Intense Wines
Over ons Media Onze wijnen Wijn en Marketing Fairtrade, duurzaam, biologisch Contact

Een voorjaar vol passie met Intense Wines!

Stelt u zich voor.. een goed glas wijn op het terras & blote voeten in het gras! 
Beleef het voorjaar met onze duurzame wijnen en profiteer van onze interessante mogelijkheden voor prachtige wijn-totaal concepten.

Door origineel en onderscheidend te zijn met biologische en Fairtrade-wijnen in smaak, kwaliteit en zeker in prijs, haalt u meer rendement uit uw bedrijf, dat wilt u toch ook?

Italiaanse sferen met Belliccia!
Aantrekkelijke, frisse wijnen van Belliccia uitstekend geschikt als huiswijn bij apéritief & voorjaarsgerechten. Verkrijgbaar vanaf 2,69 per fles.
Gris Printemps! Aspergewijn van Nederlandse bodem!
Schitterende, biologische wijn van Wijngaard Slingehorst perfect te combineren met Hollandse Asperges. Gris Printemps is een aangenaam goudgele wijn van o.a. Sauvignon Gris- en Johanniter met fruitig geurende aroma's, vol van smaak, en een prettige harmonieuze, lange afdronk. Winnaar van de zilveren medaille bij de Nederlandse Wijnkeuring 2012. Verkrijgbaar vanaf 9,50 per fles.
Ook in Spanje zijn ze dol op onze asperges!
Bodega de Pinoso uit het Spaanse Alicante staat bekend om haar intense, zuivere witte wijnen gemaakt van de Macabeo druif, licht en fris van smaak met een karakteristiek mineralig karakter.
Ieder voorjaar bezoeken wij de Bodega en verwennen ze met kistje asperges van Hollandse bodem om vervolgens te genieten van de meest originele Spaanse wijn/spijscombinaties!

Voorjaarsactie!
Flos de Pinoso Blanco Macabeo van 2,95 per fles nù 2,75 (op=op)Wist u dat.. Stichting Max Havelaar al 25 jaar bestaat?


 
Fair Trade Max Havelaar timmert maar liefst 25 jaar al aan de weg! Vele horeca-bedrijven, gemeenten, duurzame hotels & attractieparken zien in dat Fair Trade producten voor hoge kwaliteit staan. Fair Trade producten zijn met respect voor de natuur en mens gemaakt waarbij de kwaliteit en smaak in de basis staan. Om Fair Trade binnen uw horeca-of retailbedrijf te stimuleren heeft Max Havelaar verschillende promotiematerialen in ontwikkeling.
Wilt u meer weten over deze mogelijkheden neem dan contact met ons op, dan zorgen wij voor een passend en smaakvol concept.
 
 

Dare to be different!
Maak het verschil met (h)eerlijke wijnen en bel voor een vrijblijvende afspraak.
Bel 0
570-546502 of mail info@intensewines.comGenoemde prijzen zijn exclusief BTW
Voor meer informatie over ons aanbod en onze aanbiedingen mail naar info@intensewines.com
Op al onze producten zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing.

Aspergewijnen van Nederlandse bodem!
Schitterende biologische wijnen van Wijngaard Slingehorst perfect te combineren met Hollandse Asperges. Neem bijvoorbeeld de Gris Printemps!.. Een aangenaam goudgele van o.a. souvignier gris- en johanniterwijn met fruitig geurende aroma's, vol in smaak, harmonieuze, lange afdronk. Winnaar van de zilveren medaille bij de Nederlandse Wijnkeuring 2012.
Verkrijgbaar vanaf 9,50 per fles.
 
Twitter
IntenseWines en Nieuw Rande op de biologische tour! #inspiratie #GebenGaia #puurconcept

Pim, dank voor je uitnodiging! We komen je nieuwe terras volgende week proberen! 
#greenkeyterras #zon
follow us on twitter
Contact
Intense Wines
Graven 10A
7411 PH Deventer
The Netherlands
E-mail:
info@intensewines.com
Telephone:
+31(0)570-546502
Fax:
+31(0)87-7844613
Copyright © | Intense Wines