Copy

Hoi allemaal, 

Dit is waarschijnlijk de eerste keer dat we niet hoeven te zeggen dat de laatste nieuwsbrief al weer even geleden is. Toch ook een memorabel moment! En er is een heel goede reden voor: het inschrijfformulier is geopend :D. Ja ja het is zover! We hebben zo ontzettend veel zin in om eindelijk met de hele groep te gaan ontdekken en bouwen, yesss eindelijk!

We hebben de afgelopen weken veel puntjes op de i gezet (en zijn er vast ook vergeten); we hopen dat het jullie helpt bij het besluiten of Klein Groenrijk ook jouw droomplek is. We kijken uit naar jullie reacties! 

Liefs Pascale en Wim

Ja, ik ben enthousiast! Hoe nu verder?


Leuk leuk! We hopen snel jouw / jullie aanmelding binnen te zien komen. Op onze website zie je een overzichtje van de stappen. We hebben hard ons best gedaan het overzichtelijk en logisch te houden, maar we ontkomen er niet aan je een aantal documenten aandachtig te laten lezen. Het is immers ook niet niks, voor 10 jaar samen een community vormen en samen een grasveld omtoveren tot een waar paradijsje :) Dat vergt onderzoek en commitment, voor ons allemaal.

Maar no worries, als je hier net zo blij van wordt als wij is het prima te doen. Volg gewoon de stappen op de website, en leg het desnoods even weg als dat nodig is. Bij ons gaan er inmiddels al meer dan 700 nachtjes overheen, dus één nachtje meer of minder zal ook bij jou geen kwaad kunnen ;). Maar doe het wel graag voor 1 december, want dan sluiten we de inschrijving.

Hier lees je meer hoe jij Klein Groenrijker kan worden. Veel plezier met ontdekken en hopelijk tot snel!
Deze foto is van een maandje geleden, toen Klein Groenrijk 2 jaar bestond. Vanavond voelen we ons weer zoals die dag, het heerlijke gevoel dat we weer een stapje dichter bij onze droom zijn, en we samen met anderen kunnen gaan waarmaken 🎉 🎉
Facebook
Website
Klein Groenrijk

Wil je onze e-mails niet meer ontvangen? Schrijf je dan uit.

Email Marketing Powered by Mailchimp