Copy
Nog geen lid? Je kunt op elk moment instromen: klik hier en boek meteen jouw gratis proefles!
* Een Gelukkig en Sportief 2018*
Goede voornemens en sporten vinden elkaar steeds weer aan het begin van het jaar. Blijven sporten is vaak een opgave maar het wordt makkelijker als je daarbij een doel of streven hebt. Speciaal voor jou zetten wij wat trainingsdoelen voor de komende drie maanden even op een rij. Makkelijk, in één overzicht, zodat je niets mist en je meteen kunt klikken of je aanmelden voor het onderwerp van jouw keuze.
Februari 2018: Start nieuwe groepen voor beginners
Binnenkort starten we weer met nieuwe groepen voor volwassenen beginners, tieners en kinderen op 24 locaties in Noord-Holland. Starten met gratis proeflessen en instromen kan altijd. Krav Maga is bewezen effectief, leuk en leerzaam. Mis vanaf nu geen enkele les en meld je snel aan via onderstaande button!
Klik hier voor twee weken gratis proeflessen!
14 januari: Women Only Seminar
Ladies! Trek jullie agenda alvast maar, want Expert 2 Gracia Ho komt op zondag 14 januari naar De Bloemen in Castricum voor een KMG Women Only Seminar. Tussen 14.00 en 16.30 uur wordt er getraind op herkenbare situaties voor vrouwen.

Gracia is de hoogst gegradueerde vrouw in Nederland en een van de hoogst gegradueerde vrouwen binnen KMG. Daarnaast is ze het hoofd van de Nederlandse vrouwendivisie en geeft ze Women Instructor Courses over de hele wereld. Het is alweer even geleden dat Gracia bij Krav Maga Noord-Holland een seminar heeft gegeven: de laatste dateert alweer van ruim zes jaar geleden.

Het seminar is toegankelijk voor leden van alle scholen maar ook zeer geschikt voor vrouwen (van 16 jaar of ouder) die een keer kennis willen maken met Krav Maga. Opgeven gaat via de email: info@kravmaga-alkmaar.nl. De kosten voor dit Seminar worden gedragen door onze overkoepelende organisatie KMG - Nederland. Daardoor is deelnemen gratis maar wacht niet te lang met aanmelden, het aantal plaatsen is beperkt.

info & aanmelden KMG Women Only Seminar
22 t/m 27 januari: P1 examens
Ben je in oktober 2017 of eerder in een volwassenen-groep gestart en heb je minimaal 30 lessen gevolgd? Dan kun je jezelf nu aanmelden voor de P1 examens. We nemen deze eerste test af op negen van de 24 trainingslocaties. De tijden zijn die van het beginners lesuur. Staat je vaste trainingslocatie er niet bij of kun je niet op de aangegeven datum? Dan ben je welkom op een andere locatie.
info & aanmelden P1 examens
26-28 jan en 2-4 feb: Intensive Course P1 t/m P5
Wil je een versnelde start maken of tussentijds versnellen bij het leren van Krav Maga? Doe dan een Intensive Course. Vijf of zes hele dagen trainen en afsluiten met een examen. Eind januari 2018 start de eerstvolgende al. Deze Course is zowel voor absolute beginners als voor gevorderde P levels.
 
info & aanmelden P levels Intensive Courses
12 t/m 16 februari: Young, Junior en Teens test
Ben je in september 2017 of eerder in een Young, Junior of Teenager groep gestart en heb je minimaal 25 lessen gevolgd? Dan kun je jezelf nu aanmelden voor een test. We nemen alle Y, J en T testen af in de week van 12 t/m 16 fenruari 2018 op alle locaties waar we lessen geven aan deze groepen. De testen zijn op de reguliere lestijden. Kun je niet op de aangegeven datum? Dan ben je welkom op een andere dag op een andere locatie.
info & aanmelden Y, J en T testen
18 februari: Pre-test voor P2 t/m P5
14 en 11 maart: Pre-testen voor G1 t/m G5
Ga je op 17 maart op voor je volgende Practitioner level of op 31 maart voor je volgende Graduate level maar twijfel je nog? Doe dan mee met de 3 uur durende pre-test trainingen. We geven deze trainingen ruim voor het examen zodat je ook de tijd hebt om te werken aan je verbeterpunten. De pre-testen zijn van 10.00 tot 13.00 uur in Sportcomplex De Meent, Terborchlaan 301 Alkmaar op bovenstaande dagen.
info & aanmelden voor een pre-test
17 maart: Centrale examens voor P2 t/m P5
Op 17 maart 2018 worden de levels P2 tot en met P5 getest in Alkmaar. De test is voor leerlingen die hun voorgaande test in november 2017 of eerder hebben gedaan en sindsdien voldoende lessen hebben gevolgd. Wil je je aanmelden dan mail je ons eerst voor toestemming.
info & aanmelden Centrale examens P2 - P5
16-18 en 23-25 mrt: Intensive Course G1 t/m G5
Vooruitlopend op het Graduate levels examen geven we zes hele dagen training op alle nieuwe technieken en lagere level technieken die je gevraagd gaan worden bij de test. Wil je tussentijds versnellen of zeker weten dat je klaar bent voor je nieuwe level? Doe dan een Intensive Course voor Graduate levels. Zes hele dagen trainen ter voorbereiding op het landelijk G examen van 31 maart. 16-18 en 23-25 maart 2018 is deze Graduate levels Intensive Course. 
info & aanmelden G levels Intensive Courses
23-25 maart: StrongFirst Kettlebel Instructor Course
Krav Maga Noord-Holland organiseert 's Werelds beste Kettlebell Instructor Certification. Voor een tweede keer in Nederland. Meld je aan voor de StrongFirst Level 1 Kettlebell Instructor Certification. Earlybird korting voor vroege aanmelders.
info & aanmelden StrongFirst Kettlebel Instructor Course
31 maart: Centrale examens voor G1 t/m G5
Op 31 maart 2018 worden de levels G1 tot en met G5 getest in Utrecht. De test is voor leerlingen die hun voorgaande test in april 2017 of eerder hebben gedaan en sindsdien voldoende lessen hebben gevolgd. Wil je je aanmelden dan mail je ons eerst voor toestemming.
info & aanmelden Centrale examens P2 - P5


This email was sent to <<Email Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Krav Maga Noord-Holland · Prinses Irenelaan 91 · Uitgeest, NH 1911 HV · Netherlands