Copy
Trainen bij de grootste en best gekwalificeerde Krav Maga-school ter wereld in groepslessen of Intensive Courses! Gratis proeflessen gedurende twee weken.
View this email in your browser

KETTLEBELL BASISCURSUS IN CASTRICUM

Wil je je nog opgeven voor de basiscursus kettlebell voor op 18 maart a.s. in Castricum? Er is nog plek voor een paar deelnemers. Start jouw ultimate kettlebell workout met de juiste technieken en schrijf je nu in.

Trainen met een kettlebell is effectief, als je de juiste technieken gebruikt. Tijdens onze cursus leer je verschillende basistechnieken én hoe je verantwoord omgaat met een kettlebell. Trainen met kettlebell is één van de meest effectieve, zo niet de effectiefste manier van trainen. Na onze cursus kun je zelf thuis verantwoord en veilig oefenen met de gewichten.

Veiligheid staat bij ons altijd voorop. Hoe beter en veiliger de techniek die je gebruikt, hoe effectiever jouw training is. Deze vorm van training kan ervoor zorgen dat je al je doelen in korte tijd bereikt.

Niet voor niets werken de kettlebelltrainers van Krav Maga Noord-Holland met de methode van StrongFirst: dé toonaangevende organisatie van Pavel Tsatsouline op het gebied van kettlebells.

De cursus wordt op zaterdag 18 maart 2017 van 10.00 tot 13.00 uur gegeven in Sportcentrum "De Bloemen", de Bloemen 71 in Castricum. De kosten voor deze cursus zijn € 35,00. Doel van de cursus is dat je thuis zelf gaat trainen met de kennis die wij je geven. Zonder kettlebell kan dat niet. Je kunt hiervoor je eigen kettlebell meenemen of je schaft er een bij ons aan. Heren gebruiken 16 of 20 kg, dames 8 of 12 kg. Inschrijven kan via onderstaande rode knop.

TIK & GEEF JE OP VOOR DE KETTLEBELL BASISCURSUS

HIER MOET JE BIJ ZIJN!

En dan bedoelen we: bij de twee seminars van de meest actieve BJJ competitor uit de Gracie familie!

Op zaterdag 1 april 2017 (geen grap) geeft CLARK GRACIE twee Brazilian Jiu Jitsu seminars bij Krav Maga Noord-Holland in Alkmaar. Clark laat je op een sportieve manier kennismaken met zijn stijl en behendigheid in het grondvechten.

Aan het eerste seminar kun je van 10.00 tot 13.00 uur deelnemen met Gi en is daarom geschikt voor iedereen met ervaring in (Brazilian) Jiu Jitsu training.

Het tweede seminar is voor deelnemers zonder Gi. In plaats daarvan trainen we in een korte sportbroek, T-shirt en zonder schoenen. Het tweede seminar is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en duurt van 14.00 tot 17.00 uur.

Zaterdag 1 april 2017
Sporthal Alkmaar Noord, Arubastraat 4, 1825 PV Alkmaar.
1e seminar: 10.00 - 13.00 uur
2e seminar: 14.00 - 17.00 uur
Kosten: één seminar € 30,- beide seminars € 50,-

Opgeven voor één of beide seminars kan via info@kravmaga-alkmaar.nl of met de rode knop hieronder.

TIK & RESERVEER NU JE DEELNAME AAN DEZE SEMINARS MET CLARK GRACIE

DATA VOOR KRAV MAGA INTENSIVE COURSES

Wil je graag met Krav Maga starten maar komen de tijden van de beginnersgroep niet goed uit of wil je gelijk een snelle start maken voordat je aan de reguliere trainingen begint? Start dan met een "Practitioner level 1 Krav Maga Intensive Course". Veertig uur training basiskennis en kunde in twee opeenvolgende lange weekeinden, gedurende vijf dagen, acht uur per dag. Op de zesde een afronding met een officieel KMG examen. Ook voor hogere levels is er een Intensive Course mogelijk.

Aanmelden kan nu!
Zesdaagse Courses voor P1, P2 en P3 worden gegeven van 19 t/m 21 mei en 26 t/m 28 mei 2017.
De Courses voor P4, P5 en G levels worden gegeven van 21 t/m 23 april en 28 t/m 30 april 2017.
Opgeven kan via onderstaande blauwe knop.

TIK & GEEF JE OP VOOR: KRAV MAGA INTENSIVE COURSE
LEVELTESTING VOOR KINDEREN, TIENERS EN VOLWASSENEN

Practitioner level 1 
We nemen een P1 test af op donderdag 13 april 2017 om 20.15 in sporthal de Meent in Alkmaar. De test is voor de leerlingen die in november 2016 of eerder zijn ingestroomd en sindsdien 30 lessen of meer hebben gevolgd. 


Kinderen (Young) 8 - 10 jaar en Tieners (Junior) 11 - 13 jaar en (Teenager) 14 - 16 jaar  Kinderen en tieners die in november 2016 of eerder zijn gestart of hun voorgaande leveltest in juli 2016 hebben gedaan, kunnen getest worden op 21 maart a.s. in Den Helder.

Practitioner level 2 t/m 5 Deze levels worden getest op zaterdag 25 maart 2017 in Sportcentrum De Meent, Terborchlaan 301 in Alkmaar. P2 kandidaten worden 's morgens getest van 10.00 tot 12.00 uur. P3, P4 en P5 kandidaten worden getest van 12.30 tot 17.00 uur.

Graduate levels 1 t/m 5 De Graduate levels testen worden afgenomen op zaterdag 8 april a.s. in Sportcentrum Caland Hal 2, Eliza van Calcarstraat 2 in Amsterdam (Nieuw-West).

Gebruik de groene knop hieronder voor vragen en/of aanmelden voor een test. Bij aanmelding ontvang je een betalingslink om via iDEAL het examengeld te voldoen.
TIK VOOR INFO OF AANMELDEN LEVELTEST
Copyright © 2015 Krav Maga Noord-Holland, All rights reserved.

Our mailing address is:
Prinses Irenelaan 91, 1911 HV, Uitgeest
info@kravmaga-alkmaar.nl

unsubscribe from this list    update subscription preferences