Copy
Everyone is invited | Vikibe si savorenge | Kjo ftesë është e hapur për të gjithë | Ova pozivnica je otvorena za svakoga

ENGLISH | ROMANES | SHQIP | SPRSKI
 
INVITATION TO ROLLING FILM FESTIVAL
Dear Friends,
You are cordially invited to the Official Opening Ceremony of the Fourth Edition of Rolling Film Festival at the National Threatre of Kosova on October 19th at 20:00.
From October 19 to 23, the Rolling Film Festival will showcase over 25 films that illustrate not only the misinterpretation, social injustice faced by Roma people spread around the world but especially elements of Roma culture, history, art and life.

The festival will open with Charlie Chaplin’s remarkable film The Kid. This screening will be followed by a cocktail reception.

Live music, guest speakers, art and film installations and other special programs will all add richness to this year's festival. Discussions between audience, artists, academics, and guests will follow screenings.
 
For the detailed program please click here. For additional detailed information, please visit www.rollingfilm.org or follow our activities on Facebook.
 
Ka dikas amen ko festivali! See you at the festival!
Rolling Team

 

Të dashtur miq,
Jeni të ftuar përzemërsisht në ceremonin zyrtare të hapjes së edicionit të katërt të Rolling Film Festival.
Prej  19 deri me 23 Tetor 2014, Rolling Film Festival do të shfaq mbi tridhjetë filma që ilustrojnë kulturen Rome, historinë, skenën artistike, festat por edhe keqinterpretimet, si dhe padrejtësitë shoqërore më të cilat përballen Romët në të gjithë botën.
Festivali hapet me një prej filmave më të mrekullueshëm në histori të filmit , “The Kid”. nga Charlie Chaplin.
 
Në po të njejtën natë, shfaqja e filmit do të përcillet me një koktej, në ora 22:00.
Muzikë live, mysafirë dhe artistë që do mbajnë fjalime, art, ekspozitë me fotografi dhe programet speciale do të pasurojnë festivalin e sivjem.
Pas shfaqjes së filmave, do të bëhen diskutime mes publikut, artistëve, akademikëve dhe mysafirëve.
 
Per me shume deatje rreth programit tonë klikon këtu.
 
Prezenca juaj do të na nderonte në festimin e kësaj ngjarje.
Të bashkangjitur keni programin e Edicionit të Tretë të Rolling Film Festival.
 
Ka dikas amen ko festivali! See you at the festival! Shihemi në Festival
 
Ekipi i Rolling
 
Për informata më të hollsishme, ju lusim që të vizitoni: www.rollingfilm.org
Që të përcillni aktivitetet tona, vizitoni faqen tonë të facebook-ut 
Dragi prijatelji,
Pozivamo vas na svečanu ceremoniju otvaranja trećeg izdanja Rolling Film Festivala.
Od 19. do 23. oktombra, 2014,  Rolling Film Festival prikazaće preko 24 filmova koji će ilustrovati romsku kulturu, istoriju, umetničku scenu, životne svečanosti, ali takođe i pogrešno tumačenje i društvenu nepravdu sa kojom se suočavaju Romi širom sveta.
Početak  filmskih projekcija ćetvrtog izdanja festivala jedan of najvažnijih Čarlin Čaplinovih filmova u istoriji “MALIŠAN”.
 
Nakon projekcije, iste večeri u 22 sata, biće priređen koktel.
 
Živa muzika, specijalni gosti, umetničke izložbe, izložbe fotografija i specijalni programi obogatiće ovogodišnji festival.
 
Za detaljan program...
Nakon projekcija uslediće diskusije publike, umetnika, akademika i gostiju.
 
Veliko nam je zadovoljstvo što ćete svojim prisustvom uveličati ovaj dogaćaj.
U prilogu možete pronaći program trećeg izdanja Rolling Film Festivala.
 
Ka dikas amen ko festivali! Vidimo se na festivalu!
 
Rolling Tim
 
Za detaljnije informacije molimo vas posetite: www.rollingfilm.org
Kako biste pratili naše aktivnosti, posetite našu FB stranicu.
Postovano Amalen,
Mangasa iskreno te chingadas tumen ko Zvanicno Puteribe e Ceromonijako katro shatarko Edicija e Roling Festivalsko.
Maskaro 19–23 of Oktombri, O Roling Film Festivali ka prikazizel tumenge vise katro  filjmija te pokazizel tumenge i Romani kultura, istorija, umetnicko scenes, e zivotoske slaves ali hem pogresno interpretacijes, sojijalno nepravdes kolenca o Roma ko svetos boriznapes.
O Festivali ka puterelpes jekhe najlaches filmisa ki istorija katro Charlin Chaplin “O Chavo”.
Palo filmi, kadja rat, ka nastavizel pes koktelisa, ko 22:00h.
Uzivo muzika, gostija lafibnaske hem umetnikoja, umetnost, hem posebno programija ka den kontribucija te ovel bogato Festivali. 
 
O detailjno programi dikhen katka.
 
Tumaro ucesces ka obogatizel amaro dogadjaji.
Arakhen pasal kaka il hem o Programi katro Roling Film Festival, Trito Edicija, 2012 bershesko.
 
Ka dikas amen ko festivali!
O timi e Rolingisko
 
Achal vise detaljija, dikhen ko: www.rollingfilm.org
Te pratizen amare aktivnostija, dikhen amari Facebook stranica.
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Website
Website