Copy
Beste <<Voornaam>>,

Ik zou je graag uitgebreid bijpraten over de ontwikkelingen binnen The Turn Club.
Ik schrijf ongeveer 20 leden die stevig meedenken en hun input geven.

Omdat ik niet met elk van jullie persoonlijk kan spreken, stuur ik je graag deze 10 minuten update per video.
Heel graag hoor ik of je aanknopingspunten ziet, advies hebt of een ijzersterk idee ziet ontstaan.

Je mag een reactie onder het filmpje plaatsen, dan zien anderen je bijdrage ook en kunnen er nieuwe connecties ontstaan.

In de vorige brief kondigde ik een bijpraat-middag aan op 14 dec. Het blijkt zo’n drukke tijd te zijn voor iedereen dat het niet een goed moment is.
Vandaar dat we nu gesprekken houden rondom concrete onderwerpen met mensen die daar specifiek een bijdrage aan willen en kunnen leveren. Stap voor stap. Praktisch en concreet.

Twee van die onderwerpen:
Hoe vinden we een breed platform om de urgentie om met een kunstenaars mindset complexe vraagstukken aan te pakken, te delen? We hebben prachtige voorbeelden, en onze lezingen en workshops worden erg goed ontvangen. Hoe maken we dit meer zichtbaar?

Hoe vinden we warme partnerschappen rondom de TurnLabs die we nu opzetten: i.s.m. Diaconie rondom “Vreemdelingen”, i.s.m. Het Huis van de Tijd rondom “Dementie”, met Vrije Hogeschool rondom “Praktisch idealisme” en i.s.m. Residentie Orkest rondom “verbinden van culturen in de stad Den Haag”.
(We zoeken dus geen tips van organisaties die iets met dit onderwerp hebben, maar persoonlijke connecties met mensen die jou bijvoorbeeld goed kennen en zo verbonden willen worden).


Tot zover weer!

Ik kijk uit naar je antwoord,

Dikke groet,
MerlijnThis email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
The Turn Club · Nieuwe Herengracht 18 · Amsterdam, Noord-Holland 1018 DP · Netherlands