Copy

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 


I denne udgave af vores nyhedsbrev for august måned kan du læse om følgende:
 
  • Iværksætterdrømmen
  • Hjælp til momsindbetaling
  • Digitalisering af løn
Share
Tweet
Forward
Share
Drømmer du om at blive iværksætter i morgen?

Drømmer du om at blive iværksætter, men synes du som så mange andre at regnskaber og moms virker som en uoverskuelig del af projektet? Så har vi løsningen: Larsen Finans & Administration hjælper dig godt på vej.
Læs mere her
Sidder du alene med momsen?


De fleste virksomheder skal indbetale moms den 1. september 2015 og Larsen Finans & Administration kan fungere som en god sparringspartner hertil. Vi står også til rådighed for jer, som ikke ønsker at outsource men blot har nogle spørgsmål angående hvordan man indberetter, hvad momssandsynliggørelse er mv. Vores faglighed kan være med til at sikre, at dig og din virksomhed ikke betaler for meget.
Læs mere her
Vi kan digitalisere og sørge for din løn!


Larsen Finans & Administration tilbyder professionel hjælp til at håndtere løn. Vi står i dag for at køre løn for talrige medarbejdere på tværs af diverse platforme. Vi kan tilbyde dig en stor erfaring inden for faget. Vi har ressourcer til at håndtere stor volumen i lønkørsler og ansatte. Hertil dokumenteres alt løbende med filer, der kan indlæses i virksomhedens ERP-system. 
Læs mere her
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
LinkedIn
LinkedIn
Email
Email
 Copyright © 2015 Larsen Finans & Administration, All rights reserved.
Du er på denne nyhedsliste fordi du enten har tilmeldt dig via vores website www.larsen-finans.dk eller fordi du er kunde og i den forbindelse har sagt ja til at modtage nyheder fra os.

Vores postadresse er:
Larsen Finans & Administration
Enghavevej 40, 3.
København K. 1674
Denmark