Copy
Nyhedsbrev for iværksættere, små- og mellemstore selskaber.
View this email in your browser
I årets sidste nyhedsbrev fra Larsen Finans & Administration vil I blive introduceret til en artikel omhandlende fordelene ved at benytte betalingservice. Derudover bringer vi et interview med en kunde, som benytter vores bogførings- og rapporteringservices.
I har mulighed for at finde vores indslag i fuld længde på både vores blog, LinkedIn, Google+ og på vores Facebookprofil. Der opdateres løbende om nyheder og initiativer på disse platforme, så vær sikker på, at I følger os derinde.

SPAR TID OG PENGE MED BETALINGSSERVICE

Med betalingsservice kan du spare både tid og penge, og du vil opleve et nemt og enkelt opkrævningsarbejde, som kører automatisk. Derfor vil alle betalingerne også gå ind til tiden. Det er nemt og bekvemt for kunden at betale, og virksomheden får sine penge til tiden. I Larsen Finans & Administration kan vi bistå med opsætning af betalingsservice, hvilket har talrige fordele for din virksomhed. Læs mere her.
EN KUNDES OPLEVELSE
Larsen Finans & Administration har siden 2009 hjulpet en lang række danske og udenlandske virksomheder med varetagelsen af regnskabsmæssige og administrative opgaver. Som outsourcingshus er en af vores kerneydelser bogføring og netop denne opgave valgte Breakoutimage A/S
 at outsource.
Larsen Finans & Administration er opdateret om de nyeste integrationer og kan bidrage med kvalificeret hjælp. Det er også en stor fordel, at alle deres systemer er Cloud-baserede, hvilket har været vigtigt for Lars og Breakoutimage A/S
, ved valg af outsourcing-partner – og en partner er nødvendig, så det handler om, at finde en der er professionel og kompetent.
Læs mere her
Lars Struwe Christensen, meddirektør i Breakoutimage A/S

"Jeg har fået en større fleksibilitet, og virksomheden har opnået et højere kompetence niveau samt en mere detaljeret viden, særligt i forhold til økonomi og opfølgning. Larsen Finans & Administration er en professionel og kompetent løsning for Breakoutimage A/S".
 
 Åbningstider for jul og nytår
 
Året lakker mod ende og i den forbindelse, kan det være en fordel at vurdere, hvorvidt I har ærinder eller tiltag, som skal vendes med vores personale inden ferien. Læs mere her om datoer hvor der lukket personlig betjening og anden information.
Vores personale sidder klar til at besvare jeres henvendelse.
Vi håber på at høre fra dig!
Share
Tweet
Forward
+1
Share
Read Later
Copyright © 2015 Larsen Finans & Administration, All rights reserved.
Du er på denne nyhedsliste fordi du enten har tilmeldt dig via vores website www.larsen-finans.dk eller fordi du er kunde og i den forbindelse har sagt ja til at modtage nyheder fra os.

Vores postadresse er:
Larsen Finans & Administration
Enghavevej 40, 3.
København K. 1674
Denmark