerste lessen starten op alle locaties in de eerste week van september en kunnen nieuwe leerlingen instromen. Geef je nu hier op voor jouw proefles! Mocht je later in het seizoen willen starten, kan dat uiteraard ook.

Als je 17 jaar en ouder bent en al in september begint, sluit je op 19 januari de trainingsperiode af met jouw eerste leveltest: KMG Practioner 1. Natuurlijk kun je daarna verder trainen voor volgende levels. Beginners jonger dan 17 jaar sluiten de eerste periode af op 2 februari 2019 met een test. Wij hebben op veel locaties ook groepen voor kinderen vanaf 8 jaar & tieners tot 17 jaar. Klik hier en kijk waar de jeugd bij ons kan trainen.
De eerste proefles is bij Krav Maga Noord-Holland altijd gratis. Twijfel dus niet en meld je nu aan voor jouw eerste les via onderstaande link.

 
Klik hier voor jouw gratis proefles!
Uitbreiding ochtendgroepen ;)
Heb je wisselende diensten of werk je op onregelmatige tijden? Wil je liever in de ochtend trainen? Dan hebben wij inmiddels vier locaties waar twee maal per week 's morgens wordt lesgegeven en zeven locaties waar wij dat naast een doordeweekse avond ook op zaterdagochtend doen. Naast Alkmaar en Beverwijk komen er ochtendgroepen bij in Haarlem en Purmerend.
In Aalsmeer, Amsterdam Zuidoost, Castricum, Den Helder, Enkhuizen, Haarlem en Hoorn geven wij nu op zaterdagochtenden les in combinatie met een doordeweekse avond. En natuurlijk kun je deze groepen dan weer combineren met een andere groep of locatie in de avond.
Je kunt alle groepen met elkaar combineren. Wij geven in steeds meer regio's zes dagen in de week les waarvan vijf keer per week 's morgens en vijf keer per week 's avonds. Je kunt bovendien een gemiste les binnen een maand vooraf en een maand achteraf kosteloos inhalen.
Klik hier voor het overzicht van alle locaties en groepen
Leer in korte tijd Krav Maga in een Intensive Course!
Wil je in korte tijd de basis van Krav Maga leren voordat je met de reguliere lessen start? Of een volgend level halen in een intensieve training?
Onze Intensive Courses zijn geschikt voor beginners, voor gevorderde leerlingen die willen versnellen en voor bijvoorbeeld bedrijven die voor hun medewerkers een training willen organiseren.
Dat Krav Maga eenvoudig is aan te leren én effectief is, bewijzen de zeer enthousiaste deelnemers aan onze succesvolle Intensive Courses. 
Nieuwsgierig, aanmelden? Dat kan via onderstaande link:
Info en aanmelden voor een Intensive Course? Klik hier!
Alle examendata voor 2018/2019 bekend
Ook in het komende seizoen 2018-2019 brengen we met veel enthousiasme alle nieuwe én bestaande leerlingen weer veel technieken bij en schaven we het al geleerde bij. Wij testen je vaardigheden tweemaal per seizoen. Na elke test, kom je hoger op de ladder. Vanaf de G-levels kun je eenmaal per seizoen een test doen. Hoog op de ladder komen is – naast regelmatig trainen – een kwestie van volhouden. Het helpt, zo blijkt uit onze ervaring, om een trainingsdoel te hebben waar je naar toe werkt. Regelmatig komen en volhouden zijn eigenschappen die we graag zien in onze leerlingen. Het aanleren van de technische vaardigheden is onze kant van de gezamelijke inzet.
Klik op onderstaande link, als je wilt weten wanneer jij examen kunt doen.
Weten wanneer je examen kunt doen? Kijk hier!


This email was sent to <<Email Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Krav Maga Noord-Holland · Prinses Irenelaan 91 · Uitgeest, NH 1911 HV · Netherlands