Copy

Nieuw jasje!

De nieuwsbrief heeft een nieuw jasje. Een frisse layout, met meer mogelijkheden. Het netwerk maakte onlangs zijn opwachting op Performa, met een masterclass, een stand en twee workshops. De nieuwsbrief doet verslag. Ook zijn er  vier white papers over HR-communicatie verschenen. Leden kunnen deze gratis downloaden. Nog geen lid? Reden te meer om lid te worden!

‘Iets máken, iets zinvols creëren’

Zoals zoveel ingenieursbureaus heeft Royal Haskoning het zwaar in de laagconjunctuur. Toch kondigde het bedrijf onlangs een samenwerkingsproject met VSO Nederland aan, dat mogelijk maakt dat jonge ingenieurs tijdelijk in ontwikkelingslanden aan de slag gaan. Heeft Haskoning geen andere prioriteiten? We vroegen het directeur HR Kees Lekkerkerker. Lees de blog en bekijk het interview!

Workshop EVP

Was je op Performa 2011? Dan ben je HR-Communicatie Netwerk wellicht tegengekomen op onze stand of in onze workshops. Was je niet aanwezig? Dan kun je de workshop van Towers Watson over Employee Value Proposition (EVP) nu rustig teruglezen. Tijdens de workshop bleek dat er bij weinig andere onderwerpen zoveel behoefte is aan samenspel tussen HR en communicatie. Lees de blog!

White papers
 

Vanuit het netwerk zijn vier white papers aangeboden over aspecten van hr-communicatie. Effectief communiceren over eigen-risicodragen. Perfecte pensioencommunicatie. Van waarden naar woorden. Arbo is dood, leve vitaliteit! Leden kunnen de papers gratis downloaden.

Nog geen lid? Schrijf je vandaag nog in!

Employer branding voor flexibele medewerkers?

 
Flexibele werkers maken volgens prognoses over tien jaar 35% uit van de totale beroepsbevolking in Amerika. Dat is eenderde van alles dat werkt en dat is best veel. Nu zal het in Nederland niet zo'n vaart lopen, maar ook hier moeten we op deze ontwikkeling inspelen. Hoe? Lees de blog.

Communiceren over pensioen na het akkoord

Het nieuwe pensioencontract (pensioenakkoord) betekent het einde van een lange periode van moeizame informatieverplichtingen over ‘uw pensioen’. Het zal in de toekomst steeds minder gaan over ‘pensioen’ en steeds vaker over ‘pensioneren’. Lees de blog.
         
Copyright © 2011 HR & Communicatie, All rights reserved.
 deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je hier uit| verander mijn voorkeuren