Copy
Nyt fra Bruxelles - 14. februar 2017 
Se nyhedsbrevet i din browser 

STATUS FOR 2016
ÅRSRAPPORT FOR DET SYDDANSKE EU-KONTOR
Det Syddanske EU-Kontor har netop fremlagt årsrapporten for 2016 på foreningens årlige generalforsamling. Årsrapporten beskriver udvalgte resultater fra 2016 - bl.a. hvor mange midler, der er hjemtaget til Syddanmark - og nyt fra hvert af kontorets indsatsområder. 

ÅRSRAPPORT 2016 - VÆRSGO'

MATCHMAKING- OG VIDENSREJSE
TAG MED ENTERPRISE EUROPE NETWORK TIL BERLIN 
Virksomhedsbesøg hos Mercedes Benz, besøg på Den Danske Ambassade, networking-events og muligheden for meningsfulde partnerskaber er bare nogle af punkterne på dagsordenen, når RoboCluster, Teknologisk institut og Enterprise Europe Network inviterer syddanske virksomheder på matchmaking- og vidensrejse til Berlin.

LÆS MERE OM REJSEN TIL TYSKLAND

NYT FRA PROGRAMMET
INTERREG NORDSØ: SÅDAN FÅR DU HJÆLP
Den hjælpende hånd til dit projekt under INTERREG Nordsø er kun et opkald væk.

Det fortæller souschef for programmet, Carsten Westerholt, der er klar til at hjælpe danske virksomheder myndigheder og andre, der vil udvikle projekter om vækst, transport, øko-innovation og mere.

KONFERENCE, SEMINAR OG NY INDKALDELSE FRA INTERREG NORDSØ

PRAKTIK I BRUXELLES
VI SØGER PRAKTIKANTER TIL EFTERÅRET
Det Syddanske EU-Kontor søger tre praktikanter, der vil bruge et halvt år af deres studietid i Bruxelles. Praktikken strækker sig fra august 2017 til januar 2018 - og der er frist for ansøgere den 24. februar. 

LÆS MERE OM PRAKTIK I BRUXELLES

KURSUSDAG
TIPS OG TRICKS TIL HORIZON 2020
Den 13. februar var EuroCenter fra Styrelsen for Forskning og Uddannelse taget til Bruxelles for at lære fra sig. De danske regionskontorer i EU's hovedstad var rigt repræsenteret til kurset, der omhandlede god vejledning i, hvordan man kan arbejde med ansøgninger til Horizon 2020 - EU's store rammeprogram for forskning og innovation. 

Du kan læse mere om Horizon 2020 på www.ufm.dk

SE FILM FRA KURSUSDAGEN
NYE INDKALDELSER

EaSI
INDKALDELSER OM BESKÆFTIGELSE OG SOCIAL INNOVATION
I 2017 kan du søge om støtte til dit beskæftigelses- eller integrationsprojekt gennem EaSI, Europa-Kommissionens program for beskæftigelse, sociale forhold og inklusion.

LÆS MERE OM EaSI-INDKALDELSERNE

INNOENERGY
FIND INVESTERINGER TIL DIT ENERGIPROJEKT
Den europæiske innovationsmotor InnoEnergy leder efter nye, banebrydende energiprojekter. Organisationen har netop åbnet for en ny runde for ansøgere, der vil finde midler eller nye samarbejdspartnere til energiprojekter. 

InnoEnergy investerer i virksomheder og hjælper også med udvikling af innovative produkter, services og kommercielle løsninger med stort potentiale. Runden for investering er åben frem til den 7. april 2017. 

FIND FINANSIERING HOS INNOENERGY

MORGENMØDE OG FRIST FOR ANSØGERE
EUROPA FOR BORGERNE
Europa for Borgerne har deadline for ansøgninger den 1. marts 2017, hvilket betyder, at det nu er muligt at sende ansøgninger til samtlige programpuljer. 

SØG OM STØTTE GENNEM EUROPA FOR BORGERNE
I KALENDEREN

OKTOBER 2017
SKRIV WHINN I KALENDEREN
WHINN - Week of Health and INNovation er klar med datoer til årets konference. Fra den 10. til den 12. oktober 2017 kan alle, der vil høre nyt og mere om sundheds- og velfærdsinnovation deltage i konferencen i Odense, der samler aktører fra hele verden til dage konference, side events, en udstilling, netværksmøder og meget mere. 

BESØG WHINN.DK
Website
LinkedIn
Facebook
Twitter
Instagram
South Denmark European Office | Avenue Palmerston 3 | 1000 - Bruxelles | Belgium | Tlf: (+32) 2 285  40 95

Info@southdenmark.be | Afmeld nyhedsbrev This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
South Denmark European Office · Avenue Palmerston 3 · Brussels 1000 · Belgium