Copy

Het HR-Communicatie Netwerk is een platform voor professionals op het snijvlak van HR en communicatie die zich richten op het verbinden en motiveren van voormalige, huidige en toekomstige medewerkers.

Eindejaarsnieuwsbrief

In deze laatste nieuwsbrief van het jaar mogen we met trots verkondigen dat we 2012 ingaan met ruim zeshonderd leden. Bij een netwerk van die grootte hoort natuurlijk inhoudelijke diepgang. Daarom staat deze maand gedragsveranderingsdeskundige Marius Rietdijk in de schijnwerpers. Verder vind je in deze nieuwsbrief een selectie van de nieuwste blogs. Speciale aandacht is er voor de white paper database die we aanleggen op het netwerk. Heb je een HR-communicatie white paper dat de aandacht verdient? Lees dan snel hoe je het deelt met onze leden! 

Lid! Marius Rietdijk (Vrije Universiteit)

Deze maand in de schijnwerper: gedragsverandering-expert Marius Rietdijk van de Vrije Universiteit Amsterdam. Volgens hem bestaat er een fikse kloof tussen wat de wetenschap weet en het bedrijfsleven doet. Maar niet getreurd: deze kloof is niet zo onoverbrugbaar als hij misschien lijkt. Lees de blog!

Benut marktplaats voor vaste en flexibele krachten

De flexibilisering van de arbeidsmarkt zet door. Je ziet dit terug in de initiatieven die werkgevers nemen om in contact te komen met de flexwerkers. Zo richten organisaties als Post NL en de rijksoverheid interim- of flexpools in. Monsterboard en Nationale Vacaturebank ondervinden serieuze concurrentie van deze marktplaatsen. Lees meer...

'Het Nieuwe Werken vereist het nieuwe leidinggeven'

In de week van Het Nieuwe Werken was onlangs een hoop aandacht voor thuiswerken, papadagen en teleconferencen. We zijn inmiddels allemaal op de hoogte van de voordelen die het oplevert, maar hoe krijg je als leidinggevende HNW bij werknemers tussen de oren? Lees de blog!

Bied je white papers aan op het netwerk!

Speciaal voor onze leden bieden wij directe toegang tot white papers op het gebied van HR-communicatie. Wil je ook een white paper aanleveren? Stuur deze op naar de redactie. Na een snelle inhoudelijke en redactionele toets plaatsen wij graag ook jouw white paper!

Praktijkdag iChange - gratis boek voor deelnemende leden!

Vakblad Communicatie, IC en de Gids organiseren een praktijkdag over communicatie en verandering voor IC-professionals én hun collega's, zoals HR-managers, organisatieadviseurs, of het middenmanagement. Leden van het HR-Communicatie netwerk ontvangen bij inschrijving gratis het boek IC in 3D! Lees meer of schrijf je nu in!
       
Copyright © 2011 HR & Communicatie, All rights reserved.
 deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je hier uit| verander mijn voorkeuren