Copy

HR-Communicatie.nl is het kennis- en discussieplatform voor professionals op het snijvlak van HR en communicatie.

Nieuwe wegen? Nieuwe wegen!

HR-Communicatie heeft 2014 afgetrapt met een geanimeerd #Nieuwjaarstreffen op vrijdag 17 januari. Op een toplocatie: hoofdkantoor ABN AMRO, in het pas geopende Innovation Centre. Simon van Dooremalen presenteerde de resultaten van zijn online survey en Frances Place lichtte haar PRET-methode toe. Key note was sector banker Han Mesters. Hij schetste een nieuwe wereld voor de zakelijke dienstverlening: een wereld waarin HR en Communicatie opnieuw hun weg moeten leren vinden!

Purpose & Passion

Minder grote instituten, minder management. Meer automatisering, minder werk. Volgens Han Mesters gaan we van een tijdperk met veranderingen naar een verandering van tijdperk. 'Notarissen, adviseurs, advocaten, accountants, bankiers, verzekeraars - overal zal het werk fundamenteel anders worden georganiseerd.'

Resultaten online survey

Eerder onderzoek liet zien dat er behoefte is aan intensievere samenwerking tussen HR en communicatie. In december 2013 heeft Simon van Dooremalen opnieuw onderzoek uitgevoerd. Hij vroeg professionals naar de status van HR-Communicatie. Conclusie: de samenwerking tussen HR en communicatie leeft volop, maar samensmelting is voorlopig een brug te ver.

Lid!

Saskia Barendse is lid van HR-Communicatie. We vroegen haar hoe zij als bestuursadviseur bij een grote vereniging van VO-scholen HR en Communicatie met elkaar verbindt. 

Wie wint? 

Op 11 maart a.s. wordt de Internal Branding Jaarprijs uitgereikt. De drie genomineerden, bekend na 10 februari, presenteren hun cases in de MINI Brandstore. Vakjury én publiek bepalen de winnaar. Ben je erbij?

Beeld!

Leden van HR-Communicatie ontmoetten elkaar bij het #Nieuwjaarstreffen. Wil je de sfeer proeven? Kijk dan hier naar de beelden ter plekke!
       
Copyright ©hr-communicatie.nl 
 
Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je hier uit| verander mijn voorkeuren