Copy
Trainen bij de grootste en best gekwalificeerde Krav Maga-school ter wereld in groepslessen of Intensive Courses! Gratis proeflessen gedurende twee weken.
View this email in your browser

ZOMERVAKANTIE 2017 ROOSTER

Bij Krav Maga Noord-Holland trainen we het hele jaar door: ook in de zomervakantie. Er is wel een aantal aanpassingen in uren en locaties. Het rooster gaat op zaterdag 22 juli in. De belangrijkste hebben we even op een rijtje gezet:

  • De uren voor beginners en gevorderden worden samengevoegd;
  • Op alle locaties starten de trainingen op het tijdstip van de gevorderden;
  • Instructeurs houden rekening met de niveauverschillen;
  • De trainingen voor de jeugd gaan op de reguliere trainingstijden door.
Voor de volwassenen hebben we wat locatiewijzigingen. Train je in Krommenie/Assendelft, Heemskerk/Beverwijk of Purmerend? Lees dan het schema, dat je kunt vinden met de onderstaande rode knop, goed door! In die plaatsen is de locatie gewijzigd. De extra trainingen voor P4 en hoger in Purmerend op maandag liggen tijdens de vakantie stil. Jullie zijn welkom op woensdag en vrijdag.

Grootebroek en Santpoort-Zuid gaan deze zomervakantie, net als vorig jaar, weer naar buiten. Op die locaties zal buiten worden getraind. Zorg dus dat je de juiste schoenen en kleding bij je hebt om buiten te trainen.

Note: Wij zijn lid van KMG. Het grootste wereldwijde netwerk van Krav Maga scholen. Ben je op vakantie in de buurt van een school dan ben je ook daar uiteraard welkom om te trainen.

Je kunt ons volledige zomerrooster vinden met de rode knophieronder. 

Zomervakantie 2017 Rooster

NIEUWE LOCATIES EN NIEUWE GROEPEN IN HET NIEUWE SEIZOEN

Vanaf september 2017 breiden we onze leslocaties uit met vijf nieuwe plaatsen naar een totaal van 24. Nieuw zijn de lessen in:

  • Amsterdam Zuidoost
  • Beverwijk (ochtendgroep)
  • Driehuis-Velsen
  • Enkhuizen
  • Purmerend Weidevenne
In al deze plaatsen starten we in september met Krav Maga voor 17 jaar en ouder voor beginners en gevorderden. In Enkhuizen starten we bovendien ook gelijk met trainingen voor kinderen van 8-10 jaar en tieners van 11-13 en 14-16 jaar. 

Veel bestaande leslocaties breiden uit in het lesaanbod naar kinderen, tieners en volwassenen. Soms verandert daardoor het oude rooster. Met de gele knoppen hieronder vind je een overzicht van de veranderingen en het Lesrooster voor het nieuwe seizoen.  

Nieuwe plaatsen en alle wijzigingen
Lesrooster vanaf september 2017

STARTEN MET KRAV MAGA IN GROEPSLESSEN OF EEN INTENSIVE COURSE?

Volwassen van 17 jaar en ouder kunnen starten met Krav Maga door zich aan te melden voor de trainingen in één van de 24 beginnersgroepen of met een zesdaagse Intensive Course voor Practitioner level 1 waarna ze verder kunnen trainen voor een hoger level bij een gevorderdengroep of een beginnersgroep naar keuze.

In de eerste week van september starten we op alle plaatsen nieuwe groepen. De eerste twee weken kun je gratis meetrainen en ervaren hoe leuk Krav Maga is en hoe goed onze lessen zijn. Aanmelden voor gratis proeflessen kan altijd!

Wil je graag met Krav Maga starten maar komen de tijden van de beginnersgroep niet goed uit of wil je gelijk een snelle start maken voordat je aan de reguliere trainingen begint? Start dan met een "Practitioner level 1 Krav Maga Intensive Course". Veertig uur training van basiskennis en kunde in twee opeenvolgende lange weekeinden, gedurende vijf dagen, acht uur per dag. Op de zesde een afronding met een officieel KMG examen. Ook voor hogere levels is er een Intensive Course mogelijk. 

Aanmelden voor een Intensive Course kan nu al!

P1 en P2:
Deel 1. Vrijdag 29 september tot en met zondag 1 oktober 2017.
Deel 2. Vrijdag 6 oktober tot en met zondag 8 oktober 2017.

P3, P4 en P5:
Deel 1. Vrijdag 13 oktober tot en met zondag 15 oktober 2017.
Deel 2. Vrijdag 20 oktober tot en met zondag 22 oktober 2017.

G1 tot en met G5:
Deel 1. Donderdag 2 november tot en met zondag 5 november 2017.
Deel 2. Vrijdag 10 tot en met zondag 12 november (= deelname aan het KMG P & G weekend).

Aanmelden voor twee weken gratis proeflessen!
Of geef je op voor een Krav Maga Intensive Course
LEVELTESTING VOOR KINDEREN, TIENERS EN VOLWASSENEN

Practitioner level 1 
We nemen een P1 test af op donderdag 2 november 2017 om 20.15 in sporthal de Meent in Alkmaar. De test is voor de leerlingen die in mei 2017 of eerder zijn ingestroomd en sindsdien 30 lessen of meer hebben gevolgd. 


Kinderen (Young) 8 - 10 jaar en Tieners (Junior) 11 - 13 jaar en (Teenager) 14 - 16 jaar die in april 2017 of eerder zijn gestart of hun voorgaande leveltest in februari 2017 hebben gedaan, kunnen getest worden in de eerste week van 2 tot 6 oktober 2017 op hun vaste leslocatie op de normale lestijden.

Practitioner level 2 t/m 5 Deze levels worden getest op zaterdag 4 november 2017 in Sportcentrum De Meent, Terborchlaan 301 in Alkmaar. P2 kandidaten worden 's morgens getest van 10.00 tot 12.00 uur. Let op: P3, P4 en P5 kandidaten worden getest van 12.30 tot 17.00 uur.

Graduate levels 1 t/m 5 De Graduate leveltesten worden afgenomen op zondag 12 november 2017 als afsluiting van het aankomende P & G-weekend op 10, 11 en 12 november in Sportcentrum De Meent, Terborchlaan 301 in Alkmaar.

! Meedoen aan een leveltest kan uitsluitend in overleg met een KMNH instructeur. Gebruik de groene knop hieronder voor vragen en/of aanmelden voor een test. 
Tik voor info of aanmelden voor een leveltest
Copyright © 2015 Krav Maga Noord-Holland, All rights reserved.

Our mailing address is:
Prinses Irenelaan 91, 1911 HV, Uitgeest
info@kravmaga-alkmaar.nl

unsubscribe from this list    update subscription preferences