Copy
Start nieuwe groepen Krav Maga Practitioner level 1 cursus.
Gratis Proeflessen!
View this email in your browser

Krav Maga Practitioner Level 1 Cursus
(volwassenen van 17 jaar en ouder)

Krav Maga Youth Practitioner Level 1
(kinderen van 8-12 jaar)

Krav Maga Teenage Practitioner Level 1
(tieners van 12-16 jaar)

 

Start nu en train mee op één van de vijftien trainingslocaties. 
Krav Maga Noord-Holland geeft lessen in:

 • Alkmaar ('s morgens)
 • Alkmaar ('s avonds)
 • Assendelft
 • Castricum
 • Den Helder
 • Grootebroek
 • Heemskerk
 • Heemstede 
 • Heerhugowaard
 • Heiloo
 • Hoorn
 • Purmerend
 • Santpoort-Zuid
 • Schagen
 • Zaandam
Op al deze plaatsen starten we steeds in de eerste week van februari (en september) met een nieuwe beginnersgroep Krav Maga Practitioner Level 1 voor volwassenen van 17 jaar en ouder. In deze groepen train je gedurende vijf maanden veel basistechnieken en leer je de denkwijze achter het systeem kennen. Na een test kun je doorgaan voor het volgende niveau.

Kinderen 8 - 12 jaar
In Alkmaar, Assendelft, Castricum, Heemskerk, Heerhugowaard **NIEUW**, Hoorn, Purmerend en Zaandam zijn er a
parte groepen voor kinderen van 8-12 jaar.

Tieners 12 - 16 jaar
Voor tieners van 12-16 jaar geven we les in Alkmaar, Assendelft, Castricum, Grootebroek, Heemskerk, Heerhugowaard **NIEUW**, Hoorn, Purmerend en Zaandam.
Krav Maga Noord-Holland nodigt je uit om gebruik te maken van een gratis en vrijblijvende proefles op één van de vijftien trainingslocaties. Je kunt zelf aangeven waar en wanneer je wilt komen. Klik op onderstaande button.
RESERVEER NU EEN PROEFLES
Kettlebell Basiscursus in Beverwijk


Begin 2016 goed. Leg nu de basis voor je eigen veilige trainingschema met kettlebells. Met kettlebelltraining kun je veel van je sportieve doelen bereiken. Trainen met de kettlebell kan in zeer korte tijd resultaat opleveren, maar onjuist gebruik van de kettlebell werkt juist averechts en heeft vaak blessures tot gevolg. Je kunt je nu inschrijven voor de Kettlebell Basiscursus die wordt gegeven op zondag 17 januari van 10.00 tot 13.00 uur in Beverwijk. Tijdens de cursus leer je verschillende basistechnieken en hoe je veilig traint met een kettlebell. Na de cursus kun je zelf thuis verder oefenen met de gewichten. De kettlebelltrainers van Krav Maga Noord-Holland werken met de methode van StrongFirst, de toonaangevende organisatie op het gebied van krachttraining en kettlebells van Pavel Tsatsouline. De cursus wordt gegeven in de dubbele gymzaal Elzenlaan 1 in Beverwijk. Heren gebruiken een kettlebell van 16 of 20 kg, dames 8 of 12 kg. Je kunt de kettlebell zelf meebrengen of bij ons kopen. Kosten: cursus € 35,00, kettlebells 8 kg € 25,00, 12 kg € 35,00, 16 kg € 45,00, 20 kg € 55,00. Benodigdheden: korte broek, T-shirt, blote voeten, handdoek, water, banaan o.i.d. Opgeven kan via onderstaande rode knop.

OPGEVEN KETTLEBELL BASISCURSUS
Veranderingen per februari 2016:

Sportcomplex De Meent Alkmaar

Inmiddels is het nieuwe Sportcomplex in Alkmaar voltooid en kunnen we deels verhuizen. De groepen, kinderen, tieners en volwassenen die nu op dinsdag en vrijdag trainen in het Jan Arentz College in Alkmaar verplaatsen we per februari 2016 naar de dinsdag en donderdag in De Meent. De dagen en plaats veranderen, de tijden niet.

Nu ook Krav Maga voor Kinderen en Tieners in Heerhugowaard
Gelijktijdig met de verhuizing in Alkmaar starten we op vrijdagen met een groep kinderen en een groep tieners in onze trainingslocatie in Heerhugowaard. De tijden zijn hetzelfde als de oude tijden in Alkmaar. Kinderen en tieners die niet kunnen overstappen naar de donderdag kunnen wellicht op de oude tijden blijven trainen in Heerhugowaard.

Vrijdag in Heiloo
De beginners en gevorderden in Heiloo zullen voortaan trainen op maandag en vrijdag van 19.00 tot 20.15 uur. Nu al worden de trainingen in Heiloo veel gecombineerd met die in Alkmaar. Wil je op de oude tijden blijven trainen, dan kun je naar Alkmaar.

Uitbreiding in Heemstede
Vanaf februari 2016 is het ook in Heemstede mogelijk om twee trainingen per week te volgen. De lessen worden daar gegeven op dinsdag en vrijdag van 19.00 tot 20.15 uur.
GRATIS PROEFLES
Leveltesting eerste helft 2016:

Practitioner level 1

Voor leerlingen die zijn gestart in oktober 2015 of eerder en sindsdien 30 lessen of meer hebben gevolgd nemen we een P1 test af in de laatste week van januari. Je kunt je aanmelden voor een test op de volgende dagen en plaatsen. 25/1 Santpoort-Zuid, 26/1 Heemskerk, 27/1 Purmerend, 28/1 Hoorn, 29/1 Alkmaar en 30/1 Den Helder.

Practitioner level 2 tot en met 5
Deze levels worden getest op zaterdag 19 maart in de Meent in Alkmaar.

Graduate levels 1 tot en met 5
De graduate levels worden getest op 9 april in Den Haag of in juni tijdens het G-Camp in Haifa, Israël.

Practitioner level 1
Voor leerlingen die zijn gestart in december 2015 of eerder en sindsdien 30 lessen of meer hebben gevolgd nemen we een P1 test af op 14 april in Alkmaar. Leerlingen van alle locaties kunnen zich aanmelden voor deze test.

Expert levels 
Alle Expert levels worden uitsluitend getest tijdens E-Camp in juni in Haifa, Israël.

Practitioner level 1
Voor leerlingen die zijn gestart in februari 2016 of eerder en sindsdien 30 lessen of meer hebben gevolgd nemen we een P1 test af in de eerste week van juli 2016. 
INFO / AANMELDEN LEVELTEST
Copyright © 2015 Krav Maga Noord-Holland, All rights reserved.

Our mailing address is:
Prinses Irenelaan 91, 1911 HV, Uitgeest

unsubscribe from this list    update subscription preferences