Copy
Meld je hier aan voor een gratis proefles!

NIEUWSBRIEF in dit nummer:

Striking for Krav Maga met Mike Newman

Meld je snel aan en ontvang nu € 30,00 korting! 

Het is bijna zover: Op 8 en 9 februari is Krav Maga Expert en Boxing / Muay Thai-coach Mike Newman weer in De Meent in Alkmaar. Hij verzorgt de Specific Intensieve Course ‘Striking for Krav Maga’. De deelnemers aan zijn tweedaagse SPIC in 2019 waren razend enthousiast en zijn dat nog steeds gezien het feit dat sommigen ook nu weer deelnemen.  Mannen en vrouwen vanaf 16 jaar, met of zonder ervaring in Krav Maga of vechtsporten kunnen deelnemen. Krav Maga-leerlingen van alle niveaus kunnen meedoen. Uiteraard zijn leerlingen van andere KMG-scholen ook welkom. Aan het eind van de SPIC ontvang je een officieel KMG Deelnamecertificaat.
 
Deze SPIC kost normaal € 199,00 per persoon. Vanwege de tweede kennismaking met de SPIC SFKM kun je nu nog deelnemen met een tijdelijke korting van € 30,- d.w.z. € 169,00 per persoon. Na afloop krijg je een Krav Mag Global deelnamecertificaat uitgereikt. Zolang er plaatsen vrij zijn, kun je je aanmelden door af te rekenen in de webshop via deze link. Hier kom je ook meer te weten over deze bijzondere SPIC. En vooral: wacht niet te lang want er is een beperkt aantal plaatsen!
De foto's van het Kids & Teens examen van 18 januari jl. komen dit weekend op onze FB-pagina! Klik hier.

Intensive Courses voor P – en G - levels

Twee top weekenden in maart en april: kort, intensief en goed!
 
Op vrijdag 27 maart, zaterdag 28 maart en zondag 29 maart en op vrijdag 3 april, zaterdag 4 april en zondag 5 april wordt in De Meent in Alkmaar weer een intensive course voor alle P- en G- levels gegeven. Twee weekenden, zes dagen van 08.00 tot 17.00 trainen op de technieken voor het volgende level dat je wilt bereiken. Voor de P-levels is er de zesde dag een examen en voor de G-levels is dat een extra trainingsdag met een pre-test.
 
De prijs voor een zesdaagse Intensive Course is € 495,- per deelnemer. Dat is inclusief € 30,00 korting. Hiervoor krijg je:
* Ruim 40 uur intensieve training verdeeld over vijf lesdagen.
* Een examen op de zesde dag.
* Krav Maga Global diploma en levelpatch bij succesvol afronden
* Officieel KMG dry fit trainingsshirt.
* Checklist van technieken tot en met je nieuw te behalen graduatie.
 
Meer informatie vind je op onze website via deze link. Of vul het contactformulier op de website in. Je kunt ook mailen naar info@kravmaga-alkmaar.nl.

→ Alvast voor je agenda:
In de weekenden van 5-7 juni en 12-14 juni 2020 wordt er ook een Intensive Course voor alle P- en G-levels gegeven!

Instructeur Krav Maga worden?
Februari, maart, april, mei 2020!

De KMG General Instructor Course (GIC) 2020 wordt georganiseerd door Krav Maga Noord-Holland! Wij zijn in maart, april en mei 2020 gastheer en organisator van de KMG General Instructor Course, dé opleiding tot Krav Maga Instructeur. Aan deze Course zullen deelnemers uit binnen- en buitenland deelnemenopleiding begint met een Introductieweekend voor KMG General Instructors Course kandidaten. Vervolgens is er een zesdaagse opleiding voor KMG Assistent Instructor Course (Level 1) en twee negendaagse opleidingen voor KMG Apprentice Instructor Course (Level 2)  en KMG General Instructor Course (Level 3). Over locatie, opleidingsdagen en tijden verwijzen we je naar deze link. Je vindt hier ook uitgebreide informatie over de opleiding.
 
Als je geïnteresseerd bent, aarzel dan niet contact op te nemen met Marco van Breemen (06-47031667) of Bram Lekkerkerker. Houd vooral ook onze website en FB-pagina in de gaten.
KroKusvakantie 2020
Alle lessen gaan door!

Tijdens de Krokusvakantie 2020 (Regio Noord: 15 februari t/m 23 februari en Regio Midden 22 februari tot en met 1 maart) blijven alle lestijden en locaties ongewijzigd.
Er is een uitzondering: Heemskerk. In de periode 15 februari t/m 23 februari trainen we op een andere locatie: Sportzaal Elzenlaan 1, Beverwijk!
→ De lestijden blijven ongewijzigd.

FAQ's

Wist je dat er veel informatie te vinden is op onze website en onze FB-pagina? Heb je vragen over leslocaties & tijden, speciale trainingen of wil je gewoon meer weten over Krav Maga? Kijk eens op www.kravmaga-noordholland.nl 
Copyright © 2020 Krav Maga Noord-Holland, All rights reserved.


Wil je jouw e-mail voorkeur wijzigen? Klik hier update your preferences or unsubscribe from this list.