Copy
Het laatste nieuws over de Herontwerptool / Educator.
Bekijk deze e-mail in je browser

Aan de slag met Entree opleidingen!

Met ingang van schooljaar 2014/2015 worden de entree-opleidingen ingevoerd. Dat betekent dat alle niveau 1-opleidingen momenteel bezig zijn met het herontwerpen van hun onderwijs om aan de nieuwe eisen t.a.v. de entree-opleidingen te kunnen voldoen. Het is mogelijk hierbij het nieuwe concept KD te gebruiken van de entree-opleidingen. Dit concept kwalificatiedossier is begin februari ingevoerd in de Herontwerptool. ROC Aventus was de eerste die hiermee aan de slag ging. Volgens de laatste berichten wordt dit dossier in maart vastgesteld door de Minister. 

Geïnteresseerd in inspiratie en uitwisseling op het vlak van het herontwerp van Entree opleidingen? Meld je dan aan voor  de netwerkbijeenkomst: ontwikkelen van entree opleidingen in MBO (donderdag 27 maart).

Ook Zadkine aan de slag met de Herontwerptool

Mooi nieuws vanuit Rotterdam! Ook bij Zadkine zijn ze sinds kort binnen de opleiding Facilitaire Dienstverlening en Wentink Event Academy aan de slag gegaan met de Herontwerptool. Lees meer hoe de Herontwerptool bij Zadkine wordt ingezet.

Veel "ontwerp" activiteit met verbeterde functionaliteit

De eerste twee maanden van 2014 zijn voorbij. We zien in de statistieken veel "ontwerp" activiteit uit de verschillende regio's. Mooi te zien dat teams zo fanatiek aan de slag zijn! Dankzij alerte gebruikers hebben we in de tussentijd diverse fouten opgelost. Dank voor het melden!

Daarnaast hebben we diverse verbeteringen toegevoegd. Hier volgt een overzicht:
  • Er kunnen teams worden aangemaakt. Bekijk de documentatie voor meer informatie .
  • We hebben het selecteren van onderdelen uit de kwalificatiedossiers en referentiekaders vereenvoudigd, door de nummering (bijv. 1.1) te verwijderen bij de referentiekaders. Bekijk de documentatie voor meer informatie.
  • We hebben diverse verbeteringen doorgevoerd bij het versturen van e-mails, zodat uitnodigingen minder snel als SPAM worden aangemerkt.

Ondersteuning binnen handbereik!

Om het nog makkelijker te maken hebben de veelgestelde vragen beschikbaar gemaakt via de Herontwerptool zelf: zie de Help knop rechtsboven in de Herontwerptool. Via deze knop kun je bovendien eenvoudig vragen of opmerkingen plaatsen wanneer je dat wilt. Deze worden gelezen en beantwoord door de servicedesk van Educator.

Eerste gebruikersbijeenkomst gepland!

15 April is het zover. De eerste gebruikersbijeenkomst is gepland! In gezamenlijkheid praten we over de doorontwikkeling van de Herontwerptool in 2014. Heb je geen uitnodiging ontvangen, maar ben je toch geïnteresseerd? Neem dan contact op met Roel Nicolai (rnicolai@educator.eu, 06-21 246 248).
Nieuwsgierig naar alle laatste ontwikkelingen of wat de Herontwerptool voor jouw onderwijsinstelling of team kan betekenen? Neem contact op met Sandra Beugel (sbeugel@cinop.nl, 06-51 347 470) of Roel Nicolai (rnicolai@educator.eu, 06-21 246 248).
Website
Website
Educator
Educator
Cinop
Cinop
LinkedIn
LinkedIn
YouTube
YouTube
Copyright © 2014 Educator, 
Je ontvangt dit bericht omdat je bent ingeschreven op de nieuwsupdate van de Herontwerptool / Educator.

Jezelf uitschrijven    Je profiel bijwerken