Copy
Laatste nieuws!
* Incasso maart 2020
* Fit blijven met onze Online Training (live)
* Hoe kun je mee doen?
* Hoe nu verder?
* Informatie & communicatie
Sluiting leslocaties

Zoals jullie gemerkt hebben, is Krav Maga Noord-Holland ook gedwongen om te sluiten en gehoor te geven aan het indammen van het Corona-virus. Veiligheid en gezondheid staan voor ons bovenaan, dus logischerwijs hebben wij alle locaties gesloten. Alle leslocaties zijn met ingang van 16 maart jl. dicht.
Met pijn in ons hart, want onze passie is lesgeven en zoveel mogelijk mensen Krav Maga leren. Het betekent ook een tijd van onzekerheid en heel veel nieuwe uitdagingen, niet alleen voor ons maar voor veel ondernemers en bedrijven. Wij ontvangen ontzettend veel support en meelevende reacties. Dank jullie wel daarvoor. Samen gaan wij deze periode doorkomen en komen er sterker uit. En dat bedoelen wij zeker ook letterlijk!

Online trainingen van start!

Bewegen is en blijft belangrijk, zeker als iedereen meer thuis is, thuiswerkt of thuis school volgt. Wij hebben onze online trainingen geschikt gemaakt voor jong én oud. Je kunt hem alleen of samen met huisgenoten of familieleden volgen. Bewegen is goed voor lichaam én geest. Stress is een aanslag op onze weerstand en dus ons immuunsysteem. Studie wijst uit dat mensen die een tot drie keer per week sporten 50 procent minder risico lopen op een depressie, een angststoornis of een fobie. Zeker belangrijk in deze onzekere tijden!

Vanaf 17 maart jl. zijn we online-trainingen via Zoom gestart, waar velen van jullie al aan meedoen. Superveel leuke en enthousiaste reacties kregen wij op de eerste uitzendingen. 

Hoe kun je mee doen?

Op de website bij "Nieuws & agenda" vind je elke avond een link naar de live-stream. Inmiddels zijn wij opgeschaald naar twee stream-momenten per dag, zodat er zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen. Bij elke stream is er nl. plek voor 100 mensen. Mochten er nog meer mensen bijkomen, zorgen wij ervoor dat iedereen die wil, mee kan doen. Kun je op een bepaald moment niet, geen zorgen dan is er een plekje voor je in de volgende online-training.

Wat je in elk geval elke training nodig hebt, zijn:
- een laptop, tablet of mobiel om de les te volgen;
- makkelijk zittende kleding;
- een fles water;

Bij elke link staat nog aanvullende informatie over wat je nog meer nodig hebt. Bijvoorbeeld attributen die iedereen in huis heeft om mee te trainen.

Wij vinden het te gek als je je beeld aanzet, zo kunnen wij ook zien wie er allemaal meedoen en aanwijzingen geven! Zodra de training start, graag je geluid op 'mute' zetten. Via de chatfunctie kun je vragen stellen, één van de instructeurs zit klaar om je antwoord te geven.

Incasso maart 
De incasso van de maand maart wordt volgens schema nog geïncasseerd. Dat betekent dat het maandelijks te incasseren bedrag (uw abonnement) op 23 of 24 maart wordt afgeschreven van uw rekening. Vanaf dat moment beoordelen wij per maand de situatie en natuurlijk de mogelijkheden om weer locaties te kunnen openen.

Informatievoorziening & communicatie
Informatie over KMNH komt van Marco van Breemen en Bram Lekkerkerker naar jullie toe. Wij gebruiken daarvoor onze Facebook-pagina (houdt die dus goed in de gaten) en onze website, onder het kopje 'Nieuws & Agenda' in het menu.

Tot slot:
Heb oog voor elkaar, blijf veilig en gezond!

 

Copyright © 2020 Krav Maga Noord-Holland, All rights reserved.


Wil je jouw e-mail voorkeur wijzigen? Klik hier update your preferences or unsubscribe from this list.