Copy
 • Start nieuwe groepen Krav Maga Practitioner level 1 cursus.
 • Gratis Proeflessen!
 • Trainen bij de grootste en best gekwalificeerde Krav Maga-school ter wereld!
View this email in your browser

Krav Maga Practitioner Level 1 Cursus  (volwassenen van 17 jaar en ouder)
Krav Maga Teenager Level 1 (tieners van 14-16 jaar)
Krav Maga Junior Level 1 (tieners van 11-13 jaar)
Krav Maga Young Level 1 (kinderen van 8-10 jaar)

Start nu en train mee op één van de achttien trainingslocaties. 
Krav Maga Noord-Holland geeft lessen in:

 • Alkmaar ('s morgens)
 • Alkmaar ('s avonds)
 • Assendelft
 • Castricum
 • Den Helder
 • Grootebroek
 • Haarlem ** Nieuw **
 • Heemskerk
 • Heemstede 
 • Heerhugowaard
 • Heiloo
 • Hoorn
 • Medemblik ** Nieuw **
 • Purmerend
 • Santpoort-Zuid
 • Schagen
 • Zaandam
Op al deze plaatsen starten we steeds in september (en februari) met een nieuwe beginnersgroep Krav Maga Practitioner Level 1, voor volwassenen van 17 jaar en ouder. In deze groepen train je gedurende vijf maanden veel basistechnieken en leer je de denkwijze achter het systeem kennen. Na een test kun je doorgaan voor het volgende niveau. Later starten en instromen kan altijd, maar juist in september starten velen met hun eerste trainingen.

Kinderen 8 - 12 jaar
Er zijn a
parte groepen voor kinderen van 8-12 jaar in Alkmaar, Assendelft, Castricum, Den Helder **NIEUW**,  Heemskerk, Heerhugowaard, Hoorn, Purmerend en Zaandam

Tieners 12 - 16 jaar
Voor tieners van 12-16 jaar geven we les in Alkmaar, Assendelft, Castricum, Den Helder **NIEUW**, Grootebroek, Heemskerk, Heerhugowaard, Hoorn, Purmerend en Zaandam.

Krav Maga Noord-Holland nodigt je uit om gebruik te maken van een gratis en vrijblijvende proefles op één van de achttien trainingslocaties. Je kunt zelf aangeven waar en wanneer je wilt komen. Klik op onderstaande button.
KLIK & RESERVEER NU JOUW GRATIS PROEFLES!

Wat heb je nodig in Krav Maga trainingen
Veiligheid staat bij ons voorop. We willen daarom dat er met handschoenen en beschermers wordt getraind. Tijdens een proefles volstaat het om te trainen met gebruik van schone sportschoenen, een sportbroek en een T-shirt. Word je lid dan is ook het gebruik van een gebitsbeschermer, kruisbeschermer en scheenbeschermers verplicht. Dit geldt ook voor dames en kinderen. Verder is een tenue, bestaande uit een Krav Maga broek en een shirt verplicht. 
Bokshandschoenen zijn verplicht voor kinderen en tieners van 8-10 jaar, 11-13 jaar en 14-16 jaar. Volwassenen van 17 jaar en ouder gebruiken zowel bokshandschoenen als MMA handschoenen. In de Graduate en Expert trainingen is ook een hoofdbeschermer nodig. Je kunt trainen op bijna elk type sportschoen én wij weten uit ervaring dat hardloopschoenen bij draaibewegingen snel leiden tot blessures in knieën en enkels. Dergelijke schoenen raden we af. Aan te raden is het gebruik van boks- of worstelschoenen.


Om te zorgen dat je jouw spullen gemakkelijk en snel kunt aanschaffen hebben we dit jaar een webshop met spullen van ons eigen merk, Krav Maga Fightgear en met die van de grotere vechtsportmerken.

KIJK IN DE KRAVMAGA-SHOP.NL
Kettlebell Basiscursus in PURMEREND

Begin het nieuwe seizoen goed. Leg nu de basis voor je eigen veilige trainingschema met kettlebells. Met kettlebelltraining kun je veel van je sportieve doelen bereiken. Trainen met de kettlebell kan in zeer korte tijd resultaat opleveren. Onjuist gebruik van de kettlebell werkt juist averechts en heeft vaak blessures tot gevolg. Je kunt je nu inschrijven voor de Kettlebell Basiscursus die wordt gegeven op zondag 23 oktober van 10.00 tot 13.00 uur in Purmerend. Tijdens de cursus leer je verschillende basistechnieken en hoe je veilig traint met een kettlebell. Na de cursus kun je zelf thuis verder oefenen met de gewichten. De kettlebelltrainers van Krav Maga Noord-Holland werken met de methode van StrongFirst, de toonaangevende organisatie op het gebied van krachttraining en kettlebells van Pavel Tsatsouline. De cursus wordt gegeven in de gymzaal Tarwestraat 1 in Purmerend. Heren gebruiken een kettlebell van 16 of 20 kg, dames 8 of 12 kg. Je kunt de kettlebell zelf meebrengen of bij ons kopen. 

 • Kosten: cursus € 35,00
 • Kettlebells: 8 kg € 25,00, 12 kg € 35,00, 16 kg € 45,00, 20 kg € 55,00.
 • Benodigdheden: korte broek, T-shirt, blote voeten, handdoek, water, banaan o.i.d. 

  Opgeven kan via onderstaande rode knop. Wees er snel bij. Het aantal plaatsen is beperkt!
KLIK & GEEF JE OP VOOR: KETTLEBELL BASISCURSUS
Leveltesting voor P en G levels én G-Weekend:

Practitioner level 1

Voor leerlingen die zijn gestart in maart 2016 of eerder en sindsdien 30 lessen of meer hebben gevolgd nemen we een P1 test af in de eerste week van november. Je kunt je aanmelden voor een test op de volgende dagen en plaatsen. Dinsdag 1 november 20.15 uur in Alkmaar en zaterdag 5 november om 10.15 uur in Hoorn.

Practitioner level 2 tot en met 5
Deze levels worden getest op zaterdag 1 oktober 2016 in Sportcentrum De Meent, Terborchlaan 301 in Alkmaar. P2 kandidaten worden 's morgens getest van 10.00 tot 12.00 uur. P3, P4 en P5 kandidaten worden getest van 12.30 tot 17.00 uur.

Graduate levels 1 tot en met 5 en Graduate-weekend
De Graduate levels testen worden afgenomen als afsluiting van het Graduate-weekend. Het Graduate weekend is een trainingsweekend van 2 1/2 dag trainen o.l.v KMG head-instructor Eyal Yanilov en andere leden van het Global Instructors Team van KMG uit Israël. Krav Maga Noord-Holland is voor de tweede keer de gastheer voor deze speciale trainingen. Het G-weekend vind plaats op 14, 15 en 16 oktober en is voor alle KMG leden met levels P5 en hoger. Ook de nieuwe P5 levels van 1 oktober kunnen deelnemen aan één of meer trainingsdagen van het weekend. Het adres voor het G-weekend is Sportcentrum Hoorn, Holenweg 14a in Hoorn. Deelnemen aan het hele weekend kan voor € 175,-. Voor het examen (€ 35,-) geef je je dan nog apart op. Totaal € 210,- in plaats van € 225,-. Op losse dagen meetrainen is ook mogelijk.
Vrijdag 9.00 - 17.00 uur (€ 80,- hele dag)
Zaterdag 9.00 - 17.00 uur (€ 80,- hele dag)
Zondag 9.00 - 11.30 uur (€ 30,- ochtend)
Zondag 12.00 - 18.00 uur. (€ 35,- examen)
KLIK VOOR INFO OF AANMELDEN LEVELTEST OF G-WEEKEND
Veranderingen m.i.v. september 2016:

Nieuw adres in Den Helder en deels andere lesdagen in Den Helder en Schagen
We verhuizen onze lessen in Den Helder naar het Sportcentrum Quelderduijn, Schootenweg 2. Hierdoor verschuiven de lessen in Den Helder van de maandag naar de dinsdag. In Schagen verschuiven de lessen van de dinsdag naar de maandag. De lestijden blijven op beide locaties hetzelfde.

Nu ook Krav Maga voor Kinderen en Tieners in Den Helder
In Den Helder starten we op dinsdagen met nieuwe groepen voor kinderen en voor tieners in onze nieuwe trainingslocatie. De trainingstijden voor de groep kinderen van 8 - 12 jaar worden van 17.00 tot 17.45 uur. Tieners van 12 - 16 jaar kunnen trainen van 17.45 tot 18.45 uur.

En...  nu ook Krav Maga in Haarlem en in Medemblik
In september 2016 starten we ook met onze lessen in Haarlem in gymzaal Werfstraat 6 en in Medemblik in Sportzaal De Munt, Muntstraat 1 en in De Muiter, Admiraliteitsweg 6. In Haarlem zijn de lessen op woensdag om 19.00 uur en op zaterdag om 9.00 uur. De lessen zijn op andere dagen te combineren met die in Heemstede en Santpoort-Zuid. In Medemblik zijn de lessen op zowel maandag als woensdag om 19.00 uur. Op maandag in De Muiter en op woensdag in De Munt. De lessen daar zijn te combineren met die in Schagen, Hoorn en Grootebroek.
KLIK & RESERVEER NU JOUW GRATIS PROEFLES!
Copyright © 2015 Krav Maga Noord-Holland, All rights reserved.

Our mailing address is:
Prinses Irenelaan 91, 1911 HV, Uitgeest
info@kravmaga-alkmaar.nl

unsubscribe from this list    update subscription preferences