Copy
Nog geen lid? Je kunt op elk moment instromen: klik hier en boek meteen jouw gratis proefles!
Klik hier voor twee weken gratis proeflessen!
Februari 2018: Start nieuwe groepen voor beginners
In februari starten we weer met nieuwe groepen voor volwassenen beginners, tieners en kinderen op 24 locaties in Noord-Holland. Starten met gratis proeflessen en instromen kan altijd. Krav Maga is bewezen effectief, leuk en leerzaam. Mis vanaf nu geen enkele les en meld je snel aan via onderstaande button!
11 februari a.s. Krav Maga Seminar in Haarlem

De instructeurs van Krav Maga Noord-Holland hebben al velen laten ervaren, wat Krav Maga in werkelijkheid is: een eenvoudig systeem van gevechtstechnieken gebaseerd op instinctieve reacties. Door iedereen aan te leren en bruikbaar in nagenoeg elke realistische confrontatie.

Omdat het geven van Krav Maga-lessen onze passie is, willen we graag nog meer mensen laten ervaren, hoe leuk en zinvol het is om Krav Maga te trainen. Daarom geven wij een GRATIS seminar op zondag 11 februari 2018 in de Sporthal Kennemer Sportcenter, IJsbaanlaan 4A in Haarlem.

Van 14.00 tot 16.30 uur kan iedereen komen trainen en kennismaken met de trainingstijl van de grootste Krav Maga-school ter wereld. Speciaal voor dit seminar vaardigt Krav Maga Noord-Holland tien van haar hoogst gegradueerde instructeurs af, zodat de deelnemers optimale begeleiding krijgen tijdens de training en tegelijkertijd een groot deel van het instructeurskorps leren kennen en ze vragen kunnen stellen.

Tijdens het seminar wordt op een simpele en effectieve manier getraind op onderdelen uit de drie richtingen waaruit KMG Krav Maga bestaat: "Combat & Fighting, Third Party Protection en Selfdefense". Meer dan een sportbroek, T-shirt en schone sportschoenen hebben de deelnemers niet nodig. Zowel mannen als vrouwen vanaf 17 jaar kunnen zich hiervoor aanmelden.

Opgeven? Het seminar is gratis, je moet je wel even opgeven. Dat kan alleen via info@kravmaga-alkmaar.nl. Of via het contactformulier op onze website: 
http://www.kravmaga-noordholland.nl/contact/

Namens de instructeurs van KMNH: we zien je graag op
zondag11 februari 2018!

info & aanmelden Krav Maga seminar in Haarlem
12 t/m 16 februari: Young, Junior en Teens test
Ben je in september 2017 of eerder in een Young, Junior of Teenager groep gestart en heb je minimaal 25 lessen gevolgd? Dan kun je jezelf nu aanmelden voor een test. We nemen alle Y, J en T testen af in de week van 12 t/m 16 fenruari 2018 op alle locaties waar we lessen geven aan deze groepen. De testen zijn op de reguliere lestijden. Kun je niet op de aangegeven datum? Dan ben je welkom op een andere dag op een andere locatie.
info & aanmelden Y, J en T testen
18 februari: Pre-test voor P2 t/m P5
4 en 11 maart: Pre-testen voor G1 t/m G5
Ga je op 17 maart op voor je volgende Practitioner level of op 31 maart voor je volgende Graduate level maar twijfel je nog? Doe dan mee met de 3 uur durende pre-test trainingen. We geven deze trainingen ruim voor het examen zodat je ook de tijd hebt om te werken aan je verbeterpunten. De pre-testen zijn van 10.00 tot 13.00 uur in Sportcomplex De Meent, Terborchlaan 301 Alkmaar op bovenstaande dagen.
info & aanmelden voor een pre-test
23 februari: ConCom Lecture door Rory Miller
Voor de trainers van Krav Maga Noord-Holland is er een tweedaagse training georganiseerd met Rory Miller. Rory afkomstig uit de VS is vooral bekend om zijn boeken en trainingen voor politie, gevangenis-personeel en iedereen die met geweld te maken heeft. Hij is met meer dan 17 jaar praktijkervaring en heel veel onderzoek een autoriteit in zijn vak. Voorafgaand aan deze tweedaagse training geeft hij nog een college Conflict Communication in de VU Amsterdam. 

De ConCom lecture is een drie uur durend college over conflictcommunicatie gegeven door Rory Miller. Toegankelijk voor alle geïnteresseerden! Zeer geschikt voor professionals, zoals beveiligers, BOA, politie maar ook ambulance, brandweer en andere dienstverleners. 
Het college behandeld de volgende onderwerpen:
• Onderliggende elementen van een conflict      
• Soorten conflicten      
• De-escaleer jezelf      
• Manipulatie van het conflictscript

Het college wordt gegeven op vrijdag 23 februari 2018 van 19.00 tot 22.00 uur
in Vrije Universiteit. De Boelenlaan 1105, 2e verdieping, Amsterdam.


Je hiervoor aanmelden kan met onderstaande link.

info & aanmelden ConCom Lecture
17 maart: Centrale examens voor P2 t/m P5
Op 17 maart 2018 worden de levels P2 tot en met P5 getest in Alkmaar. De test is voor leerlingen die hun voorgaande test in november 2017 of eerder hebben gedaan en sindsdien voldoende lessen hebben gevolgd. Wil je je aanmelden dan mail je ons eerst voor toestemming.
info & aanmelden Centrale examens P2 - P5
16-18 en 23-25 mrt: Intensive Course G1 t/m G5
Vooruitlopend op het Graduate levels examen geven we zes hele dagen training op alle nieuwe technieken en lagere level technieken die je gevraagd gaan worden bij de test. Wil je tussentijds versnellen of zeker weten dat je klaar bent voor je nieuwe level? Doe dan een Intensive Course voor Graduate levels. Zes hele dagen trainen ter voorbereiding op het landelijk G examen van 31 maart. 16-18 en 23-25 maart 2018 is deze Graduate levels Intensive Course. 
info & aanmelden G levels Intensive Courses
23-25 maart: StrongFirst Kettlebel Instructor Course
Krav Maga Noord-Holland organiseert 's Werelds beste Kettlebell Instructor Certification. Voor een tweede keer in Nederland. Meld je aan voor de StrongFirst Level 1 Kettlebell Instructor Certification. Earlybird korting voor vroege aanmelders.
info & aanmelden StrongFirst Kettlebel Instructor Course
31 maart: Centrale examens voor G1 t/m G5
Op 31 maart 2018 worden de levels G1 tot en met G5 getest in Utrecht. De test is voor leerlingen die hun voorgaande test in april 2017 of eerder hebben gedaan en sindsdien voldoende lessen hebben gevolgd. Wil je je aanmelden dan mail je ons eerst voor toestemming.
info & aanmelden Centrale examens P2 - P5
Copyright © 2018 Krav Maga Noord-Holland, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.