Copy
Nyhedsbrev for iværksættere, små- og mellemstore selskaber. 
Se nyhedsbrev i din browser
I vores september nyhedsbrev vil I blive introduceret til tre følgende artikler, hvilke I har mulighed for at finde i fuld længde på både vores blog, LinkedIn og vores Facebook-profil. Der opdateres løbende om nyheder og initiativer på disse platforme, så vær sikker på, at I følger os derinde. Fokus i denne måned:
  • Skab en virksomhedsidentitet gennem layoutet 
  • England åbner for nye erhvervsmuligheder
  • Outsourcingsmuligheder
  • Fra idé til forretning - Løvens hule
  • Kunne din virksomhed være vores nye partner?

Artikler og indlæg til jer


Skab en virksomhedsidentitet gennem layoutet 
Som virksomhed er det vigtigt, at brande sig selv ud af til og samtidig udstråle professionalitet. Nu er dette også muligt at gøre, når I ordner jeres regnskaber. Læs mere her.

Outsourcingsmuligheder
Outsourcing kan være mange ting og man behøver nødvendigvis ikke at outsource alt. Bevar kontrollen ved at outsource delelementer og læs mere i vores artikel om hvilke muligheder outsourcing medfører.

Kunne din virksomhed være vores nye partner?
Larsen Finans & Administration er åbne over for nye muligheder og søger hele tiden at forny værktøjer og vores metodiske tilgang. Vi vægter sparring og idéudvikling højt. Læs mere her.

 
Banker og kontorer i London
Outsourcing af delelementer
Share
Tweet
Forward
Share
England åbner for
nye erhvervsmuligheder

England er et af verdens mest erhvervsvenlige lande. Mange virksomheder har succes med at etablere sig i England. Larsen Finans & Administration har erfaring med netop dette. Læs mere her og opdag nye muligheder for din virksomhed.
Fra idé til forretning - Løvens hule
Løvens hule er en ny program-serie, som kører på DR1. Fem af Danmarks mest succesfulde erhvervsfolk sidder klar til at tage imod iværksættere. De picther deres ideer og håber på at vinde de pengestærke investorers interesse. 
Læs mere her
Copyright © 2015 Larsen Finans & Administration, All rights reserved.
Du er på denne nyhedsliste fordi du enten har tilmeldt dig via vores website www.larsen-finans.dk eller fordi du er kunde og i den forbindelse har sagt ja til at modtage nyheder fra os.

Vores postadresse er:
Larsen Finans & Administration
Enghavevej 40, 3.
København K. 1674
Denmark