Copy

HR-Communicatie.nl is het kennis- en discussieplatform voor professionals op het snijvlak van HR en communicatie.

Het begint met een borrel, het eindigt met vitaliteit...

HR-communicatie.nl vierde onlangs het vijfjarig bestaan met een kloeke borrel. Dat het reuzegezellig is om met vakgenoten te verkeren, vertellen deze beelden. Over borrelen gesproken: 'vitaliteit' is een van de onderwerpen waar we ons in 2015 op gaan richten. Andere thema's zijn o.a. social media en pensioencommunicatie. Als startschot voor het thema vitaliteit willen we je vragen om deze survey in te vullen: hoe kijk jij aan tegen leefstijlbeïnvloeding? Wat is/kan/moet daarin de rol van HR en Communicatie zijn? Dank alvast!

Branding in de praktijk

Een nieuwe sterke ergonomievereniging neerzetten met een nieuwe visie, een nieuwe missie en een nieuwe 'branding'. Huub Pennock vertelt over de geboorte van Human Factors NL.


Sterke merken

‘RE-ENGAGE’ was het thema tijdens de Employer Branding Experience 2014, in Aalsmeer. Drie professionals doen verslag van het grootste congres op het gebied van employer branding in Nederland.

Branding of bonding?

Met name in de FMCG-sector schuiven merken vaker hun moedermerk (P&G, Unilever, Nestlé etc.) naar voren. Het corporate merk wordt ingezet om te verbinden. Tip voor 2015: stop met branding, start met bonding!

Gezond winnen

De Gezondheidsaward 2014 is gewonnen door Sulzer Turbo Services, Venlo. Bij de winnaar waren zowel externe oriëntatie als interne communicatie goed op orde. Uitstekende inspiratiebron voor HR- en communicatieprofessionals! 

Jaarprijs!

De Internal Branding vakprijs richt zich op organisaties waar merk-gemotiveerde medewerkers het verschil maken. Schrijf je in voor de Jaarprijs 2014. Inge Beckers is jurylid.
  Tweet      Share       Share        Forward to friend      +1

Sponsor van deze nieuwsbrief
Netwerk van negen experts die hun sporen verdiend hebben in het vak ARBEIDSMARKTCOMMUNICATIE. Wij ondersteunen organisaties bij het ontwikkelen van een aanpak voor de arbeidsmarkt; intern en extern, van langetermijnstrategie tot middelen, van analyse tot organisatie. U kunt bij ons terecht voor informatie, tools, advies, onderzoek, uitvoering en ondersteuning.
www.employerbrand-netwerk.nl

 

Initiatiefnemers
  


Partners
 


© Copyright Kennisplatform HR-Communicatie.nl / 2014