Copy

Het HR-Communicatie Netwerk is een platform voor professionals op het snijvlak van HR en communicatie die zich richten op het verbinden en motiveren van voormalige, huidige en toekomstige medewerkers.

Voorjaar: blik op de toekomst!

Het voorjaar komt eraan. Het jaargetijde van bloei en ontwikkeling. Dus crisis of niet, het is een mooie tijd om vooruit te kijken. Naar leren en werken, talentontwikkeling en verandertrajecten. Met blogs op het netwerk, maar ook met een aantal interessante evenementen. Zo zijn er de koffietafel voor HRD over anders werken en leren, de workshop integer communiceren bij ontslag en het congres duurzame inzet. Met kortingen voor onze leden en lezers! Wil je meer weten over deze evenementen of je gelijk inschrijven? Lees dan snel verder of bezoek het netwerk!

Case: op expeditie. Naar Antarctica én naar een nieuw merk!

In maart 2011 kondigde de ManpowerGroup een grote verandering aan. Wereldwijd gaan alle professionalbedrijven in deze groep samen. Aan deze eenwording wordt vorm gegeven met een symbolisch en avontuurlijk middel: een heuse expeditie naar Antarctica!
Lees de blog!

Onmisbare condities voor lerende organisaties

In de huidige kenniseconomie delen uw medewerkers steeds vaker kennis via publieke sociale media, in plaats van binnen uw organisatie. Hoe beïnvloeden deze ontwikkelingen Human Resource Development (HRD)? Het antwoord: organisaties worden 'lerende organisaties'.
Lees de blog!

Lid! Karin Jongbloed (Hoogheemraadschap Schieland en Krimpenwaard)

Zoals bij de recente wateroverlast in Groningen bleek, is de communicatie van waterschappen bij calamiteiten een grote uitdaging. Daarnaast moeten de waterschappen steeds meer met elkaar en andere overheidsinstanties samenwerken. Dat vraagt het nodige van een communicatieadviseur, weet Karin Jongbloed.
Lees de blog!

Bied je white papers aan op het netwerk!

Speciaal voor onze leden bieden wij directe toegang tot white papers op het gebied van HR-communicatie. Wil je ook een white paper aanleveren? Stuur deze op naar de redactie. Na een snelle inhoudelijke en redactionele toets plaatsen wij graag ook jouw white paper! 

Congres: talent duurzaam benutten

Binnenkort vindt het congres Duurzame Inzet plaats, met een exclusieve korting voor lezers van het HR-Communicatie Netwerk. Initiatiefnemer Ben van Berkel vat het thema van het congres samen: ‘We moeten het talent van alle generaties blijven ontwikkelen én benutten.’ 
Lees de blog!
       
Copyright © 2012 HR & Communicatie, All rights reserved.
 deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je hier uit| verander mijn voorkeuren