Copy
Nog geen lid? Je kunt op elk moment instromen: klik hier en boek meteen jouw gratis proefles!
* Kerstvakantie * 

De Kerstvakantie komt eraan. Wij hopen dat je een goed sportjaar hebt gehad. Wil je trainen in de vakantie? Dat kan bij ons. Wel zijn er een paar aanpassingen in de vakantie. Kijk daarvoor op het rooster en klik op de rode balk hieronder.

Wij hebben zeker niet stil gezeten afgelopen periode. Er zijn weer veel nieuwe leerlingen toegevoegd en er zijn ook maar liefst vier nieuwe trainingslocaties bijgekomen: 
* Aalsmeer * Haarlem-West * IJmuiden * Volendam.
En in februari 2019 voegen wij daar Wieringerwerf aan toe.

Wij starten het nieuwe jaar met goede zin! In deze nieuwsbrief zetten wij onze acties voor de komende tijd voor je op een rij.

Train je nog niet bij ons? Meld je dan snel aan. Train je al een tijdje bij ons? Het hebben van een trainingsdoel, zorgt voor meer motivatie. Daarom staan voor alle levels de examens al gepland! 

Onze instructeurs wensen je alvast een sportief, gezond 2019 en veel plezier bij onze trainingen!

En heb je vragen? Stel ze gerust.
Klik hier voor het rooster in de Kerstvakantie
Let op: roosterwijzigingen in het nieuwe jaar
voor Beverwijk, Castricum, Den Helder , Zaandam en Women Only!

Wijzigingen vanaf januari 2019:
  • De Beverwijkse ochtendgroep traint voortaan in de gymzaal Kuikensweg aan de Wijk aan Duinerweg in Beverwijk;
  • In Castricum trainen gevorderden en beginners voortaan ook op woensdag samen om 19.00 uur;
  • In Zaandam trainen gevorderden en beginners voortaan ook op maandag om 19.00 uur.

Wijzigingen vanaf februari 2019:
In Den Helder trainen we vanaf februari in de Sportzaal van OKK, Marsdiepstraat 282 Den Helder. De zaal bevindt zich boven de gratis parkeergarage. Kijk even op de website voor de route. De lesdagen zijn veranderd naar maandag en zaterdag. De kinderen- en tienerlessen zijn nu op maandagen.

Nieuw vanaf februari 2019: 
  • Krav Maga Safe & Fit for Women Only 15+ wordt gestart in Castricum, Haarlem-West en Zaandam.
  • Krav Maga voor 17+ wordt gestart op de nieuwe trainingslocatie in Wieringerwerf.
Klik hier voor het lessenrooster 2019
Examendata en pre-testen in eerste helft 2019
Ook in het komende seizoen 2018-2019 brengen wij met veel enthousiasme alle nieuwe én bestaande leerlingen weer veel technieken bij en schaven we het al geleerde bij. Wij testen jouw vaardigheden tweemaal per seizoen. Na elke test, kom je hoger op de ladder. Vanaf de G-levels kun je eenmaal per seizoen een test doen. Een level hoger komen is – naast regelmatig trainen – een kwestie van volhouden. Het helpt, zo blijkt uit onze ervaring, om een trainingsdoel te hebben waar je naar toe werkt. Regelmatig komen en volhouden zijn eigenschappen die we graag zien in onze leerlingen. Het aanleren van de technische vaardigheden is onze kant van de gezamelijke inzet.
Klik op onderstaande link, als je wilt weten wanneer jij examen of een proefexamen kunt doen.
Weten wanneer je examen kunt doen? Kijk hier!
Leer in korte tijd Krav Maga in een Intensive Course!
Wil je in korte tijd de basis van Krav Maga leren voordat je met de reguliere lessen start? Of een volgend level halen in een intensieve training?
Onze Intensive Courses zijn geschikt voor beginners, voor gevorderde leerlingen die willen versnellen en voor bijvoorbeeld bedrijven die voor hun medewerkers een training willen organiseren.
Dat Krav Maga eenvoudig is aan te leren én effectief is, bewijzen de zeer enthousiaste deelnemers aan onze succesvolle Intensive Courses. 
Nieuwsgierig, aanmelden? Dat kan via onderstaande link:
Info en aanmelden voor een Intensive Course? Klik hier!
Beginners kunnen nu instromen!
Kom bij ons je kracht en conditie opbouwen met uitdagende vechtsport-zelfverdediging-trainingen. Dit is jouw kans om te ervaren hoe effectief en fantastisch Krav Maga is door vanaf februari bij ons te komen trainen. 
De eerste lessen voor beginners starten op alle locaties in de eerste week van februari en kunnen nieuwe leerlingen instromen. Geef je nu hier op voor jouw proefles! Mocht je later in het seizoen willen starten, kan dat uiteraard ook.

Als je 17 jaar en ouder bent en al in februari begint, sluit je op 22 juni 2019 de trainingsperiode af met jouw eerste leveltest: KMG Practioner 1. Natuurlijk kun je daarna verder trainen voor volgende levels. Beginners jonger dan 17 jaar sluiten de eerste periode af op 29 juni 2019 met een test. Wij hebben op veel locaties ook groepen voor kinderen vanaf 8 jaar & tieners tot 17 jaar. Klik hier en kijk waar de jeugd bij ons kan trainen.
De eerste proefles is bij Krav Maga Noord-Holland altijd gratis. Twijfel dus niet en meld je nu aan voor jouw eerste les via onderstaande link.

 
Klik hier voor jouw gratis proefles!
Krav Maga Safe & Fit for Women Only breidt uit
Krav Maga groepslessen in een groep ALLEEN VOOR VROUWEN? Omdat we steeds vaker de vraag krijgen of we ook groepslessen geven aan alleen vrouwen hebben we een lesprogramma voor vrouwen ontwikkeld. Het lesprogramma omvat alle realistische vormen van zelfverdediging en een programma waarin je kracht en conditie verbeteren.

In de lessen volgen we heel systematisch de logische opbouw van het reguliere KMG Krav Maga programma inclusief de mogelijkheid om gradaties te halen en steeds verder te raken in het systeem.
Verschil met de reguliere lessen is dat deze lessen alleen gevolgd kunnen worden door vrouwen vanaf 15 jaar.

Een groep wordt gestart bij aanmelding van minstens acht deelneemsters. De plaats waar we Krav Maga Safe & Fit al geven is:
Heerhugowaard, gymzaal Weegbree 2. Elke vrijdag van 20.15 tot 21.30 uur.

Nieuwe locaties voor de Krav Maga Safe & Fit zijn:
Castricum, sporthal De Bloemen, De Bloemen 71. Elke woensdag van 20.15 tot 21.30 uur.
Zaandam, gymzaal Rode Zee 69. Elke donderdag van 20.15 tot 21.30 uur.

Heb je al vaak gedacht aan het starten van Krav Maga? En wil je het liefst - misschien als opstapje - starten in een groep met alleen vrouwen? Meld je dan snel aan, neem je buurvrouw, vriendin, zus, schoonzus en andere vrouwen mee. Een groep start namelijk bij voldoende deelneemsters!

 
Meld je hier aan voor Krav Maga Safe & Fit for Women Only
Nieuwe tarieven en btw verhoging
Met ingang van 1 januari 2019 wordt de belasting op onze trainingen in de vorm van het het lage btw tarief verhoogd van 6% naar 9%. De belastingverhoging wordt doorberekend in onze tarieven. Omdat het tarief voor 17+ groepen langere tijd niet door ons is aangepast aan de jaarlijkse prijsstijgingen, maken we daar nu een kleine inhaalslag mee.
Kijk hier voor het overzicht van alle abonnementen en kosten


This email was sent to <<Email Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Krav Maga Noord-Holland · Prinses Irenelaan 91 · Uitgeest, NH 1911 HV · Netherlands