Copy
Trainen bij de grootste en best gekwalificeerde Krav Maga-school ter wereld in groepslessen of Intensive Courses! Gratis proeflessen.
View this email in your browser

Start nu en train mee op één van de negentien trainingslocaties. 
Krav Maga Noord-Holland geeft lessen in:

 • Alkmaar ('s morgens)
 • Alkmaar ('s avonds)
 • Assendelft
 • Castricum
 • Den Helder
 • Grootebroek
 • Haarlem ** Nieuw **
 • Heemskerk
 • Heemstede 
 • Heerhugowaard
 • Heiloo
 • Hoofddorp ** Nieuw **
 • Hoorn
 • Medemblik ** Nieuw **
 • Purmerend
 • Santpoort-Zuid
 • Schagen
 • Zaandam
Op al deze plaatsen starten we steeds in februari (en september) met een nieuwe beginnersgroep Krav Maga Practitioner Level 1, voor volwassenen van 17 jaar en ouder. In deze groepen train je gedurende vijf maanden veel basistechnieken en leer je de denkwijze achter het systeem kennen. Na een test kun je doorgaan voor het volgende niveau. Later starten en instromen kan altijd, maar juist in februari starten velen met hun eerste trainingen.

Kinderen 8 - 12 jaar
Er zijn a
parte groepen voor kinderen van 8-12 jaar in Alkmaar, Assendelft, Castricum, Den Helder **NIEUW**,  Heemskerk, Heemstede **NIEUW**, Heerhugowaard, Hoorn, Purmerend en Zaandam. 

Tieners 12 - 16 jaar
Voor tieners van 12-16 jaar geven we les in Alkmaar, Assendelft, Castricum, Den Helder **NIEUW**, Grootebroek, Heemskerk, Heemstede **NIEUW**, Heerhugowaard, Hoorn, Purmerend en Zaandam.

Krav Maga Noord-Holland nodigt je uit om gebruik te maken van een gratis en vrijblijvende proefles op één van de negentien trainingslocaties. Je kunt zelf aangeven waar en wanneer je wilt komen. Tik op onderstaande rode knop.
TIK & RESERVEER NU JOUW GRATIS PROEFLES!
Nieuw in 2017 en uniek bij Krav Maga Noord-Holland: Krav Maga Intensive Courses

Wil je graag met Krav Maga starten maar komen de tijden van de beginnersgroep niet goed uit of wil je gelijk een snelle start maken voordat je aan de reguliere trainingen begint? Start dan met een "Practitioner level 1 Krav Maga Intensive Course". Veertig uur training basiskennis en kunde in twee opeenvolgende lange weekeinden, vijf dagen, acht uur per dag. Op de zesde een afronding met een officieel KMG examen.
Ook voor hogere levels is er een Intensive Course mogelijk. 

Opgeven of verder lezen kan via onderstaande blauwe knop. 

TIK & GEEF JE OP VOOR: KRAV MAGA INTENSIVE COURSE

Wat heb je nodig in Krav Maga trainingen
Veiligheid staat bij ons voorop. We willen daarom dat er met handschoenen en beschermers wordt getraind. Tijdens een proefles volstaat het om te trainen met gebruik van schone sportschoenen, een sportbroek en een T-shirt. Word je lid dan is ook het gebruik van een gebitsbeschermer, kruisbeschermer en scheenbeschermers verplicht. Dit geldt ook voor dames en kinderen. Verder is een tenue, bestaande uit een Krav Maga broek en een T-shirt verplicht. 
Bokshandschoenen zijn verplicht voor kinderen en tieners van 8-10 jaar, 11-13 jaar en 14-16 jaar. Volwassenen van 17 jaar en ouder gebruiken zowel bokshandschoenen als MMA handschoenen. In de Graduate en Expert trainingen is ook een hoofdbeschermer nodig. Je kunt trainen op bijna elk type sportschoen. Wij weten uit ervaring dat hardloopschoenen bij draaibewegingen snel leiden tot blessures in knieën en enkels. Dergelijke schoenen raden we af. Aan te raden is het gebruik van boks- of worstelschoenen.


Om te zorgen dat je jouw spullen gemakkelijk en snel kunt aanschaffen hebben we sinds een jaar een webshop met spullen van ons eigen merk, Krav Maga Fightgear en met die van de grotere vechtsportmerken. Omdat de webshop een jaar bestaat geven we deze maand 10% korting op alle aankopen boven € 25,-. Gebruik daarvoor de volgende kortingscode: 
1jaarkravmaga-shop

10% KORTING IN KRAVMAGA-SHOP.NL
Veranderingen m.i.v. februari 2017:

*** Nu ook Krav Maga voor Kinderen en Tieners in Heemstede ***
In Heemstede starten we in februari 2017 op vrijdagen met nieuwe groepen voor kinderen en voor tieners in onze trainingslocatie Sportplaza Groenendaal, Sportparklaan 16 in Heemstede. De trainingstijden voor de groep kinderen van 8 - 12 jaar worden van 17.00 tot 17.45 uur. Tieners van 12 - 16 jaar kunnen trainen van 17.45 tot 18.45 uur.

*** En...  nu ook Krav Maga voor volwassenen (17+) in Hoofddorp ***
In februari 2017 starten we ook met onze lessen in Hoofddorp in sportzaal De Veste, Schuilenburg 3. In Hoofddorp zijn de lessen op maandag en donderdag om 19.00 uur. De lessen zijn op andere dagen te combineren met bijvoorbeeld die in Heemstede en Haarlem. 


Voor deze nieuwe groepen kun je nu al een gratis proefles reserveren. Gebruik daarvoor de rode knop hieronder.
TIK & RESERVEER NU JOUW GRATIS PROEFLES!
Kerstvakantie 2016
In de kerstvakantie gaan vrijwel alle trainingen door. We trainen alleen niet op 26 december. Wel op zaterdagochtend 24 december en 31 december. De overige dagen wordt er getraint met een aangepast rooster. Alle trainingen voor beginners worden samengevoegd met de trainingen voor de gevorderden op de tijden van de gevorderden. In Grootebroek trainen de tieners op dezelfde tijden als de 17+ gevorderden. Er zijn enkele adreswijzigingen voor de kerstvakantie. In Heemskerk verhuizen de lessen weer naar de gymzaal Kuikensweg met ingang aan de Wijk aan Duinerweg ter hoogte van nr 75. In Zaandam verhuizen de lessen naar de Klipperstraat 4. In verband met onderhoud aan de vloer van de reguliere zaal trainen we in Zaandam ook op 10 januari nog in deze vervangende gymzaal. 

Klik hieronder voor een overzicht van het kerstvakantierooster.
Kerstvakantierooster 2016
Leveltesting voor P en G levels én voor Kinderen en Tieners:

Practitioner level 1

Voor leerlingen die zijn gestart in september 2016 of eerder en sindsdien 30 lessen of meer hebben gevolgd nemen we een P1 test af in de laatste week van januari 2017. Je kunt je aanmelden voor een test op één van de volgende dagen en plaatsen; 
maandag 23 januari 19.00 uur in Schagen,
dinsdag 24 januari 20.15 uur in Heemskerk en Alkmaar,
woensdag 25 januari 20.15 uur in Purmerend,
donderdag 26 januari 20.15 uur in Zaandam,
vrijdag 27 januari 19.00 uur in Heemstede
en zaterdag 28 januari om 10.15 uur in Hoorn.

Kinderen (Young) 8-10 jaar en Tieners (Junior) 11-13 jaar en (Teenager)14-16 jaar 
Kinderen en tieners die is september 2016 of eerder zijn gestart of hun voorgaande leveltest in juli 2016 hebben gedaan kunnen op reguliere lestijden getest worden op de volgende dagen;
maandag 6 februari in Assendelft,
dinsdag 7 februari in Den Helder, Grootebroek en Heemskerk,
woensdag 8 februari in Alkmaar (14-16 jaar), Castricum en Purmerend,
donderdag 9 februari in Alkmaar, Hoorn en Zaandam,
en vrijdag 9 februari in Heerhugowaard. 

Practitioner level 2 tot en met 5
Deze levels worden getest op zaterdag 25 maart 2017 in Sportcentrum De Meent, Terborchlaan 301 in Alkmaar. P2 kandidaten worden 's morgens getest van 10.00 tot 12.00 uur. P3, P4 en P5 kandidaten worden getest van 12.30 tot 17.00 uur.

Graduate levels 1 tot en met 5 
De Graduate levels testen worden afgenomen op zaterdag 8 april op een centrale plaats in Nederland, waarschijnlijk omgeving Utrecht. Meer informatie volgt.

Gebruik de groene knop hieronder voor vragen of aanmelden voor een test.
TIK VOOR INFO OF AANMELDEN LEVELTEST
Copyright © 2015 Krav Maga Noord-Holland, All rights reserved.

Our mailing address is:
Prinses Irenelaan 91, 1911 HV, Uitgeest
info@kravmaga-alkmaar.nl

unsubscribe from this list    update subscription preferences