Copy
Nog geen lid? Je kunt op elk moment instromen: klik hier en boek meteen jouw gratis proefles!
Leer in korte tijd Krav Maga in een Intensive Course!

Wil je in korte tijd de basis van Krav Maga leren voordat je met onze reguliere lessen start? Of een volgend level halen in een intensieve training?
Onze Intensive Courses van twee keer drie dagen zijn geschikt voor:
 • beginners;
 • voor gevorderde leerlingen die willen versnellen;
 • en voor bijvoorbeeld bedrijven die voor hun medewerkers een leerzame training willen organiseren.
Dat Krav Maga eenvoudig is aan te leren én effectief is, bewijzen de zeer enthousiaste deelnemers aan onze succesvolle Intensive Courses. De eerstvolgende Intensive Course is op 31 mei, 1 en 2 juni en 7, 8 en 9 juni 2019. Deze IC is geschikt voor deelnemers van alle niveaus. Nieuwsgierig, aanmelden of informatie vragen voor een volgende Course? Dat kan via onderstaande link:
Info en aanmelden voor een Intensive Course? Klik hier!
Veel trainen op één specifiek thema? Dat kan in een Krav Maga Specific Intensive Course (SPIC)!

In een SPIC train je drie dagen lang op varianten van problemen en oplossingen met een vast thema. Je leert en traint gedurende drie dagen, acht uur per dag, systematisch diverse problemen succesvol op te lossen, die met het gekozen thema te maken hebben. 

Onze eerstvolgende SPIC wordt gegeven op 17, 18 en 19 mei 2019 in Purmerend en heeft als thema "Gun en Long Rifle Threats". Je traint de correcte technieken tegen bedreigingen met een handvuurwapen of Long Rifle met variaties in afstanden, richtingen, hoogtes. En in verschillende situaties, zoals bij gijzeling of "third party protection". Het gaat hier om een lijst aan technieken die we aanleren uit de curricula voor de gevorderden levels in Krav Maga: graduatelevels G1 t/m G5 en de expertlevels E1, E2 en E3. Deelnemen aan deze Course is mogelijk voor iedereen ouder dan 17 jaar met of zonder ervaring in Krav Maga of vechtsporten.

Krav Maga Specific Intensive Courses zijn zeer geschikt voor:

 • Groepen werknemers van bedrijven, die beroepsmatig met geweld in aanraking kunnen komen;
 • Ervaren vechtsporters met belangstelling voor Krav Maga;
 • Belangstellenden voor Personal Training & Small Group trainingen tegen een lager tarief;
 • Beginners in Krav Maga die in korte tijd vaardigheden met een specifiek thema willen leren;
 • Iedereen met belangstelling voor Krav Maga, zelfverdediging en gevechtstechnieken, die de reguliere trainingen niet kunnen bijwonen.
 • Leerlingen uit reguliere groepen, die willen versnellen.
Info en aanmelden voor een Specific Intensive Course? Klik hier!
Let op: roosterwijzigingen vanaf mei 2019
voor Alkmaar, Grootebroek, Haarlem, Heemskerk, Purmerend en Volendam.

Tijdelijke wijzigingen vanaf mei 2019:
 • De twee Volwassenengroepen in het Jan Arentsz College Alkmaar worden samengevoegd. Op maandag om 20.15 uur en op woensdag om 19.00 uur.
 • De twee Volwassenengroepen in Purmerend Limbostraat, Weidevenne worden samengevoegd. Op maandag en donderdag om 19.00 uur.
 • In Edam-Volendam trainen we vroeger en op andere adressen. Maandag om 18.45 uur in Langemeerstraat Edam en donderdag om 19.00 uur in De Kreil.
 • De twee Volwassenengroepen in Alkmaar De Meent worden alleen op donderdag om 19.00 uur samengevoegd.
 • De twee Volwassenengroepen in Grootebroek worden samengevoegd. Op dinsdag en vrijdag om 19.00 uur.
 • De twee Volwassenengroepen in De Sportbox Heemskerk worden alleen op donderdag om 19.00 uur samengevoegd.
 • Voor alle groepen uit De Sportbox Heemskerk zijn er (ivm schoolexamens) andere adressen in de maand mei 2019.  Vanaf 7 mei op dinsdagen in de gymzaal aan de Wijk aan Duinerweg ter hoogte van nr. 75 in Beverwijk en donderdagen in zaal 1 van Sporthal Waterwijk, Laan van Archeologie 91, Beverwijk.
 • De twee Volwassenengroepen in De Werfstraat Haarlem worden alleen op zaterdag om 9.00 uur samengevoegd.
 • De twee Volwassenengroepen in Purmerend Tarwestraat worden samengevoegd. Op woensdag en vrijdag om 19.00 uur.
Klik hier voor het lessenrooster vanaf mei 2019
Examendata en pre-testen in eerste helft 2019

Train je nog niet bij ons? Meld je dan snel aan. Train je al een tijdje bij ons? Het hebben van een trainingsdoel, zorgt voor meer motivatie. Daarom staan voor alle levels de examens al gepland! 

Elk seizoen brengen wij met veel enthousiasme alle nieuwe én bestaande leerlingen weer veel technieken bij en schaven we het al geleerde bij. Wij testen jouw vaardigheden tweemaal per seizoen. Na elke test, kom je hoger op de ladder. Vanaf de G-levels kun je eenmaal per seizoen een test doen. Een level hoger komen is – naast regelmatig trainen – een kwestie van volhouden. Het helpt, zo blijkt uit onze ervaring, om een trainingsdoel te hebben waar je naar toe werkt. Regelmatig trainen en volhouden zijn eigenschappen die we graag zien in onze leerlingen. Het aanleren van de technische vaardigheden is onze kant van de gezamelijke inzet.
Klik op onderstaande link, als je wilt weten wanneer jij examen of een proefexamen kunt doen.
Weten wanneer je examen kunt doen? Kijk hier!
Beginners kunnen altijd instromen!

Kom bij ons je kracht en conditie opbouwen met uitdagende vechtsport-zelfverdediging-trainingen. Dit is jouw kans om te ervaren hoe effectief en fantastisch Krav Maga is door nu bij ons te komen trainen. 
Onze lessen voor beginners van 17 jaar of ouder bestaan uit een cyclus van 42 lessen. Het maakt niet uit wanneer in de cyclus je start. Na voldoende trainingen sluit je de cyclus af met jouw eerste leveltest: KMG Practioner 1. Dat kan om de drie maanden, vier keer per jaar. Geef je nu hier op voor jouw eerste gratis proefles! 

Beginners jonger dan 17 jaar sluiten de eerste periode ook af met een test. Wij hebben op veel locaties ook groepen voor kinderen vanaf 8 jaar & tieners tot 17 jaar. Klik hier en kijk waar de jeugd bij ons kan trainen.
De eerste proefles is bij Krav Maga Noord-Holland altijd gratis. Twijfel dus niet en meld je nu aan voor jouw eerste les via onderstaande link.
Klik hier voor jouw gratis proefles!
Krav Maga Safe & Fit for Women Only breidt uit

Krav Maga groepslessen in een groep ALLEEN VOOR VROUWEN? Omdat we steeds vaker de vraag krijgen of we ook groepslessen geven aan alleen vrouwen hebben we een lesprogramma voor vrouwen ontwikkeld. Het lesprogramma omvat alle realistische vormen van zelfverdediging en een programma waarin je kracht en conditie verbeteren.

In de lessen volgen we heel systematisch de logische opbouw van het reguliere KMG Krav Maga programma inclusief de mogelijkheid om gradaties te halen en steeds verder te raken in het systeem.
Verschil met de reguliere lessen is dat deze lessen alleen gevolgd kunnen worden door vrouwen vanaf 15 jaar.

Een groep wordt gestart bij aanmelding van minstens acht deelneemsters. De plaats waar we Krav Maga Safe & Fit al geven is:
Heerhugowaard, gymzaal Weegbree 2. Elke vrijdag van 20.15 tot 21.30 uur.

Nieuwe locaties voor de Krav Maga Safe & Fit zijn:
Castricum, sporthal De Bloemen, De Bloemen 71. Elke woensdag van 20.15 tot 21.30 uur.
Zaandam, gymzaal Rode Zee 69. Elke donderdag van 20.15 tot 21.30 uur.
Haarlem-West, gymzaal Houtmanpad 33. Elke maandag van 20.15 tot 21.30 uur.

Heb je al vaak gedacht aan het starten van Krav Maga? En wil je het liefst - misschien als opstapje - starten in een groep met alleen vrouwen? Meld je dan snel aan, neem je buurvrouw, vriendin, zus, schoonzus en andere vrouwen mee. Een groep start namelijk bij voldoende deelneemsters!

 
Meld je hier aan voor Krav Maga Safe & Fit for Women Only


This email was sent to <<Email Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Krav Maga Noord-Holland · Prinses Irenelaan 91 · Uitgeest, NH 1911 HV · Netherlands